Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

KORTE INLEIDING
Op zoek naar je droomhuis? Deze prachtige 5-kamerappartement is perfect voor jonge gezinnen die op zoek zijn naar ruimte en comfort in een moderne setting. Geniet van vier volwaardige slaapkamers, een zonnig balkon waar je heerlijk kunt ontspannen en de vrijheid om wanden en vloeren naar eigen smaak in te richten. Dit appartement biedt alles wat je nodig hebt om je eigen thuis te creëren. Ideaal gelegen op de vijfde etage met gemakkelijke toegang via de lift of trap, hier vind je de perfecte balans tussen praktisch en stijlvol wonen.

HOOFDKENMERKEN VAN DE WONING
- 5-kamerappartement met 4 volwaardige slaapkamers: Ruimte voor het hele gezin, met genoeg kamers voor slapen, werken en spelen.
- Moderne badkamer en toilet: Stijlvol en functioneel, voorzien van optimaal comfort
- Zonnig en royaal balkon over de volledige breedte van het appartement: Perfect voor zomeravonden en gezellige barbecues.
- Wanden en vloeren naar eigen smaak te realiseren: Laat je creativiteit de vrije loop en maak van dit appartement jouw droomhuis.
- Ca. 100 m2 woonoppervlakte: Veel ruimte voor al je woonwensen.
- Bereikbaar via de trap en de lift: Comfort en gemak binnen handbereik, wat je ook verkiest.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING
Dit prachtige 5-kamerappartement biedt niet alleen vier volwaardige slaapkamers, maar ook een overvloed aan leefruimte en comfort. Met ca. 100 m2 woonoppervlakte heb je genoeg ruimte om je eigen stempel op je nieuwe thuis te drukken.

Bij binnenkomst word je verwelkomd door een ruime hal die toegang biedt tot de woonkamer. De moderne badkamer en het aparte toilet zijn recent vernieuwd. Hier begin je je dag fris en opgewekt, klaar voor wat de dag je ook brengt.

De woonkamer is het kloppend hart van het appartement, waar je heerlijk kunt ontspannen na een lange dag. De grote ramen laten het daglicht binnenstromen, waardoor de ruimte nog groter en lichter aanvoelt. Vanuit de woonkamer stap je zo het zonnige balkon op, dat zich over de volledige breedte van het appartement uitstrekt. Hier kun je heerlijk genieten van je ochtendkoffie, een goed boek lezen of avonden doorbrengen met vrienden en familie terwijl de zon langzaam ondergaat.

De keuken is ingericht met oog voor detail en functionaliteit. Hier bereid je met gemak de lekkerste maaltijden, terwijl je geniet van het uitzicht en de gezelligheid van de woonkamer.

En dan zijn er nog de vier slaapkamers. Of je nu een thuiswerkplek, een hobbykamer of extra slaapkamers voor de kinderen nodig hebt, dit appartement biedt het allemaal. Elke kamer biedt voldoende ruimte en licht om je eigen invulling te geven.

Maar dat is nog niet alles. Dit appartement biedt je de mogelijkheid om wanden en vloeren naar eigen smaak te realiseren. Of je nu houdt van een klassieke houten vloer of liever een moderne betonlook wilt, hier kun je je creativiteit de vrije loop laten en je eigen droominterieur realiseren.

Gelegen op de vijfde etage, biedt dit appartement zowel rust als een prachtig uitzicht. En met gemakkelijke toegang via de lift of trap, is het comfort en gemak altijd binnen handbereik. Of je nu met de kinderwagen, boodschappen of gewoon na een lange dag thuis komt, je bent altijd snel en moeiteloos in je eigen fijne thuis.

EXTRA KENMERKEN
Dit appartement biedt ca. 100 m2 woonoppervlakte, ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar ruimte en flexibiliteit. Gelegen op de vijfde etage, bereikbaar via zowel de trap als de lift, combineert dit appartement een praktische indeling met moderne voorzieningen.

HIGHLIGHTS UITGEBREIDE BESCHRIJVING
Het appartement biedt vier volwaardige slaapkamers, perfect voor een jong gezin. De moderne badkamer en toilet zijn van alle gemakken voorzien. Het zonnige balkon strekt zich uit over de volledige breedte van het appartement, ideaal voor ontspanning. Met de optie om wanden en vloeren naar eigen smaak in te richten, kun je dit appartement helemaal naar je hand zetten. Gelegen op de vijfde etage met ca. 100 m2 woonoppervlakte, biedt dit appartement zowel ruimte als comfort. Toegang via lift en trap zorgt voor extra gemak.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 100
Inhoud woonhuis 327

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 100
Inhoud woonhuis 327

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Purmerend