Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Let op: Bieden vanaf euro 400.000,- k.k.
Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM THUIS IN JOUW DROOMAPPARTEMENT

Op zoek naar dat perfecte plekje waar je meteen kunt intrekken en genieten? Dit centraal gelegen 3-kamer maisonette appartement is jouw ideale toevluchtsoord. Met lage servicekosten en een overvloed aan nabijgelegen voorzieningen, is deze woning perfect voor starters, eenpersoonshuishoudens, tweepersoonshuishoudens en zelfs senioren. Gelegen in een levendige buurt, biedt het zowel comfort als gemak. Dit is de plek waar de stad voor je voeten ligt, klaar om ontdekt te worden.

DE HIGHLIGHTS VAN DE WONING

Instapklaar: Geen gedoe, geen stress. Pak je koffers uit en je bent thuis.
Kleine buitenruimte aan de straatzijde: Perfect voor die zomerse avondborrels of een rustig moment met je ochtendkoffie.
Twee fijne slaapkamers: Ruimte genoeg voor jou en je dierbaren, of wellicht een werkplek aan huis.
Verzorgde L-keuken met inbouwapparatuur: Kook de sterren van de hemel in deze moderne en praktische keuken.
Fraaie badkamer: Begin je dag fris en fruitig in deze stijlvol afgewerkte ruimte.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING VAN DE WONING

Stap binnen in een oase van licht en ruimte. Dit appartement ademt een sfeer van rust uit, terwijl het tegelijkertijd de dynamiek van de stad onder je voeten laat voelen. De woonkamer is ruim en biedt een uitnodigende ambiance, perfect voor gezellige avonden met vrienden of een ontspannen filmnacht. De sfeer is warm, met een vloeiende overgang tussen de woonkamer en de eetruimte die gezelschap en gezelligheid uitnodigt.

De verzorgde L-keuken is een absolute parel voor iedereen die houdt van koken. Voorzien van moderne inbouwapparatuur, kun je hier de lekkerste gerechten bereiden. En met energielabel B ben je ook nog eens duurzaam bezig. De keuken biedt een overzicht over de straat, waar je de bruisende energie van de buurt kunt ervaren terwijl je een heerlijke maaltijd bereidt.

Twee fijne slaapkamers bieden alle comfort die je maar kunt wensen. De grote ramen zorgen voor een natuurlijke lichtinval, waardoor elke ochtend begint met een glimlach. De kamers zijn veelzijdig en kunnen gemakkelijk aangepast worden aan jouw behoeftes; een thuiswerkplek, een hobbykamer, of een serene slaapkamer.

De fraaie badkamer is jouw persoonlijke wellness-resort. Modern, stijlvol en praktisch, het biedt elke dag opnieuw de perfecte start. De inrichting is tot in de puntjes verzorgd, waardoor je elke dag met een gevoel van luxe begint of afsluit.

En laten we de kleine buitenruimte niet vergeten. Dit charmante plekje aan de straatzijde is ideaal voor een drankje in de zon of gewoon om even te ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Voeg een paar planten toe, en je hebt een groene oase midden in de stad.

Met een woonoppervlakte van 89 m2 is er aan ruimte geen gebrek. Dit appartement biedt de perfecte balans tussen stadsleven en huiselijk comfort. En met zijn centrale ligging, zijn alle voorzieningen binnen handbereik. Winkels, gezellige cafés, openbaar vervoer en parken: alles is op loopafstand.

EXTRA INFORMATIE

Naast de genoemde voordelen, beschikt dit appartement ook over een efficiënte indeling, waardoor elke vierkante meter optimaal wordt benut. De vloeren zijn stijlvol en onderhoudsvriendelijk, en de muren zijn recent geschilderd in neutrale tinten die een moderne uitstraling geven aan het geheel.

ZINTUIGEN PRIKKELEN MET EEN OPROEP TOT ACTIE

Zie jezelf al zitten in die zonovergoten woonkamer, omringd door de warmte van je nieuwe thuis. Hoor het zachte geroezemoes van de stad buiten je ramen, terwijl je ontspant in je eigen oase van rust. Ruik de geur van verse koffie in de ochtend, bereid in je eigen moderne keuken. Voel de warmte van het zonnetje op je huid als je buiten zit met een glas wijn in de hand. Dit is de plek waar al je zintuigen tot leven komen.

Mis deze kans niet om jouw nieuwe hoofdstuk te beginnen in dit prachtige appartement. Plan direct een bezichtiging en laat je betoveren door de charme van deze woning. Je nieuwe thuis wacht op je!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning maisonnette, Appartement
Bouwjaar 2008
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2008
Woon oppervlakte 89
Inhoud woonhuis 318

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning maisonnette, Appartement
Bouwjaar 2008
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2008
Woon oppervlakte 89
Inhoud woonhuis 318

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck Monnickendam