Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

EEN DROOMHUIS IN HET LANDELIJKE BROEK IN WATERLAND
Welkom in dit adembenemende luxe woonhuis, waar rust en ruimte harmonieus samenkomen met moderne luxe en comfort. Perfect voor gezinnen met oudere kinderen die op zoek zijn naar meer ruimte, jonge gezinnen die hun eerste stap naar een droomwoning willen zetten, mensen die levensloopbestendig willen wonen, rustzoekers en hen die de stadse voorzieningen binnen handbereik willen hebben. Deze vrijstaande villa biedt het allemaal.

HOOFDPUNTEN VAN DE WONING
- Voorzijde aan Zesstedenvaart - vaarwater: Geniet van het prachtige uitzicht en vaarplezier direct vanaf je eigen kavel.
- Vrijstaande royale villa: Ruimte en privacy zijn gegarandeerd in deze stijlvolle en ruime woning.
- Schitterend perceel van 2.160 m2 eigen grond: Een riante tuin waar kinderen kunnen spelen en volwassenen kunnen ontspannen.
- Extra slaapkamer en badkamer op begane grond: Ideaal voor gasten of levensloopbestendig wonen.
- 3 royale slaapkamers op verdieping met 2e badkamer en separaat toilet: Perfecte indeling voor een gezin met ruimte voor iedereen.
- Praktische bergzolder: Extra opbergruimte voor al je seizoensgebonden spullen.
- Heerlijke tuinberging met overkapping: Veelzijdige buitenruimte voor schaduwrijke zomerdagen en gezellige avonden.

LUXE EN COMFORT IN HET GROEN
Stap binnen in deze fraaie vrijstaande villa, gelegen aan het serene vaarwater van de Zesstedenvaart. Dit juweeltje van 234 m2 woonoppervlakte schittert met zijn royale ruimtes en hoogwaardige afwerking. Bij binnenkomst word je verwelkomd door een ruime hal die toegang biedt tot een royale L-vormige woonkamer. De grote ramen laten een overvloed aan natuurlijk licht binnenstromen, waardoor de ruimte uitnodigend en warm aanvoelt. De openslaande deuren naar het terras bieden een beeldschoon zicht op de weelderige tuin en het omliggende landschap.

De moderne open keuken is een lust voor elke kookliefhebber, voorzien van een stijlvol kookeiland waar je heerlijke gerechten kunt bereiden terwijl je geniet van het uitzicht op de tuin. Aangrenzend vind je een handige bijkeuken met extra opslagruimte, en een inpandige garage die ideaal is voor het veilig stallen van je auto en fietsen.

Op de begane grond bevindt zich bovendien een extra slaapkamer met een eigen luxe badkamer, perfect voor gasten of als levensloopbestendige optie. De bovenverdieping biedt drie royale slaapkamers, elk met grote ramen die zorgen voor een lichte en luchtige sfeer. Een tweede badkamer en een apart toilet maken de bovenverdieping compleet, waardoor deze woning uiterst praktisch is voor een druk gezinsleven.

EEN BUITENLEVENSSTIJL OM VAN TE DROMEN
Het perceel van 2.160 m2 biedt volop mogelijkheden voor buitenplezier. De zuidgerichte tuin is een waar paradijs voor zonaanbidders en biedt voldoende ruimte voor kinderen om te spelen, voor het houden van gezellige barbecues of gewoon om te ontspannen in de rust van het platteland. De tuinberging met overkapping is een geweldige plek voor zomerse diners of een rustige leesmiddag in de schaduw.

Het huis heeft een zeer energiezuinig A-label, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook zorgt voor lage energiekosten. Bovendien ligt de woning op slechts een steenworp afstand van Amsterdam, waardoor je kunt genieten van de rust van het platteland met de voorzieningen van de stad binnen handbereik.

DE IDEALE FAMILY HOME
Deze woning biedt met zijn vier slaapkamers meer dan genoeg ruimte voor een groot gezin. De extra slaapkamer en badkamer op de begane grond zijn ideaal voor gasten of grootouders die af en toe komen logeren. De royale slaapkamers op de bovenverdieping bieden ieder gezinslid zijn eigen plekje, en de praktische bergzolder zorgt ervoor dat je altijd voldoende opslagruimte hebt.

De ligging aan het vaarwater van de Zesstedenvaart biedt een unieke kans om te genieten van waterrijke recreatie direct vanuit huis. Of je nu houdt van een ontspannen boottochtje of een actief dagje kanoën, het kan hier allemaal.

VOEG JOUW DROOMHUIS TOE AAN HET PRACHTIGE PERCEEL
Dit schitterende perceel van 2.160 m2 eigen grond biedt niet alleen ruimte, maar ook volop mogelijkheden voor persoonlijke aanpassingen. Of je nu droomt van een bloementuin, een moestuin, een speeltuin voor de kinderen of een rustige meditatietuin, hier kan het allemaal. De tuinberging met overkapping maakt het gemakkelijk om buitenruimtes te creëren die passen bij jouw levensstijl.

BESCHRIJVING VAN DE HOOFDPUNTEN
Deze woning aan de Zesstedenvaart biedt een idyllisch uitzicht op het vaarwater. De vrijstaande royale villa staat op een schitterend perceel van 2.160 m2 eigen grond. Met een extra slaapkamer en badkamer op de begane grond, drie royale slaapkamers op de verdieping, een tweede badkamer en een separaat toilet, en een praktische bergzolder biedt deze woning ruimte en comfort voor het hele gezin. De tuinberging met overkapping maakt de prachtige buitenruimte compleet. Het geheel is recentelijk  buitenom professioneel geschilderd.

BEZICHTIGING INPLANNEN? 
Voel de rust, zie het prachtige uitzicht en ervaar de luxe en ruimte in dit droomhuis zelf. Plan direct online een bezichtiging via onze website en laat je verrassen door alles wat deze villa te bieden heeft. Wacht niet te lang, want deze kans wil je niet missen!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1978
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1978
Woon oppervlakte 234
Inhoud woonhuis 987

Overige

Perceel oppervlakte 2160
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1978
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1978
Woon oppervlakte 234
Inhoud woonhuis 987

Overige

Perceel oppervlakte 2160
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck Monnickendam