Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op een leuke locatie in de groene wijk Groot Driene is deze ruime eindwoning gelegen.

In deze woning tref je een lichte woonkamer aan, dankzij de grote ramen. Op de eerste verdieping bevinden zich de badkamer, drie slaapkamers en een vaste trap naar de tweede verdieping, die voldoende bergruimte biedt. Deze verdieping biedt meerdere mogelijkheden, zoals een vierde slaapkamer. De keus is aan jou!

De locatie: Deze woning is gelegen in de wijk Groot Driene. Het is een ruim opgezette wijk met veel voorzieningen in de buurt. Je vindt hier meerdere scholen en een modern winkelcentrum op loopafstand. Bovendien ben je met de fiets zo in het centrum van Hengelo en de dichtstbijzijnde uitvalsweg is slechts 2 minuten rijden.

Makelaar aan het woord: Uw nieuwe hoofdstuk begint hier. Kom langs en verken!

Bouwkundig gekeurd: dan ben je volledig op de hoogte! Van deze woning hebben wij alvast een bouwtechnisch rapport laten opstellen. Hierdoor ben je meteen zo volledig mogelijk geïnformeerd over de staat van deze woning. Handig toch?!

Indeling: Begane grond: entree/hal, meterkast, toilet met fonteintje, trapopgang, doorzonwoonkamer, dichte keuken met een eenvoudig keukenblok. 1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers en badkamer met douchecabine, vaste wastafel met meubel en toilet. 2e verdieping: middels vaste trap te bereiken. Tuin: via de keuken is er toegang tot de tuin, gelegen op het oosten. Deze biedt voldoende ruimte voor een terras en is voorzien van een stenen berging.

Nog interessant om te weten: - Bouwjaar: 1974 - Perceeloppervlakte: 143 m2 - Woonoppervlakte: ca. 117 m2 - Inhoud: ca. 386 m3 - Isolatie: grotendeels dubbelglas - Energielabel: D - CV-installatie: Intergas 2015 in eigendom - De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. - In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Omdat je een gedeelte uit een kadastraal perceel koopt, wordt het perceel door het kadaster uitgemeten. De kosten hiervan zijn € 450,- en worden doorberekend aan koper.

Projectnotaris: Damste Notarissen of Wilbrink & Den Otter Notarissen. Omdat de woning wordt verkocht door de woningbouw heeft de koper de mogelijkheid om een van deze twee notarissen te kiezen.

De woning wordt verkocht door de woningbouwvereniging genaamd Welbions. Welbions stelt als eis dat de koper verplicht is, voor de eerste 2 jaren vanaf aktepassering, het gekochte uitsluitend te gebruiken om zelf te bewonen of als bewoning door familieleden in de eerste graad. Het is koper niet toegestaan het gekochte aan derden te verhuren of op andere wijze in gebruik te geven.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 117
Inhoud woonhuis 386

Overige

Perceel oppervlakte 143

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 117
Inhoud woonhuis 386

Overige

Perceel oppervlakte 143

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars - Hengelo OV