Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

KORTE INLEIDING
Ontdek deze unieke, geschakelde woning in een rustige woonwijk, ideaal gelegen dicht bij Amsterdam. Deze woning biedt alles wat je zoekt: een royale indeling, een grote besloten achtertuin en een slaapkamer met sanitair op de begane grond. Of je nu een jong gezin bent of meer ruimte nodig hebt, een levensloopbestendig huis wilt of van een landelijke omgeving dicht bij de stad houdt, deze woning heeft voor elk wat wils.

HOOFDKENMERKEN
- Royaal perceel: Met een perceeloppervlakte van maar liefst 372 m² biedt deze woning meer dan genoeg ruimte voor ontspanning en activiteiten, zowel binnen als buiten.
- Levensloopbestendig: De slaapkamer met sanitair op de begane grond maakt deze woning ideaal voor verschillende levensfasen.
- Woning met vele mogelijkheden: De inpandige garage en grote slaapkamer op de benedenverdieping kunnen op veel manieren gebruikt worden: van extra opslagruimte tot een thuiswerkplek of een hobbyruimte.
- Rustige woonwijk: Geniet van de rust en veiligheid van een gemoedelijke buurt, perfect voor gezinnen en mensen die willen ontsnappen aan de drukte van de stad.
- Lichte woonkamer: De woonkamer is dankzij de grote voorramen en schuifpui naar de tuin licht en ruimtelijk.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING
Stap binnen in een woning die je direct het gevoel van 'thuis' geeft. De entree leidt naar een hal met toegang tot de woonkamer en keuken en een inpandige garage. Met vier slaapkamers, een grote inpandige garage, een bergzolder en een grote tuin biedt dit huis meer dan genoeg ruimte voor een groeiend gezin.

De woonkamer is licht, dankzij de grote ramen die uitkijken op de ruime en besloten achtertuin. De open keuken is modern en goed uitgerust. Dankzij de praktische indeling sta je in de keuken in verbinding met de woonkamer, terwijl je toch in alle rust kunt koken.

De slaapkamer op de begane grond met inloopdouche in de hal biedt comfort en gemak.

De overige drie slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping.

Bijzonder is de inpandige garage, die de flexibiliteit biedt om de ruimte naar eigen wens in te richten. Denk aan een thuiswerkplek, een hobbyruimte, een speelkamer of gewoon extra bergruimte.

De royale achtertuin is een oase van rust. Met voldoende ruimte om te tuinieren, te spelen of te ontspannen, biedt deze tuin een perfecte aanvulling op het wooncomfort.

De ligging kan bijna niet beter. Dicht bij Amsterdam en Purmerend, met uitstekende openbaar vervoerverbindingen, ben je in een mum van tijd in de stad voor werk of ontspanning. Tegelijkertijd geniet je van de rust en veiligheid van een rustige straat in een dorp dat van veel gemakken voorzien is en waar kinderen veilig buiten kunnen spelen.

SPECIALE KENMERKEN
- Royaal perceel van 372 m², ideaal voor tuinliefhebbers en gezinnen die ruimte nodig hebben.
- Levensloopbestendig dankzij een slaapkamer met sanitair op de begane grond.
- Woning met vele mogelijkheden, inclusief een inpandige garage en extra kamer op benedenverdieping die je naar wens kunt inrichten.
- Rustige woonwijk, perfect voor gezinnen en mensen die de stadsdrukte willen ontvluchten.
- Lichte woonkamer met directe toegang tot terras en tuin.

HIGHLIGHTS UITGEBREID
Deze woning op een royaal perceel van 372 m² biedt meer dan genoeg ruimte voor tuinieren, spelen en ontspannen. De slaapkamer en sanitair op de begane grond maken de woning ideaal voor elke levensfase. De inpandige garage biedt tal van mogelijkheden, van extra opslag tot een thuiswerkplek of hobbyruimte. Gelegen in een rustige woonwijk geniet je hier van de rust en veiligheid van een gemoedelijke buurt.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning herenhuis, geschakelde woning, Woonhuis
Bouwjaar 1979
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1979
Woon oppervlakte 114
Inhoud woonhuis 509

Overige

Perceel oppervlakte 372

Kenmerken

Algemeen

Soort woning herenhuis, geschakelde woning, Woonhuis
Bouwjaar 1979
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1979
Woon oppervlakte 114
Inhoud woonhuis 509

Overige

Perceel oppervlakte 372

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck Monnickendam