Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

**Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!**

DROOMPLEK VOOR JONGE GEZINNEN EN STARTERS

Ben jij starter op de woningmarkt, een jong gezin dat op zoek is naar de perfecte plek, of iemand die verlangt naar rust en ruimte? Dit prachtige appartement in de buurt Gein biedt alles wat je zoekt en meer. Met twee royale balkons, drie comfortabele slaapkamers en een serene ligging is dit de ideale woning om je thuis te noemen. Tel daarbij de nabijheid van groene parken en uitstekende voorzieningen op, en je hebt de perfecte balans tussen stadse gemakken en landelijke rust. Laat je verrassen door de vele mogelijkheden en het comfort dat deze woning te bieden heeft.


VOLLEDIGE BESCHRIJVING

Welkom bij jouw toekomstige thuis! Met een energielabel B ben je verzekerd van een energiezuinige woning, wat zowel goed is voor het milieu als voor je portemonnee. Het royale woonoppervlak van 89 vierkante meter is slim ingedeeld en biedt voldoende ruimte voor al je woonwensen. De woning heeft nog wel een opknapbeurt nodig, zo heeft de woning erg veel potentie deze in te delen hoe jij dit wil.

De drie slaapkamers bieden eindeloze mogelijkheden. De hoofdslaapkamer, ruim en rustig gelegen, nodigt uit tot rustgevende nachten. De overige kamers zijn ideaal als kinderkamers, thuiskantoor of hobbyruimte. Elk van deze ruimtes nodigt uit tot creativiteit en persoonlijke invulling.

Het echte hoogtepunt van dit appartement zijn de twee balkons. Of je nu kiest voor de ochtendzon op het oostelijk balkon of de gouden gloed van de zonsondergang op het westelijk balkon, je hebt altijd een plekje voor ontspanning en reflectie.

Gelegen in een rustige buurt van Gein, biedt deze woning de sereniteit waar je naar verlangt. Tegelijkertijd zijn scholen, winkels en openbaar vervoer binnen handbereik, waardoor je nergens op inlevert. Breng je avonden door wandelend door de groene parken in de buurt, waar je de frisse geur van de natuur kunt opsnuiven en de geluiden van de stad achter je kunt laten.

RUSTIG GELEGEN IN GEIN

Als je op zoek bent naar een plek die rust en gemak combineert, dan hoef je niet verder te zoeken. Gein staat bekend om zijn ontspannen sfeer en groene omgeving, perfect voor gezinnen en professionals die willen ontsnappen aan de hectiek van de stad. Tegelijkertijd biedt de buurt een uitstekende verbinding naar het stadscentrum, waardoor je het beste van beide werelden hebt.


Laat je zintuigen prikkelen door de mogelijkheden en voel je thuis in een omgeving die rust en comfort ademt. Wacht niet langer, plan vandaag nog een bezichtiging en zet de eerste stap naar jouw nieuwe begin. Dit is jouw kans om een plek te creëren waar herinneringen worden gemaakt en dromen werkelijkheid worden.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 1983
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1983
Woon oppervlakte 89
Inhoud woonhuis 294

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 1983
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1983
Woon oppervlakte 89
Inhoud woonhuis 294

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Amsterdam Centrum