Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Dit is een buitenkansje: rustig wonen in een moderne en goed onderhouden twee-onder-een-kapwoning, met een prachtige tuin en op loopafstand van het levendige centrum van de stad. Bovendien is er een oprit met carport achter de woning.

De woning is netjes onderhouden, deels geïsoleerd en beschikt over een nette keuken en badkamer. De begane grond heeft een mooie laminaatvloer die doorloopt vanuit de woonkamer tot in de ruime keuken met eethoek. Boven ligt dezelfde laminaatvloer en zijn twee slaapkamers, de badkamer en een apart toilet.

De grote tuin maakt dit paleisje compleet: een flink stuk grond, met oprit naar je eigen carport met berging en verder een prachtig ingerichte groene oase met veranda. Laat de zomer maar komen!

Locatie De Oosterstraat is een opvallend lange straat, van het centrum van de stad helemaal naar het oostelijke randje van Enschede. Nummer 19 ligt in de wijk De Laares, een diverse wijk met verschillende ondernemers, scholen en voorzieningen. Deze wijk is dicht bij de gezellige binnenstad van Enschede, 15 minuten lopen of 5 minuten fietsen en je bent op de centrale Oude Markt.

Deze woning wordt aangeboden met een bouwtechnische keuring.

Quote van onze makelaar Rob Wennink: "Wonen nabij het centrum van Enschede "

Indeling van de woning

Begane grond: Kom binnen in de hal en van daaruit in de keuken, voorzien van elektrische kookplaat, oven en koelkast. Aan de voorzijde op het zuiden is de woonkamer en die vangt daardoor aardig wat daglicht door het voor- en zijraam. Achter de keuken is het aparte toilet en een overdekte doorgang naar de berging met keukenblok.

1e verdieping: Via de vaste trapopgang in de hal gaan we naar de eerste verdieping. Vanaf de overloop heb je toegang tot twee slaapkamers. De grootste slaapkamer aan de voorzijde is eventueel op te delen in twee kamers. De slaapkamer aan de achterzijde heeft toegang tot het balkon en is voorzien van rolluiken. De badkamer is netjes ingericht met een grote douchecabine met regendouche en een ruim wastafelmeubel. Op de overloop is een apart toilet.

2e verdieping: Op zolder is extra bergruimte, bereikbaar met een vlizotrap.

Tuin: De mooi ontworpen tuin met hoogteverschil heeft een terras, gazon en gezellige overdekte veranda. Hier heb je je eigen fijne stukje natuur, met flinke borders met beplanting. Achterin is de carport met berging, en de toegang vanaf de oprit.

Nog interessant om te weten:

- Bouwjaar: 1957 - Perceeloppervlakte: 296 m2. - Woonoppervlakte: 79 m2. - Inhoud: 330 m3. - Externe bergruimte: 12,60 m2 - Gedeeltelijk dakisolatie, rolluiken, gedeeltelijk dubbele beglazing. - HR-combi ketel (2018, eigendom). - Energielabel: E - Kozijnen: hout. - De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan worden geen rechten ontleend. - In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1957
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1957
Woon oppervlakte 79
Inhoud woonhuis 330

Overige

Perceel oppervlakte 296
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1957
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1957
Woon oppervlakte 79
Inhoud woonhuis 330

Overige

Perceel oppervlakte 296
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars Enschede