Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

EEN UNIEKE KANS VOOR JOUW DROOMHUIS
Welkom thuis in deze sfeervol verbouwde voormalige dorpsboerderij, gelegen in het hart van het dorpscentrum en recht tegenover een prachtig park. Dit uitzonderlijke huis biedt een overvloed aan ruimte en talloze verrassende elementen die zowel jonge gezinnen, gezinnen met oudere kinderen, als ondernemers die een thuisbasis zoeken, zullen aanspreken. Met een besloten achtertuin, een privé eilandje toegankelijk via je eigen draaibrug en een ligplaats voor je bootje, is dit een plek waar je echt tot rust kunt komen en volop kunt genieten van het leven.

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING
- Sfeervol: met authentieke details.
- Verrassend veel ruimte: Met een woonoppervlakte van maar liefst 195 m².
- Werken aan huis met eigen entree: Perfect voor ondernemers of freelancers.
- Besloten achtertuin: Een oase van rust en privacy.
- Fijne schuur en kas: Ruimte voor hobby's, opslag of tuinieren.
- Privé eilandje, bereikbaar via eigen draaibrug, met aanlegsteiger/vaarwater: Echt uniek en exclusief.

EEN VOLLEDIGE BESCHRIJVING VAN JE TOEKOMSTIGE THUIS
Stel je voor: je opent de voordeur en wordt begroet door een warme, uitnodigende hal met originele details die het verleden van de dorpsboerderij weerspiegelen. De sfeervolle woonkamer straalt gezelligheid uit, met een smaakvolle afwerking en grote ramen die zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht. Het hiernaast gelegen kantoor met open haard en originele groen-gele tegelvloer benadrukt de historie van het het pand, Hier voel je direct de charme en het karakter van deze unieke woning.

De keuken is een waar paradijs voor kookliefhebbers. Voorzien van inbouwapparatuur en een ruim werkblad, is dit de perfecte plek om culinaire hoogstandjes te bereiden centraal in het huis. Aangrenzend vind je de eetkamer, met schouw met authentieke tegels, gecombineerd met een moderne kachel. Hier kun je heerlijk dineren met familie en vrienden, terwijl de openslaande deuren directe toegang bieden tot de (speel) kamer ernaast met het originele balkenplafond.

Op de eerste verdieping tref je maar liefst vijf ruime slaapkamers, elk met zijn eigen unieke karakter en uitzicht. De master bedroom is een ware oase van rust met voldoende kastruimte, toilet. De overige slaapkamers zijn ideaal voor kinderen of logees.

De badkamer op de begane grond is modern en stijlvol, met een royale inloopdouche, een elegant bad en dubbele wastafels. Hier geniet je van een moment van ontspanning na een lange dag.

En dan de buitenruimte – werkelijk een droom. De besloten achtertuin biedt volop privacy en is een groene oase waar je kunt ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven. Stap over de eigen draaibrug en je bevindt je op een privé eilandje, compleet met aanlegsteiger voor je bootje. Dit unieke element maakt deze woning echt uitzonderlijk en biedt eindeloze mogelijkheden voor ontspanning, watersport en plezier.

Daarnaast is er een fijne schuur en kas, perfect voor tuinliefhebbers en doe-het-zelvers. Of je nu groene vingers hebt of een plek zoekt voor je hobby's, hier vind je alle ruimte die je nodig hebt.

EXTRA VOORDELEN EN KENMERKEN
Deze woning biedt niet alleen een luxe en comfortabel leven, maar ook praktische voordelen. Denk aan voldoende parkeergelegenheid, een handige bijkeuken, en veel opbergruimte door het hele huis. Bovendien is de ligging in het dorpscentrum ideaal: dichtbij winkel, scholen en andere voorzieningen, maar toch in een rustige en groene omgeving.

HIGHLIGHTS HERHALING
- Sfeervol: authentieke details.
- Verrassend veel ruimte: Met een ruim woonoppervlak van 195 m² en een perceeloppervlakte van 420 m².
- Werken aan huis: Eigen entree en voldoende ruimte voor een kantoor of praktijk aan huis.
- Besloten achtertuin: Een privé en rustige plek om volledig tot rust te komen.
- Fijne schuur en kas: Ideaal voor tuinieren, opslag of hobby's.
- Privé eilandje met draaibrug en aanlegsteiger/vaarwater: Een uniek kenmerk dat deze woning extra bijzonder maakt.

BEZICHTIGING PLANNEN?
Laat je verleiden door de charme en karakter van deze prachtige dorpsboerderij. Voel de geschiedenis en geniet van de moderne luxe die dit huis te bieden heeft. Plan vandaag nog een bezichtiging en ontdek zelf waarom dit jouw droomwoning is. Ga naar onze website of bel ons direct. Dit is je kans om een uniek stukje paradijs te bemachtigen!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1880
Aantal kamers 9

Woningdetails

Bouwjaar 1880
Woon oppervlakte 195
Inhoud woonhuis 700

Overige

Perceel oppervlakte 420
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1880
Aantal kamers 9

Woningdetails

Bouwjaar 1880
Woon oppervlakte 195
Inhoud woonhuis 700

Overige

Perceel oppervlakte 420
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck Monnickendam

De nieuwste koopwoningen in Ilpendam