Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wees welkom bij deze moderne instapklare tussenwoning!

Deze woning is gebouwd in 2019, biedt een moderne woonkamer, een speels ingerichte keuken, een luxe badkamer, drie ruime slaapkamers en een tweede verdieping die naar wens kan worden ingericht. De onderhoudsarme tuin, gelegen op het zuiden, nodigt uit tot ontspanning. Aan de voorkant van de woning is een autovrije zone, je kijk hier uit op een groot grasveld. Een woning waar je werkelijk zo in kunt trekken. Daarnaast is deze woning uitstekend geïsoleerd en voorzien van maar liefst 14 zonnepanelen, wat zorgt voor een lage energierekening.

De locatie: Deze woning is gelegen in de Nieuwe Es, een uitstekende locatie met veel handige voorzieningen in de buurt. Je loopt zo het Weusthagpark in en binnen elke minuten wandel je naar het winkelcentrum de Hengelose Es. De stad is binnen 10 minuten te bereiken en de snelweg is ook vlakbij. Daarnaast zijn er genoeg sport- en recreatiemogelijkheden in de buurt. De opzet van de nieuwe wijk resulteert in veel openbaar groen met een parkachtig karakter.

Makelaar Arjan ter Keurs aan het woord: "Stap binnen en voel je meteen thuis - Jouw droomhuis wacht op je in deze instapklare nieuwbouwparel!"

Indeling van de woning: Begane grond: entree/ hal met meterkast, toilet, trapopgang naar eerste verdieping, kast, woonkamer met eethoek, openkeuken voorzien een stoomoven, koel-vriescombinatie en vaatwasser. Eerste verdieping: overloop met trapopgang naar tweede verdieping, 3 slaapkamers, badkamer met douchecabine dubbele wastafel met meubel, toilet en toiletkast . Tweede verdieping: ruime zolder waar de Cv-installatie is geïnstalleerd, hier is ruimte voor een extra slaapkamer. Tuin: te bereiken via de openslaande deuren van de woonkamer.

Nog interessant om te weten: Bouwjaar: 2019 Perceeloppervlakte: 150 m2 Woonoppervlakte: 129 m2 Inhoud: 486 m3 Isolatie: dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbelglas (volledig geïsoleerd) Energielabel: A Cv-installatie: Intergas 2019 in eigendom Vloerverwarming gehele begane grond Zonnepanelen, 14 stuks 2022 in eigendom Buitenschilderwerk 2023 Airconditioning in de woonkamer en hoofdslaapkamer De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2019
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2019
Woon oppervlakte 129
Inhoud woonhuis 486

Overige

Perceel oppervlakte 150
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2019
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2019
Woon oppervlakte 129
Inhoud woonhuis 486

Overige

Perceel oppervlakte 150
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars - Hengelo OV