Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ontdek de tijdloze charme van deze karakteristieke woning en laat je betoveren door deze verborgen groene parel!

Op zoek naar een karakteristieke woning nabij het centrum met eigen oprit en een zeer fraaie tuin aan de achterzijde? Dan ben je bij deze charmante woning welke is gelegen op een perceel van maar liefst 749 m2 aan het juiste adres! De serre, aan de achterzijde van de woning, verbindt binnen en buiten, ideaal voor elk seizoen met fantastisch uitzicht over je eigen groene oase. Zoveel groen, ruimte en rust, dat verwacht je vanaf de voorzijde niet! Waardevol is dat de originele details bewaard zijn gebleven.

Daarnaast beschikt deze woning over een garage en berging, waardoor er voldoende opslagruimte en mogelijkheden voor hobby's en klussen zijn. Tot slot willen we graag nog even je eigen oprit benadrukken, want hoe fijn is dat, er is altijd plek voor je eigen auto.

Een bekende uitspraak is ‘locatie, locatie, locatie’, wie kent hem niet? Graag vertellen wij jou hier dan ook wat meer over! Dit huis aan de Deldenerstraat 176 is gelegen in de buurt Woolder Es op korte afstand van het centrum van Hengelo. Het centrum van Hengelo en bijvoorbeeld het station is gemakkelijk per fiets bereikbaar, een supermarkt is op loopafstand en diverse scholen zijn in de omgeving. De uitvalswegen bevinden zich op slechts een paar minuten rijden.

Makelaar Nancy Assink-Ottenschot aan het woord: Heb jij respect voor authentieke details en gaat jouw hart sneller kloppen van een woning met historie? Dan ben je hier aan het juiste adres. Bel mij voor een bezichtiging dan laat ik je deze bijzondere woning graag zien!

Indeling van de woning: Begane grond: entree/ hal met meterkast, trapopgang naar eerste verdieping, voorkamer met erker en schouw, prachtige en-suitedeuren naar achterkamer met schouw, serre met de originele vloer, gesloten keuken met toegang tot eetkamer aan de zijkant van de woning, bijkeuken en toilet. Eerste verdieping: overloop, vier slaapkamers, badkamer met douche, vaste wastafel, wasmachineaansluiting en toilet. Tweede verdieping: via losse trap te bereiken, onbevloerde bergzolder.

Tuin: de tuin is toch wel de verrassing. Ben je een liefhebber en heb je groene vingers dan ben je hier op het juiste adres. Als je de tuin in loopt dan heb je niet het gevoel dat je zo dicht in het centrum zit. Mooie bomen en planten komen in het hele seizoen tot bloei. De eigenaar kan hier enorm van genieten en het is ook moeilijk om dit achter te laten. Het terras is er grenzend aan de woning en een 'verscholen' tweede terras achterin de tuin. Er zijn twee houten bergingen aanwezig en een achterom. Altijd al een eigen moestuin gewild of misschien wel kippen? Hier is meer dan genoeg ruimte voor allebei.

Bouwkundig gekeurd: volledig op de hoogte. Van deze woning hebben wij alvast een bouwkundig rapport laten opstellen. Hierdoor ben je meteen zo volledig mogelijk geïnformeerd over de staat van deze woning. Handig toch?!

Nog interessant om te weten: Bouwjaar: 1908 Perceeloppervlakte: 749 m2 Woonoppervlakte: 128 m2 Inhoud: 574 m3 Isolatie: gedeeltelijk daknaïsolatie - mogelijk gevelisolatie middels voorzetwanden - gedeeltelijk dubbel glas - voorzetbeglazing Energielabel: G Parkeren op eigen terrein Warmwatertoestel: geiser in eigendom De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1908
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1908
Woon oppervlakte 128
Inhoud woonhuis 574

Overige

Perceel oppervlakte 749

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1908
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1908
Woon oppervlakte 128
Inhoud woonhuis 574

Overige

Perceel oppervlakte 749

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars - Hengelo OV