Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM IN OOSTER EE! JOUW NIEUWE HOEKWONING

Ben jij een starter op de woningmarkt, een twee persoons huishouden of een jong gezin op zoek naar de perfecte plek om je eigen stempel op te drukken? Dan is deze charmante hoekwoning in de geliefde wijk Ooster Ee precies wat je zoekt! Met een brede, zonnige tuin en potentiële uitbreidingsmogelijkheden is dit een unieke kans om van een huis een thuis te maken. Moderniseer en personaliseer naar eigen idee en geniet van het gemak van nabijgelegen voorzieningen en een kindvriendelijke omgeving.

HIGHLIGHTS

Moderniseren naar eigen idee: Deze woning biedt de perfecte kans om je eigen smaak en stijl te implementeren. Maak van dit huis jouw droomhuis!
Leuke stek, nabij voorzieningen: Gelegen dichtbij bushalte, winkelcentrum en andere faciliteiten. Alles wat je nodig hebt binnen handbereik.
Fijne zonnige tuin: Een zonnige tuin op nagenoeg het zuiden waar je heerlijk kunt genieten met familie en vrienden.
Royale woning met potentie: Met een woonoppervlakte van 135 m² en 3 slaapkamers (voorheen 4), biedt deze woning veel ruimte voor een groeiend gezin.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING

Stel je voor: een rustige straat in de charmante en geliefde wijk Ooster Ee. Je komt thuis in je nieuwe hoekwoning, waar de zon de woonkamer verlicht door de grote ramen. De eerste indruk is belangrijk, en deze woning biedt een warm welkom met een ruime hal die leidt naar een lichte en uitnodigende woonkamer.

Dankzij de royale woonoppervlakte van 135 m² heb je hier volop mogelijkheden om elke kamer naar jouw eigen wens in te richten. De woning heeft nu drie slaapkamers, maar met een beetje creativiteit is het eenvoudig om de originele indeling met vier slaapkamers weer terug te brengen. Of misschien tover je een kamer om tot een thuiswerkplek of hobbyruimte.

De keuken biedt een wereld aan mogelijkheden. Hoewel deze gemoderniseerd moet worden, is dit juist een uitgelezen kans om een keuken te creëren die perfect past bij jouw culinaire ambities. Denk aan een kookeiland, moderne apparatuur en voldoende kastruimte. Alles is mogelijk!

De badkamer is functioneel maar kan met wat liefde en aandacht omgetoverd worden tot een luxe spa-achtige ruimte waar je na een lange dag heerlijk kunt ontspannen. Stel je een ruime inloopdouche, een ligbad en moderne wastafels voor.

Maar wat deze woning echt bijzonder maakt, is de zonnige tuin op het zuiden. Hier kun je de hele dag door van de zon genieten, of je nu een kop koffie drinkt bij het ontbijt of een barbecue organiseert met vrienden in de avond. De tuin biedt volop ruimte voor kinderen om te spelen, terwijl jij ontspant met een goed boek.

Daarnaast is de ligging van deze woning ideaal. Op enkele stappen van je voordeur vind je een bushalte, een winkelcentrum en diverse andere voorzieningen. Of je nu boodschappen wilt doen, naar de stad wilt reizen of gewoon een middag wilt wandelen, alles is binnen handbereik.

Met een energielabel D en een perceeloppervlakte van 145 m² eigen grond, is deze woning niet alleen ruim en comfortabel, maar ook een uitstekende investering voor de toekomst.

DETAILS UITGEBREID BESCHREVEN

Moderniseren naar eigen idee: De mogelijkheid om elke kamer naar jouw eigen stijl en smaak aan te passen. Van het kiezen van de vloer tot de kleur op de muren, hier kun je écht je eigen stempel op drukken.
Leuke stek, nabij voorzieningen: Alle denkbare voorzieningen, waaronder winkels, scholen en openbaar vervoer, liggen om de hoek. Ideaal voor een druk leven waarin gemak en tijdsbesparing belangrijk zijn.
Fijne zonnige tuin: De tuinligging op het zuiden betekent dat je hier het hele jaar door van de zon kunt genieten. Perfect voor buitenetentjes, tuinfeestjes of gewoon een rustig moment voor jezelf.
Royale woning met potentie: De woning biedt veel ruimte en flexibiliteit, ideaal voor een groeiend gezin of voor hen die behoefte hebben aan een extra werk- of hobbyruimte.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 135
Inhoud woonhuis 479

Overige

Perceel oppervlakte 145

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 135
Inhoud woonhuis 479

Overige

Perceel oppervlakte 145

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck Monnickendam