Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WONEN IN DE ORANJEWIJK: DE PERFECTE START VOOR JOU
Welkom in de Oranjewijk! Deze charmante tussenwoning biedt alles wat starters op de woningmarkt zoeken: karakter, potentieel en een geweldige locatie. Met twee ruime slaapkamers, kunststof kozijnen met elektrische rolluiken aan de voorzijde en een diepe achtertuin, is dit de ideale plek om je wooncarrière te beginnen. En ja, er moet nog wel geklust worden, maar zie dit als een kans om het helemaal naar je eigen smaak in te richten.

HIGHLIGHTS VAN DE WONING
- Ruimte om te groeien: Drie slaapkamers en voldoende uitbreidingsmogelijkheden.
- Diepe achtertuin: Perfect voor buitenentertainment en met een handige verbrede deur voor je motor.
- Kunststof kozijnen voorzijde: Onderhoudsarm en met elektrische rolluiken.
- Kluswoning: Breng je eigen stijl en persoonlijkheid naar deze woning.
- Recent onderhoud: Riolering in 2012 vernieuwd, schuurdak in 2008 vernieuwd en glasvezel aangebracht.

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN VAN DEZE KLUSWONING
Stel je eens voor: je eigen woning, gelegen in de geliefde Oranjewijk, wacht op jouw creatieve touch om er een droomhuis van te maken. Bij binnenkomst word je direct verwelkomd door een knusse woonkamer waar het daglicht door de kunststof kozijnen naar binnen stroomt. Deze kozijnen zijn voorzien van elektrische rolluiken, waardoor je op elk moment van de dag kunt genieten van privacy en comfort.

De keuken is een blanco canvas, klaar om omgetoverd te worden tot een moderne culinaire ruimte. Van hieruit heb je toegang tot de diepe achtertuin. Deze tuin is een waar paradijs voor tuinliefhebbers en biedt voldoende ruimte voor buitenactiviteiten. Bovendien is er een verbrede deur naar de tuin, ideaal als je een motor hebt of gewoon grotere spullen makkelijk wilt verplaatsen.

Op de bovenverdieping bevinden zich twee slaapkamers, beide met voldoende lichtinval en ruimte om van te genieten. Of je nu een thuiskantoor, een logeerkamer of een kinderkamer nodig hebt, deze slaapkamers bieden je de flexibiliteit om in je behoeften te voorzien.

De woning vereist nog wat liefde en aandacht, maar de basis is solide. Denk aan het vervangen van de houten kozijnen aan de achterzijde om de isolatie te verbeteren, of het moderniseren van de badkamer om deze aan te passen aan je eigen stijl. De recent vernieuwde riolering in 2012 en het schuurdak in 2008 zorgen ervoor dat de structurele aspecten van de woning al op orde zijn. En met de aangebrachte glasvezelverbinding ben je klaar voor de toekomst met snel internet.

RECENT ONDERHOUD
De riolering van de woning is in 2012 vernieuwd, wat garant staat voor een probleemloze afvoer. Het dak van de schuur is in 2008 vernieuwd, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over lekkages of andere problemen. Bovendien is er glasvezel aangebracht voor supersnel internet, ideaal voor thuiswerken of streaming.

DETAILS VAN DE HIGHLIGHTS
Deze woning biedt ruimte om te groeien met twee slaapkamers en diverse uitbreidingsmogelijkheden. De diepe achtertuin is ideaal voor buitenactiviteiten en beschikt over een verbrede deur voor gemakkelijke toegang met een motor. Aan de voorzijde zijn onderhoudsarme kunststof kozijnen met elektrische rolluiken geplaatst. De kluswoning biedt de kans om het helemaal naar je eigen smaak te maken, terwijl recent onderhoud aan de riolering, het schuurdak en de glasvezelverbinding zorgen voor een solide basis.


Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1960
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1960
Woon oppervlakte 81
Inhoud woonhuis 287

Overige

Perceel oppervlakte 134
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1960
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1960
Woon oppervlakte 81
Inhoud woonhuis 287

Overige

Perceel oppervlakte 134
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck Monnickendam