Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom bij je (t)huis in Purmerend Noord! Deze royale tussenwoning biedt alles wat een gezin nodig heeft. Met een zonnige tuin op het zuidoosten, een ruime zolder die je naar eigen smaak kunt inrichten, en twee slaapkamers op de eerste verdieping met talloze mogelijkheden, zoals het creëren van een derde of zelfs een vierde slaapkamer, is dit de perfecte plek voor jouw volgende stap. Deze woning combineert comfort, stijl en praktische gemakken, allemaal op een steenworp afstand van een winkelcentrum en openbaar vervoer. Klaar om je nieuwe thuis te ontdekken?

Royale tussenwoning met ruime slaapkamers en een open zolderruimte.
Mogelijkheid tot uitbreiding: realisatie van extra slaapkamer(s) op zowel de zolder als de huidige inloopkastkamer.
Zonnige tuin op het zuidoosten, ideaal voor de lange zomerdagen
Parkeren op eigen terrein, geen gedoe met parkeervergunningen.
Gelegen in Purmerend Noord, nabij winkelcentrum en openbaar vervoer.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING

Stap binnen in deze ruime tussenwoning en voel direct de warme en gastvrije sfeer. Bij binnenkomst word je verwelkomd door een lichte hal die leidt naar de ruime woonkamer. De open keuken, voorzien van  apparatuur, is perfect voor het bereiden van heerlijke maaltijden terwijl je gezelschap hebt van je gezin of vrienden. De keuken is zo ontworpen dat elke kok zich hier snel thuis voelt, met voldoende opbergruimte en werkbladen om aan al je culinaire wensen te voldoen.

De woonkamer zelf is ruim en licht, dankzij de grote ramen die uitkijken op de zonnige tuin. Stel je voor: op een warme zomerdag schuif je de deuren open en laat je de zonnestralen naar binnen vallen terwijl je geniet van je koffie op het terras. De tuin, gelegen op het zuidoosten, biedt de hele dag door zonneschijn. Dit maakt het de perfecte plek voor barbecues, tuinfeestjes of gewoon om te ontspannen met een goed boek.

Op de eerste verdieping vind je twee ruime slaapkamers. Een van de slaapkamers beschikt over een inloopkast waar je al je kleding en accessoires netjes kunt opbergen. Bovendien is er voldoende ruimte om van deze inloopkast een extra slaapkamer te maken, mocht je dat nodig hebben. De andere slaapkamer is ook ruim en biedt tal van mogelijkheden voor inrichting naar eigen smaak.

De zolderverdieping is een blanco canvas, klaar om naar jouw wensen te worden ingericht. De aanwezige dakkapel zorgt voor extra licht en ruimte, waardoor de zolder zich uitstekend leent voor een thuiskantoor, speelkamer, of zelfs een extra slaapkamer of twee. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Gelegen in het gezellige Purmerend Noord, bevind je je op een ideale locatie. Met het winkelcentrum en het openbaar vervoer op loopafstand, heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Parkeren is ook geen probleem, want je kunt je auto eenvoudig op eigen terrein parkeren.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1986
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1986
Woon oppervlakte 118
Inhoud woonhuis 417

Overige

Perceel oppervlakte 129
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1986
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1986
Woon oppervlakte 118
Inhoud woonhuis 417

Overige

Perceel oppervlakte 129
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Purmerend