Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op zoek naar een woning in een gezellige, kindvriendelijke buurt? Voel je welkom hier aan de Morslaan 38!

Deze woning beschikt over drie ruime slaapkamers. De groene tuin met beschutting biedt een heerlijke plek om te ontspannen, met de rustgevende groenstrook aan de achterzijde als bonus. Gelegen in een kindvriendelijke buurt zorgt het goede contact met de buren voor een warme en veilige leefomgeving. De zolder en de vrijstaande stenen berging bieden meer dan genoeg opbergruimte voor al uw spullen. Klaar om uw nieuwe thuis te verkennen? Plan vandaag nog uw bezichtiging!

De locatie: Morslaan 38 ligt in de kindvriendelijke buurt De Thij. De woning is goed bereikbaar en heeft veel voorzieningen in de buurt. Er zijn meerdere basisscholen en een middelbare school in de buurt. Recreatiegebied 'Het Hulsbeek' en het centrum van Oldenzaal zijn slechts 5 minuten fietsen verwijderd. Daarnaast bevindt zich een supermarkt op loopafstand en is de dichtstbijzijnde uitvalsweg binnen 4 minuten rijden te bereiken.

Makelaar aan het woord: "Tref uw ideale thuis aan in deze woning, gelegen in een rustige en gewilde buurt."

Indeling van de woning: Begane grond: entree/ hal met meterkast, toilet, woonkamer met schuifpui naar de beschutte achtertuin, keuken voorzien van inductiekookplaat, koel-vriescombinatie en vaatwasser. Eerste verdieping: overloop met trapopgang naar tweede verdieping, 2 riante slaapkamers, een badkamer met douchecabine, wastafel en toilet. Tweede verdieping: 3e slaapkamer, zolder met geïnstalleerde cv-installatie, veel opbergruimte, wasmachineaansluiting en twee dakramen. Tuin: Hier kun je genieten van de opkomende zon in het oosten met een heerlijk kopje koffie. Omringd door groen en het geluid van fluitende vogels, ervaar je ultieme ontspanning.

Bouwkundig gekeurd: volledig op de hoogte. Van deze woning hebben wij alvast een bouwkundig rapport laten opstellen. Hierdoor ben je meteen zo volledig mogelijk geïnformeerd over de staat van deze woning. Handig toch?!

Zonliefhebber? Download dan de brochure breng een bezoek aan de unieke eigen woningwebsite. Hier tref je naast allerlei extra informatie, essentiële documenten en kun je ook de stand van de zon de gehele dag bekijken! Gewoon als extra service van Prisma ERA Makelaars. Niet voor niets is ons motto dan ook sterk door service!

Nog interessant om te weten: Bouwjaar: 1971 Perceeloppervlakte: 158 m2 Woonoppervlakte: 112 m2 Inhoud: 373 m3 Isolatie: dubbelglas Energielabel: B Cv-installatie: Intergas 2023 in eigendom De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1971
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1971
Woon oppervlakte 112
Inhoud woonhuis 373

Overige

Perceel oppervlakte 158

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1971
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1971
Woon oppervlakte 112
Inhoud woonhuis 373

Overige

Perceel oppervlakte 158

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars - Hengelo OV