Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

EEN COMFORTABEL APPARTEMENT IN HET STADSLEVEN

Ben je op zoek naar een ruime en moderne woning in een groene woonomgeving in Purmerend? Dit vijfkamerappartement op de vijfde verdieping biedt alles wat je nodig hebt. Met een woonoppervlakte van 100 m2, vier grote slaapkamers en een zonnig balkon op het zuidwesten, is dit appartement ideaal voor gezinnen of mensen die extra ruimte zoeken.

HOOFDKENMERKEN VAN DE WONING

Ruim 5-kamerappartement: Biedt voldoende ruimte voor een gezin of werk aan huis.
Vier grote slaapkamers: Geschikt voor een groot gezin of als extra werkruimte.
Moderne keuken: Uitgerust met de nieuwste apparatuur en een strak ontwerp.
Stijlvolle badkamer en toilet: Met hoogwaardige afwerkingen en modern sanitair.
Zonnig en ruim balkon: Gelegen op het zuidwesten, perfect om te ontspannen in de zon.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING VAN DE WONING

Bij binnenkomst in dit appartement valt direct de ruime en lichte woonkamer op. Dankzij de grote ramen wordt de ruimte overspoeld met natuurlijk licht, wat een heerlijk open gevoel geeft. Hier kun je een comfortabele zithoek creëren waar je kunt ontspannen na een lange dag.

De moderne gesloten keuken is praktisch ingericht en voorzien van alle benodigde apparatuur. Het strakke design en de ruime opzet maken het tot een fijne plek om te koken, of je nu een snelle maaltijd wilt bereiden of uitgebreid wilt koken voor vrienden en familie.

De vier slaapkamers bieden veel mogelijkheden. De master bedroom is ruim genoeg voor een kingsize bed en voldoende opbergruimte. De andere drie kamers kunnen naar eigen wens worden ingericht als kinderkamers, logeerkamers of werkruimtes.

De badkamer is modern en stijlvol, met een ruime inloopdouche en eigentijdse afwerkingen. Het aparte toilet is een handige toevoeging, vooral wanneer je gasten hebt.

Het balkon op het zuidwesten is een echte pluspunt van deze woning. Hier kun je genieten van de zon, een boek lezen of gewoon ontspannen met een kop koffie. Dankzij de gunstige ligging heb je hier de hele dag door zon.

EXTRA INFORMATIE
Dit appartement heeft een woonoppervlakte van 100 m2 en bevindt zich op de vijfde verdieping. Het gebouw is voorzien van zowel een lift als een trap, waardoor het appartement gemakkelijk bereikbaar is.

SAMENVATTING HIGHLIGHTS
Het appartement beschikt over vijf kamers, waaronder vier ruime slaapkamers, een moderne keuken, een stijlvolle badkamer en toilet, en een zonnig balkon op het zuidwesten. Met een woonoppervlakte van 100 m2 op de vijfde verdieping, bereikbaar via lift en trap, is dit een ideale woning voor wie comfort en ruimte zoekt.

BEZICHTIGING INPLANNEN
Wil je dit appartement met eigen ogen zien? Plan dan snel een bezichtiging via onze website. Kom de ruimte en het comfort van dit appartement zelf ervaren. Dit kan jouw nieuwe thuis worden, waar je kunt genieten van alle gemakken en voorzieningen. Wees er snel bij en plan vandaag nog je bezichtiging!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 100
Inhoud woonhuis 330

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 100
Inhoud woonhuis 330

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Purmerend