Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Let op: dit is een vanaf prijs.

Op zoek naar een karakteristieke 2-onder-1-kapwoning in de dichtersbuurt? Voel je hier van harte welkom aan de Vondelstraat 45.

Wij bieden deze prachtige vooroorlogse woning aan, gelegen aan een erg leuk en charmant straatje, nabij het stadscentrum. Deze karakteristieke woning kan je helemaal naar eigen smaak invullen. Je treft hier veel van die prachtige en originele jaren 30 elementen aan die helemaal horen bij dit type woonhuis.

De voorgevel, wat een plaatje, eigenlijk zegt dit al genoeg, prachtige, bijzondere details in zowel het houtwerk maar ook in het metselwerk. Door naar de entree, met karakteristieke en originele voordeur -en ja -hier die fraaie granitovloer en die kenmerkende paneeldeuren. Vervolgens de woonkamer, ruim van opzet, hoge statige plafonds met sierlijsten en prachtige en-suite deuren, hier zijn de originele opbergkasten en sierschouw nog aanwezig. De keuken grenst aan de achtertuin. Vanuit de keuken kun je de ruime kelder bereiken, ook is er extra bergruimte aanwezig - op de door vlizotrap te bereiken- bergzolder. Op naar de eerste verdieping, via de statige trap; hier tref je ook weer die paneeldeuren aan en vele leuke andere details. Hier bevinden zich drie slaapkamers alsook de badkamer. Plus een bergruimte met deur en wasmachineaansluiting. Tot slot de heerlijke zonnige tuin, deze is op het zuidwesten gelegen, biedt veel ruimte, groen en privacy. Wat een genot wanneer je hier lekker in de zon kunt zitten. Genieten alom! Achter op het perceel is een vrijstaande schuur aanwezig.

De locatie: Wat een fijne plek! Wanneer je de straat nadert krijg je al dat unieke gevoel wat alleen voor-oorlogse straten jou kunnen geven. Wonen aan de Vondelstraat is fijn wonen aan een prachtig straatje met alle gemakken en voorzieningen van de stad in je achterzak. De woning is goed bereikbaar en beschikt over diverse voorzieningen in de directe omgeving. Gelegen aan de rand van het centrum, met vele voorzieningen op loopafstand waaronder het station. Heerlijk om het centrum in te lopen naar de markt of om een terrasje te pakken. Bovendien is de dichtstbijzijnde uitvalsweg slechts op 6 minuten rijden afstand.

Makelaar aan het woord: "Deze woning is op zoek naar een nieuwe bewoners, welke zijn charme omarmt en enthousiast wordt voor deze plek!"

Indeling van de woning: Begane grond: entree/ hal met granitovloer, woonkamer en-suite met sierschouw, voorkamer met sierschouw en originele opbergkasten, nette gesloten keuken met bergzolder te bereiken doormiddel van vlizotrap, separaat toilet met fontein, bijkeuken met wasmachine aansluiting, met de mogelijkheid om deze als tweede badkamer toe te passen: douche-, en wastafel aansluiting plus waterafvoer aanwezig. Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers, badkamer met douche, wastafel en toilet. Tuin: zuidwest gelegen, ruim opgezet met veel groen en privacy.

Bouwkundig gekeurd: volledig op de hoogte. Van deze woning hebben wij alvast een bouwkundig rapport laten opstellen. Hierdoor ben je meteen zo volledig mogelijk geïnformeerd over de staat van deze woning. Handig toch?!

Nog interessant om te weten: Bouwjaar: 1919 Perceeloppervlakte: 228 m2 Woonoppervlakte: 115 m2 Inhoud: 481 m3 Isolatie: dakisolatie, gedeeltelijk dubbelglas Energielabel: G Cv-installatie: Intergas 2016 in eigendom

De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1919
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1919
Woon oppervlakte 115
Inhoud woonhuis 481

Overige

Perceel oppervlakte 228

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1919
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1919
Woon oppervlakte 115
Inhoud woonhuis 481

Overige

Perceel oppervlakte 228

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars - Hengelo OV