Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Prachtig gelegen in het aantrekkelijke Borne in een groene en kindvriendelijke woonomgeving, staat deze woning op een royale kavel. De woning is middels de garage/bergruimte aan één zijde geschakeld. Met 4 slaapkamers, royale berging/garage/hobbyruimte en mogelijkheden tot aanpassing, is de indeling van dit huis functioneel te noemen. Vanuit de ruime woonkamer, met in het oog springende vide, kijk je door de grote raampartijen op de fraai aangelegde royale en privacy biedende tuin op het Zuiden. De mogelijkheid tot het parkeren van meerdere auto's op eigen terrein maakt het plaatje helemaal af.

Op korte afstand bevindt zich een kinderopvang, een basisschool en een klein winkelcentrum en op iets grotere afstand het NS- en busstation, het uitgebreide winkelcentrum, de oprit naar A1/A35, landgoed Twickel en Plein Westermaat, met bouwmarkten, Ikea etc.. Nieuwsgierig geworden? Wij ontmoeten je graag bij Kerkedennen 42 in Borne voor een bezichtiging.

Begane grond: royale voortuin (op het Noorden), met 'achterom' naar de achtertuin, hal, meterkast en garderobe, toilet met fontein, werk-/hobby-/slaapkamer, trapopgang naar de eerste verdieping, open keuken, voorzien van inbouwapparatuur, ruime woonkamer met vide, grote raampartijen, open haard en eethoek, 2e hal met vanuit de woonkamer en keuken toegang tot enerzijds de ruime berging/garage/hobbyruimte met aansluitingen voor wasapparatuur en anderzijds via de buitendeur naar carport, terras en achtertuin op het Zuiden. Raampartijen en terras zijn voorzien van elektrisch bediende zonneschermen. Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers, waarvan de ouderslaapkamer is voorzien van airco, bergruimte met CV-apparatuur, badkamer met wastafelmeubel, inloopdouche en toilet. Het balkon aan de noordzijde is bereikbaar via 2 slaapkamers.

Bijzonderheden: – Bouwjaar 1976, inhoud ca 629 m³, woonoppervlak ca 133 m², perceeloppervlakte 587 m²; – Ruime parkeergelegenheid op de oprit, onder de carport en/of in de garage; – De woning is vrijwel volledig geïsoleerd en voorzien van 6 zonnepanelen; – De woning wordt aangeboden met een bouwkundige keuring; – De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief; hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. – In de koopovereenkomst worden clausules opgenomen in het kader van ouderdom; – In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1976
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1976
Woon oppervlakte 133
Inhoud woonhuis 629

Overige

Perceel oppervlakte 587

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1976
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1976
Woon oppervlakte 133
Inhoud woonhuis 629

Overige

Perceel oppervlakte 587

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Prisma ERA Makelaars Borne