Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

**Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!**

**WELKOM IN JE NIEUWE DROOMHUIS!**

Ben je op zoek naar de perfecte plek voor je jonge gezin, heb je oudere kinderen die meer ruimte nodig hebben, of verlang je naar de gemakken van de stad? Dit uitzonderlijke appartement heeft het allemaal! Met twee balkons, een handige berging in de onderbouw en drie slaapkamers, biedt deze woning alles wat je hart begeert. Gelegen in een bruisende buurt, ben je altijd op een steenworp afstand van alle voorzieningen die je nodig hebt.

**HIGHLIGHTS VAN DE WONING**

- **Twee Balkons**: Geniet van de zon op elk moment van de dag.
- **Berging in Onderbouw**: Extra opslagruimte voor al je spullen.
- **3 Slaapkamers**: Perfect voor gezinnen die ruimte nodig hebben.
- **Goede Locatie**: Centraal gelegen, dicht bij winkels, scholen en openbaar vervoer.
- **Ruim Woonoppervlakte**: Met 92 m² heb je alle ruimte om te leven en te groeien.

**VOLLEDIGE OMSCHRIJVING**

Met een woonoppervlakte van 92 m² voelt het appartement ruim en licht aan. De woonkamer is een oase van rust met ramen die de ruimte vullen met natuurlijk licht. Hier creëer je moeiteloos een gezellige zithoek en een eethoek waar je met vrienden en familie kunt genieten van heerlijke diners.

De keuken is voorzien van alle gemakken en biedt voldoende werkruimte voor de fijnproever in jou. Met drie slaapkamers is er meer dan genoeg ruimte voor ieder gezinslid om zich terug te trekken en tot rust te komen. De master bedroom nodigt uit met zijn ruime opzet en serene sfeer. De twee andere slaapkamers zijn ideaal voor kinderen, als thuiskantoor of een hobbykamer.

Twee balkons bieden je de luxe om op elk moment van de dag van de buitenlucht te genieten. Het balkon aan de voorzijde, dat op het zuiden ligt, is perfect voor een ontspannen middag in de zon, terwijl het balkon aan de achterzijde een heerlijk plek biedt voor een kopje thee in de ochtend.

De berging in de onderbouw is een praktische aanvulling op de woning, waardoor je extra ruimte hebt om je spullen op te bergen. Of je nu fietsen, seizoensgebonden decoraties of andere items wilt opslaan, je hebt voldoende ruimte om alles netjes en georganiseerd te houden.

**IDEAAL VOOR JONGE GEZINNEN, GROEIENDE FAMILIES EN STADSLIEFHEBBERS**

Ben je een jong gezin op zoek naar je eerste echte huis? Of misschien een gezin dat behoefte heeft aan meer ruimte nu de kinderen ouder worden? Of ben je iemand die van de stadsvoorzieningen houdt en geen minuut wil missen van wat de stad te bieden heeft? Dit appartement is de perfecte match voor jou! Het biedt een harmonieuze mix van ruimte, comfort en een geweldige locatie.

**DETAILS UITGEBREID BESCHREVEN**

Met twee balkons profiteer je van volop zon en frisse lucht, ideaal voor ontspanning of een gezellig samenzijn. De berging in de onderbouw zorgt voor extra opslagruimte, waardoor je huis altijd netjes blijft. Met drie slaapkamers biedt dit appartement volop ruimte voor gezinnen, flexibele indeling en een comfortabel leven. De centrale locatie zorgt ervoor dat je altijd op loopafstand dicht bij winkels, scholen, sportschool en het openbaar vervoer bent, wat je dagelijkse leven ongelooflijk gemak brengt.

**BIJZONDERHEDEN**
- Energielabel A
- Servicekosten €123
- Twee balkons
- 3 Slaapkamers
- Berging in onderbouw
- Asbestclausule in de koopakte
- Op loopafstand van Gaasperplas

**ZINTUIGEN PRIKKELEN EN OPROEP TOT ACTIE**

Kun je je voorstellen hoe het voelt om 's ochtends vroeg de eerste zonnestralen op je gezicht te voelen terwijl je geniet van je koffie op je eigen balkon? Wacht niet langer, plan nu je bezichtiging en maak van dit appartement jouw nieuwe thuis! Ga direct naar onze website om een afspraak in te plannen en laat je verrassen door alles wat deze woning te bieden heeft.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 1984
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1984
Woon oppervlakte 92
Inhoud woonhuis 327

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 1984
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1984
Woon oppervlakte 92
Inhoud woonhuis 327

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Amsterdam Centrum