Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

KORTE INLEIDING
Ben je op zoek naar een woning vol potentie in een prachtige omgeving? Dit droomhuis aan het Havenrak biedt alles wat jonge gezinnen en tweepersoonshuishoudens nodig hebben. Gelegen aan het rustgevende vaarwater, met een weids uitzicht over de glooiende landerijen, is dit een unieke kans voor creatieve geesten die hun eigen stempel willen drukken. Met genoeg ruimte om de woonoppervlakte te verdubbelen, is dit huis klaar om omgetoverd te worden tot jouw persoonlijke paradijs. Pak je kans en maak deze kluswoning jouw nieuwe thuis!

HOOFDPUNTEN VAN DE WONING
- Unieke ligging: Gelegen aan vaarwater met een schitterend uitzicht over Het Havenrak en het pittoreske Broek in Waterland.
- Fijn dakterras: Geniet van de zonsondergang met een glas wijn op jouw eigen dakterras.
- Veel mogelijkheden: Breid uit, renoveer of herindeel naar jouw eigen smaak.
- Verbouwen naar eigen idee: Alleen maar kansen om jouw droomhuis te creëren.
- Royaal perceel: Met 380 m2 aan grond, heb je alle ruimte voor een prachtige tuin of zelfs een moestuin.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING
Stel je voor, wakker worden met het serene geluid van kabbelend water en de frisse geur van de natuur. Dit charmante huis met uitzicht op Het Havenrak biedt legio mogelijkheden. Als je door de voordeur stapt, voel je meteen de kansen die deze woning te bieden heeft. De ruime woonkamer ademt karakter en charme, perfect voor gezellige familieavonden en levendige etentjes met vrienden.

Het dakterras is de perfecte plek om te ontspannen na een lange dag. Hier kun je genieten van het adembenemende uitzicht over de landerijen. De mogelijkheden zijn eindeloos; van het verbouwen van de zolderruimte tot een extra slaapkamer of werkruimte, tot het uitbreiden van de woonoppervlakte door een aanbouw aan de achterzijde. Het onderhuis biedt legio mogelijkheden.

Het royale perceel van 380 m2 biedt een zee aan mogelijkheden. Denk aan een prachtige tuin vol bloeiende bloemen, een speelplek voor de kinderen of zelfs een moestuin waar je je eigen groenten kunt kweken. De achterzijde van de woning grenst aan uitgestrekte landerijen, wat zorgt voor een gevoel van vrijheid en ruimte.

Deze kluswoning is een droom voor elke doe-het-zelver of architect in spe. De indeling kan geheel naar eigen wens worden aangepast, zodat je jouw eigen paleisje kunt creëren. Of je nu droomt van een moderne open keuken, een luxueuze badkamer of een gezellige hobbyruimte, hier kan het allemaal.

Kortom, deze woning biedt een unieke kans om jouw woonidealen te verwezenlijken. Het rustige vaarwater aan de voorzijde en de groene landerijen aan de achterzijde zorgen voor een perfecte balans tussen ontspanning en activiteit. Dit is een plek waar je kinderen veilig kunnen opgroeien en waar je samen met je partner kunt genieten van de schoonheid van de natuur.

HIGHLIGHTS
- Fijn dakterras: Het ruime dakterras is de perfecte plek voor ontspanning en genot. Hier kun je elke dag genieten van de prachtigste zonsondergangen en het rustgevende uitzicht over de landerijen.
- Veel mogelijkheden: Deze woning biedt talloze mogelijkheden om uit te breiden en te verbouwen. Het onderhuis biedt ook nog veel mogelijkheden.
- Verbouwen naar eigen idee: Laat je creativiteit de vrije loop en maak van deze kluswoning jouw droomhuis. De indeling kan volledig naar eigen wens worden aangepast, zodat je alle ruimte hebt om jouw woonidealen te realiseren.
- Royaal perceel: Met een perceeloppervlakte van 380 m2 heb je alle ruimte voor een prachtige tuin, een speelplek voor de kinderen of zelfs een moestuin. De mogelijkheden zijn eindeloos.
- Unieke ligging: De woning is gelegen aan vaarwater met een prachtig uitzicht over Het Havenrak en het pittoreske Broek in Waterland. Een unieke locatie waar je kunt genieten van rust en natuur.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1939
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1939
Woon oppervlakte 57
Inhoud woonhuis 392

Overige

Perceel oppervlakte 380

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1939
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1939
Woon oppervlakte 57
Inhoud woonhuis 392

Overige

Perceel oppervlakte 380

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck Monnickendam