Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Vind je het niet erg om de handen uit de mouwen te steken? Dan zou deze karakteristieke woning uit 1898 wel eens jouw nieuwe paleisje kunnen worden. Deze tussenwoning in een blok van drie biedt je alle ruimte om het helemaal naar je eigen smaak in te richten.

Achter de stijlvolle gevel tref je een woon- en eetkamer van ruim 30 vierkante meter. Daar kun je alle kanten mee op. De dichte keuken is van prima formaat en kijkt uit op de patio. In de ommuurde buitenruimte heb je lekker veel privacy en schaduw. Boven zijn twee ruime slaapkamers en een bergzolder.

Locatie De Doctor Benthemstraat is een rustige straat midden in de binnenstad, in de wijk Lasonder-Zeggelt. Het winkelhart van de stad is naast de deur, dus alle voorzieningen zijn binnen handbereik. Denk aan supermarkten, winkels, restaurants en het station van Enschede.

Deze woning wordt aangeboden met een bouwtechnische keuring.

Onze makelaar Stefan van den Aker aan het woord: "Kluswoning op zeer goede locatie".

Indeling van de woning

Begane grond: Kom binnen in de gang met vaste trap naar boven. Je komt binnen in de eetkamer, met rechts om de hoek de U-vormige woonkamer. De ligging op het zuiden zorgt voor voldoende natuurlijke lichtinval in de woonkamer. Via de eetkamer kom je in de keuken, met daarachter de badkamer met douche en toilet.

1e verdieping: Via de vaste trap in de gang bereik je de eerste verdieping. Vanaf de zeer ruime overloop heb je toegang tot twee ruime slaapkamers: allebei ongeveer 16 vierkante meter.

Tuin: De buitenruimte is een ommuurd en bestraat met aan de zijkant ruimte voor beplanting. Achterin is een berging van ruim 9 vierkante meter.

Nog interessant om te weten:

- Bouwjaar: 1898 - Perceeloppervlakte: 102 m2. - Woonoppervlakte: 99,8 m2. - Inhoud: 359 m3. - Externe bergruimte: 9,2 m2. - Voldoende parkeergelegenheid voor de woning. - Achtertuin oriëntatie noord. - Enkel glas - HR combi ketel (Intergas, 2022, eigendom) - Energielabel: E - De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan worden geen rechten ontleend. - In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1898
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1898
Woon oppervlakte 100
Inhoud woonhuis 359

Overige

Perceel oppervlakte 102

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1898
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1898
Woon oppervlakte 100
Inhoud woonhuis 359

Overige

Perceel oppervlakte 102

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars Enschede