Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

INLEIDING
Ontsnap aan de hectiek van het stadsleven en vind rust en ruimte in dit prachtige instapklare halfvrijstaande woonhuis aan één van de mooiste grachten van Monnickendam. Dit karakteristieke huis, nieuw gebouwd in 1985, biedt alles wat je zoekt: een diepe tuin met berging en achterom, een idyllische ligging aan vaarwater én moderne voorzieningen. Of je nu een jong gezin hebt, een tweepersoons huishouden bent, of als senioren op zoek bent naar comfort en charme, deze woning is precies wat je nodig hebt.

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING
- Voorzijde aan gracht met vaarwater: Geniet dagelijks van het schilderachtige uitzicht aan één van de mooiste grachten van Monnickendam.
- Nieuw gebouwd in 1985 en recent verbouwd en verduurzaamd: combineer het beste van twee werelden met een karakteristieke uitstraling en moderne bouwkwaliteit.
- Drie ruime slaapkamers: Ideaal voor jonge gezinnen of voor het creëren van een thuiskantoor.
- Moderne badkamer met vloerverwarming: Strakke afwerking en hedendaags comfort voor ultieme ontspanning.
- Nieuwe grote berging met stenen muren en HR++ glas: ook te gebruiken als hobbyruimte of thuiskantoor.
- Veel bergruimte: een grote 40m2 vliering, praktisch geplaatste inbouwkasten en een grote berging met bergzolder.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING
Stel je voor: een ochtendwandeling langs de oude gracht, waar de zon glinstert op het water en de historische panden weerspiegelen. Dit is het leven op een plek waar ieder moment een ansichtkaart waardig is. Deze prachtige woning, aan één van de mooiste grachten van Monnickendam, is een zeldzaamheid. Gelegen aan vaarwater, biedt het je de mogelijkheid om direct vanaf je voordeur het water op te gaan.

Dit huis, gebouwd in 1985, combineert een authentieke uitstraling met alle moderne gemakken van nu. De gevel ademt charme en karakter, terwijl de binnenkant je verrast met ruimte en moderniteit. De woonkamer heeft een prachtige eikenhouten vloer, het is ruim waar je gezellig kunt samenzijn, een royale eetkamer voor lange avonden met vrienden en familie, en een diepe zonnige tuin waar je in alle privacy kunt genieten van de buitenlucht.

De drie slaapkamers zijn stuk voor stuk ruim en licht en bieden talloze mogelijkheden. Of je nu extra slaapkamers nodig hebt voor je gezin, een thuiskantoor wil creëren of een hobbykamer zoekt, hier kan het allemaal. De badkamer is neutraal en modern met strakke lijnen en een eigentijdse afwerking.

Dit huis heeft een gunstig energielabel, wat betekent dat je hier niet alleen comfortabel woont, maar ook duurzaam en energiezuinig. En vergeet de diepe tuin met grote berging en achterom niet - een perfecte plek om te ontspannen, te tuinieren of een speelparadijs voor de kinderen te creëren.

De ligging is zonder twijfel één van de grootste pluspunten van dit huis. Aan de voorzijde heb je een prachtig uitzicht op de gracht en aan de achterzijde de rust en ruimte van je eigen tuin. Monnickendam zelf biedt een scala aan voorzieningen, van gezellige cafés en restaurants tot winkels en scholen. En met de nabijheid van Amsterdam geniet je van het beste van beide werelden: de rust en charme van een historische stad en de dynamiek en mogelijkheden van de grote stad binnen handbereik.

EXTRA KENMERKEN
- Energielabel: Dit huis heeft een energielabel A, door de zonnepanelen en isolatie heeft u lage energiekosten en een comfortabele leefomgeving.
- Perceeloppervlakte 124 m2.
- Slaapkamers: De drie ruime slaapkamers bieden talloze mogelijkheden.
- Grote berging: voorzien van betonnen vloer, stenen muren, een bergzolder en HR++ glas. Deze ruimte kan voor meerdere doeleinden gebruikt worden.
- Over de gehele lengte van het huis, een 12 meter lange vliering waar heel veel spullen kunnen worden opgeborgen.
- De achter- en zijgevel zijn in 2024 volledig vernieuwd en extra geïsoleerd.

Conclusie
Al met al is deze woning aan de gracht in Monnickendam een unieke kans. Een huis dat de charme van het verleden combineert met het comfort van het heden, gelegen op een toplocatie met een prachtige gracht voor de deur. Mis deze kans niet en plan direct je bezichtiging via onze website!

Graag tot ziens in Monnickendam!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1985
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1985
Woon oppervlakte 100
Inhoud woonhuis 351

Overige

Perceel oppervlakte 124

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1985
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1985
Woon oppervlakte 100
Inhoud woonhuis 351

Overige

Perceel oppervlakte 124

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck Monnickendam