Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ruime vrijstaand geschakelde woning in zeer gewilde buurt Het Broek!

Ben je op zoek naar een ruime, goed geïsoleerde woning op een fraaie locatie? Kom dan zeker deze vrijstaand geschakelde woning bekijken, die beschikt over maar liefst vijf slaapkamers. De erker aan de voorzijde biedt voldoende ruimte voor een leuk zithoekje. Aan de woning grenst een stenen garage met carport en de oprit biedt voldoende ruimte om twee auto's op eigen terrein te parkeren.

De locatie: De Serpelingstraat bevindt zich in de kindvriendelijke buurt Het Broek. Deze rustige buurt biedt goede bereikbaarheid en tal van voorzieningen in de nabijheid, zoals diverse speel-en of groenvoorzieningen, diverse scholen en een winkelcentrum. Het Broekpark, perfect voor ontspannen wandelingen in de natuur, ligt om de hoek. Het centrum van Hengelo is gemakkelijk per fiets te bereiken. Bovendien is de dichtstbijzijnde uitvalsweg op slechts 4 minuten rijden.

Makelaar Arjan ter Keurs aan het woord: "Een woning vol mogelijkheden. Jouw stijl, jouw verhaal"

Indeling van de woning: Begane grond: entree/hal, toilet met fonteintje, meterkast, trapopgang naar eerste verdieping, L-vorm woonkamer met erker, eethoek, open keuken voorzien van 5 pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer, oven en vaatwasser, bijkeuken met wasmachineaansluiting. Eerste verdieping: overloop, 4 slaapkamers, badkamer met twee wastafels, ligbad, douche en wandcloset. Tweede verdieping: via een vaste trap te bereiken zolderverdieping, overloop met dakraam, 5e slaapkamer met dakraam en bergruimte achter knieschotten. Tuin: de verzorgde achtertuin beschikt over een terras direct grenzend aan de woning. Deze tuin, gelegen op het oosten, biedt een heerlijke plek om van de zon te genieten te midden van groen.

Nog interessant om te weten: Bouwjaar: 2004 Perceeloppervlakte: 263 m2 Woonoppervlakte: 143 m2 Inhoud: 562 m3 Isolatie: dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbelglas (volledig geïsoleerd) Energielabel: A Cv-installatie: Intergas Kombi Kompact HR 28, 2004 in eigendom Zonnepanelen, 10 stuks, 2013 in eigendom Buitenschilderwerk 2020 professioneel De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2004
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2004
Woon oppervlakte 143
Inhoud woonhuis 562

Overige

Perceel oppervlakte 263

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2004
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2004
Woon oppervlakte 143
Inhoud woonhuis 562

Overige

Perceel oppervlakte 263

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars - Hengelo OV