Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website.

Stap binnen in een oase van comfort en stijl met dit prachtige 3-kamerappartement op de 2e verdieping, gelegen op een bevoorrechte hoeklocatie in het eigentijdse appartementencomplex "De Werf". Gebouwd in 2008 en met liefde onderhouden, biedt dit appartement een hedendaagse woonervaring met een vleugje luxe.

Je kunt hier rekenen op een lichte woonkamer, luxe open keuken, 2 slaapkamers, royale badkamer en een fijn groot balkon. Met een energielabel A draagt dit appartement niet alleen bij aan jouw comfort maar ook aan een duurzame leefomgeving. Als kers op de taart biedt dit appartement ook een vaste parkeerplaats in de parkeerkelder en een ruime berging.

Mis deze unieke kans niet en plan snel een bezichtiging in! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Indeling

Begane grond
Bij het betreden van het appartementencomplex wordt u verwelkomd door een afgesloten centrale hal met een centraal belbord, modern videofoonsysteem en brievenbussen. Twee liften brengen je moeiteloos naar de verdiepingen en naar de parkeerkelder met individuele bergingen.

Tweede verdieping
Eenmaal op de tweede verdieping wordt u begroet door een fraaie moderne laminaatvloer die door het hele appartement loopt. De entree opent naar een royale hal met een uitgebreide meterkast, garderobe, en een betegelde toiletruimte met toilet en fonteintje. Praktisch en discreet, de inpandige berging herbergt de wasmachine-/droger aansluiting en de combi-c.v..

De ware trots van het appartement is de royale living, doordrenkt met natuurlijk licht dat door de grote ramen stroomt. Een deur leidt naar het royale balkon van circa 14 m² op het zuidwesten, perfect voor ontspannen momenten. Daarnaast biedt een tweede Frans balkon aan de zijzijde met openslaande deuren een charmante touch.

De luxe open keuken, gevormd in een U-vorm, is een droom voor elke kookliefhebber. Met een granieten aanrechtblad, vaatwasmachine, recente en grote koel-/vriescombinatie (2022), RVS spoelbak, Quooker, keramische kookplaat, afzuigkap, en combi stoomoven, is deze keuken zowel functioneel als stijlvol. De draai-/kiepramen en elektrische zonnescreens voegen extra gemak toe aan dit reeds indrukwekkende geheel.

De badkamer, gedeeltelijk vernieuwd in 2022, straalt verzorgdheid uit met een inloopdouche voorzien van een glazen wand, een wastafelmeubel, een tweede toilet  en een designradiator. 

De 2 slaapkamers zijn ruim en goed ingedeeld, met een grote slaapkamer van circa 22 m2 met een L-vormige kastenwand en een tweede ruime slaapkamer van circa 18 m2.

Locatie
De omgeving is minstens zo aantrekkelijk als het appartement zelf. Op loopafstand van het oude centrum met de haven en nabij de IJsselmeerdijk, biedt deze locatie ook gemakkelijke toegang tot recreatiegebied "Het Hemmeland" en verschillende uitvalswegen. Winkels, voorzieningen, en openbaar vervoer zijn allemaal binnen handbereik.

Bijzonderheden:

- Servicekosten € 268.62 per maand (appartement + parkeerplaats).

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 2008
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2008
Woon oppervlakte 124
Inhoud woonhuis 410

Overige

Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 2008
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2008
Woon oppervlakte 124
Inhoud woonhuis 410

Overige

Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck Monnickendam