Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

EEN UNIEKE KANS IN HET GROENE HART

Droom je van landelijk wonen met de luxe van stedelijke voorzieningen binnen handbereik? Deze halfvrijstaande stolpboerderij, origineel 1850 en herbouwd in 1995, biedt een zee aan ruimte met zes slaapkamers en een zelfstandig Bed & Breakfast. Perfect voor gezinnen die opgroeien, ondernemers die thuisbasis en werk willen combineren, of voor hen die een mantelzorgwoning zoeken. Hier geniet je van het beste van twee werelden: de rust van het platteland en de nabijheid van Monnickendam en Purmerend en op 20 minuten van Amsterdam.

HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER LATEN KLOPPEN

Landelijk Genieten: Omarm de rust en ruimte van het landelijke leven.
Gastvrijheid Ten Top: Een volledig ingericht bijgebouw met B&B potentie.
Beschut Parkeren: Een dubbele carport beschermt je auto's tegen de elementen.
Historische Charme: De halve stolpboerderij combineert historie met hedendaags comfort.
Dynamisch Uitzicht: Elke dag trakteert je op een nieuw, adembenemend panorama.

EEN THUIS WAAR ELKE DAG EEN BELEVING IS

Stap binnen in een wereld waar traditie en moderniteit elkaar ontmoeten. De halve stolpboerderij, een icoon van de Nederlandse bouwkunst, is in 1995 met zorg herbouwd en voorzien van alle gemakken die je van een hedendaags huis mag verwachten. Met een energielabel A ben je verzekerd van een duurzaam en comfortabel thuis.

De royale woonoppervlakte biedt ruimte in overvloed. Of je nu een groot gezin hebt, thuis werkt of gasten wilt ontvangen in je eigen B&B, hier kan het allemaal. De zes ruime slaapkamers zijn een zeldzaamheid en bieden ieder een eigen plek onder de zon.

De tuin, gelegen op het zuidwesten, is een oase van rust. Hier geniet je van de zon tot die achter de horizon verdwijnt, terwijl je uitkijkt over de uitgestrekte landerijen. Het is de perfecte plek voor zomerse barbecues, het kweken van je eigen groenten of simpelweg ontspannen met een goed boek.

VERGEZICHTEN DIE JE ADEM BENEMEN

Elke dag opnieuw word je begroet door prachtige vergezichten over de landerijen. Het is een levend schilderij dat continu verandert met de seizoenen. Van de ontluikende lente tot de rijke herfstkleuren, de natuur biedt een schouwspel dat nooit verveelt.

HIGHLIGHTS UITGELICHT

In de landelijke oase tussen Monnickendam en Purmerend vind je deze parel van een woning. De landelijke locatie met weids uitzicht biedt een dagelijkse dosis rust en inspiratie. Het ruime bijgebouw met kapverdieping is momenteel in gebruik als B&B, wat kansen biedt voor ondernemende geesten. De carport voor twee auto's zorgt ervoor dat je voertuigen altijd veilig en droog staan. De halve stolpboerderij zelf is een lust voor het oog en biedt modern wooncomfort. En het uitzicht? Dat is elke dag weer een cadeau, met steeds veranderende panorama's en vergezichten die je hart sneller doen kloppen.

SOCIAL MEDIA POST

Ontdek jouw droomhuis! ??? #LandelijkWonen #Stolpboerderij #RuimteEnRust #Buitenleven #DuurzaamComfort #BedenBreakfastPotentieel #Familiehuis #Thuiswerken #Mantelzorgwoning #NatuurlijkGenieten #TeKoop

Ben je klaar voor een leven vol ruimte, rust en natuur, maar wil je de stad niet missen? Deze prachtige halve stolpboerderij met B&B biedt het allemaal! ???? Met een zonnige tuin op het zuidwesten, zes ruime slaapkamers en een energielabel A is dit jouw kans op het ideale thuis. Bekijk meer en plan je bezichtiging via onze link in bio! #WonenInWeelde #DroomhuisGezocht #UniekeKans #LandelijkEnLuxe #Monnickendam #Purmerend

EEN UITNODIGING VOOR AL JE ZINTUIGEN

Laat je zintuigen prikkelen door de geur van vers gemaaid gras, het zachte zoemen van bijen en het rustgevende uitzicht over de landerijen. Voel de warmte van de zon op je huid in de royale tuin en proef de zoetheid van het buitenleven. Hoor het ritselen van de bladeren en het gekwetter van vogels als je ontwaakt in een van de zes slaapkamers. Dit huis is een ervaring, een thuis, een plek waar herinneringen gemaakt worden.

Ben je klaar om deze sensatie zelf te ervaren? Wacht dan niet langer en plan direct een bezichtiging in via onze website. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan en zet de stap naar jouw droomleven in het groen. Welkom thuis.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning woonboerderij, halfvrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1850
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1850
Woon oppervlakte 280
Inhoud woonhuis 1130

Overige

Perceel oppervlakte 1415
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning woonboerderij, halfvrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1850
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1850
Woon oppervlakte 280
Inhoud woonhuis 1130

Overige

Perceel oppervlakte 1415
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck Monnickendam

De nieuwste koopwoningen in Purmer

Wooninfluencers

Laden..