Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Gelegen op een rustige locatie in de geliefde woonwijk 'De Bornsche Maten', vind je deze instapklare en sfeervolle 2-ONDER-1 KAPWONING met erker, berging, eigen oprit en beschutte tuin op het zonnige zuiden! Recentelijk is de woning op de begane grond gemoderniseerd en voorzien van een fraaie visgraat PVC vloer en stijlvolle stalen schuifdeuren. De straatgerichte woonkamer is ruim en licht dankzij de erker en is voorzien van een gashaard. Aan de achterzijde bevindt zich de grote woonkeuken met openslaande deuren naar de beschutte en zonnige tuin. Op de eerste verdieping tref je naast twee ruime slaapkamers en een berg-/inloopkast de royale, luxe badkamer die zich over de gehele breedte van de woning uitstrekt. De volledig afgewerkte zolderverdieping met dakkapel is ingericht als masterbedroom. Ruimte nodig voor bijvoorbeeld een thuiswerkplek, praktijkruimte of salon? Door een paar aanpassingen aan de berging behoort het allemaal tot de mogelijkheden! Laat je verrassen door de ruimte en de mogelijkheden die deze woning biedt en maak een afspraak voor een bezichtiging! Bouwjaar 2011, inhoud ca. 616 m³, woonoppervlak ca. 150 m², perceeloppervlakte 237 m².

Indeling: Begane grond: overdekte entree, hal met meterkast, toilet, garderobe en royale berg-/provisiekast onder de trapopgang, woonkamer met erker en haard, middels stalen schuifdeuren bereikbare, royale tuingerichte woonkeuken met inbouwapparatuur en openslaande tuindeuren, vanuit de keuken is er toegang tot de bijkeuken/berging met deur naar de achtertuin en opening naar de (fietsen)berging. 1e verdieping: overloop met zijraam, 2 ruime slaapkamers, extra kamer geschikt als berging of inloopkast, zeer royale badkamer over de gehele breedte van de woning met whirlpool (extra breed), grote inloopdouche met regendouche en handdouche, dubbel wastafelmeubel en toilet. 2e verdieping: volledig afgewerkte zolderverdieping met royale slaapkamer voorzien van airconditioning en dakkapel, wasmachine- en c.v.-opstelling, warmte terugwin installatie en voldoende bergruimte achter de knieschotten.

Bijzonderheden: - De (fietsen)berging is voorzien van een glazen pui met kunststof kozijnen; - De tuin is fraai aangelegd, beschikt over 2 terrassen, een achterom en is gelegen op het zuiden; - De badkamer is voorzien van een comfortabele vloerverwarming; - Gelegen nabij het Bornsche Beekpark; een ruim opgezet park met veel groen, speelgelegenheid en water en waar in de zomer het gezellige Bornsche Beekparkfestival wordt georganiseerd; - De geliefde woonwijk is gelegen nabij diverse uitvalswegen, dus je bent in no time in het centrum van Borne of op de snelwegen A1 en A35; - Inbouwappparatuur keuken: 5-pits gaskookplaat met wokbrander, afzuigkap, koelkast, combimagnetron/-oven, vaatwasser en boiler; - De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend; - In de koopakte zal een 10% waarborgsom of bankgarantie worden opgenomen; - De woning wordt aangeboden met een bouwkundige keuring.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2011
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2011
Woon oppervlakte 150
Inhoud woonhuis 616

Overige

Perceel oppervlakte 237

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2011
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2011
Woon oppervlakte 150
Inhoud woonhuis 616

Overige

Perceel oppervlakte 237

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Prisma ERA Makelaars Borne