Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

STARTERS OPGELET: JE DROOMAPPARTEMENT AAN DE WERF!
Ben je op zoek naar een modern en energiezuinig appartement dat perfect is voor starters? Zoek niet verder! Dit fantastische 2-kamer appartement aan de Werf is precies wat je nodig hebt. Met een hoogwaardige afwerking, een luxe badkamer, en een woonoppervlakte van 65 m², biedt deze woning alles wat je hartje begeert. Gebouwd in 2008 en voorzien van energielabel A, is dit appartement niet alleen stijlvol maar ook duurzaam. En met een zeer aantrekkelijke ligging, heb je werkelijk alles binnen handbereik!

HOOFDKENMERKEN VAN DE WONING
- Luxe badkamer: Voorzien van een moderne inloopdouche met thermostaatkraan en een strak wastafelmeubel.
- Separaat toilet: Luxe afgewerkt met een fonteintje en volledig betegeld voor een verzorgde uitstraling.
- Energiezuinig: Energielabel A, wat betekent lagere kosten.
- Parkeerfaciliteiten: Inclusief een eigen parkeerplek in de parkeerkelder.
- Berging: Inpandige berging voor extra opslagruimte.

MODERN WONEN IN EEN LUXE TWEE-KAMER APPARTEMENT
Stap binnen in je nieuwe thuis, waar modern comfort en stijl hand in hand gaan. De lichte en ruime woonkamer biedt een perfecte plek om te ontspannen na een drukke dag. Dankzij de grote ramen stroomt het daglicht naar binnen, wat zorgt voor een aangename en uitnodigende sfeer. Stel je voor dat je hier zit, genietend van je ochtendkoffie terwijl de zon je woonkamer verwarmt.

De open keuken is een droom voor elke culinaire liefhebber. Hij is uitgerust met moderne apparatuur en biedt voldoende werkruimte om je kookkunsten te tonen. Of je nu een snelle maaltijd wilt bereiden of een uitgebreid diner voor vrienden, deze keuken maakt het mogelijk.

De slaapkamer is ruim en biedt voldoende plaats voor een groot bed en een kledingkast. Hier kun je je terugtrekken na een lange dag en genieten van een goede nachtrust. De luxe badkamer is een echte eyecatcher met een moderne inloopdouche, een stijlvolle wastafelmeubel en een thermostaatkraan die altijd voor de perfecte temperatuur zorgt. Het geheel is afgewerkt met hoogwaardige materialen en tot in de puntjes verzorgd.

Het separate toilet is net zo luxe afgewerkt met een fonteintje en volledig betegeld. Dit zorgt niet alleen voor een moderne uitstraling, maar ook voor extra comfort en gemak.

Met een energielabel A is dit appartement niet alleen stijlvol en comfortabel, maar ook energiezuinig. Dit betekent lagere energiekosten, wat goed nieuws is voor zowel je portemonnee als het milieu.

En laten we de praktische aspecten niet vergeten: je eigen parkeerplek in de parkeerkelder zorgt ervoor dat je altijd een plek hebt voor je auto, en de inpandige berging biedt extra opslagruimte voor al je spullen.

PRAKTISCHE DETAILS
Naast al deze geweldige kenmerken, zijn er nog enkele praktische details die dit appartement extra aantrekkelijk maken. De servicekosten bedragen slechts 103 euro per maand, wat meer dan redelijk is gezien alle luxe en comfort die je ervoor terugkrijgt.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING VAN DE LUXE BADKAMER EN TOILET
De badkamer is een waar paradijs. De inloopdouche is voorzien van een thermostaatkraan die altijd zorgt voor de perfecte temperatuur, ongeacht het weer buiten. Het wastafelmeubel biedt niet alleen voldoende opbergruimte, maar ziet er ook nog eens strak en modern uit. Het geheel is afgewerkt met hoogwaardige materialen en een oog voor detail, waardoor je je elke dag in een spa waant.

Het separate toilet is net zo indrukwekkend. Met een luxe afwerking en een fonteintje, is dit niet zomaar een toilet, maar een verlengstuk van de stijlvolle en moderne uitstraling van de rest van het appartement. De betegeling zorgt ervoor dat het geheel makkelijk schoon te houden is en altijd een frisse uitstraling heeft.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning benedenwoning, Appartement
Bouwjaar 2008
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2008
Woon oppervlakte 60
Inhoud woonhuis 199

Overige

Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning benedenwoning, Appartement
Bouwjaar 2008
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2008
Woon oppervlakte 60
Inhoud woonhuis 199

Overige

Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck Monnickendam