Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

KORTE INLEIDING

Welkom in je toekomstige droomhuis, een schitterende vrijstaande woning gelegen aan de voet van de dijk met een adembenemend uitzicht over het IJsselmeer/Markermeer. Deze unieke woning biedt een speelse indeling en is ideaal voor jonge gezinnen, grotere gezinnen die op zoek zijn naar extra ruimte, en mensen die van thuis uit werken. Geniet van de serene rust, ruimte en uitzichten, terwijl je toch de voorzieningen van Amsterdam binnen handbereik hebt. Hier woon je in een prachtige vrije ligging midden in de natuur en toch zo dichtbij de stad.

HOOFDHIGHLIGHTS

Tuin aan IJsselmeer/Markermeer: Geniet van je eigen stukje paradijs met een tuin nabij het water.
Dijktrap naar IJsselmeer/Markermeer: Stap de deur uit en wandel zo de dijk op voor een frisse neus aan het water.
Buiten wonen, dichtbij Amsterdam: De perfecte combinatie van rust en gemak met de stad op slechts een steenworp afstand.
Speelse indeling - splitlevel: Een verrassende en unieke woningindeling die elke ruimte spannend en functioneel maakt.
Voorzijde met zicht op natuurgebied Waterland: Word elke dag wakker met een prachtig uitzicht over de natuurlijke pracht van Waterland.
Achterzijde uitzicht IJsselmeer/Markermeer , met in de verte Amsterdam.
Mogelijkheid tot bijkopen van nabijgelegen bijgebouw met erf aan de overzijde: Breid je woon- of werkruimte eenvoudig uit en creëer extra mogelijkheden.
Parkeren aan de overzijde met erf en diverse mogelijkheden o.a. moestuin: Handige parkeeroplossingen en ruimte voor je eigen moestuin.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING

Stap binnen in deze uitzonderlijke woning en ervaar de harmonie tussen comfort, stijl en natuur. Met een energielabel A en een woonoppervlakte van 154 vierkante meter biedt dit huis niet alleen duurzaamheid, maar ook royaal leefplezier. Je voelt je meteen thuis in de lichte, open ruimtes die perfect zijn voor zowel ontspanning als entertainment.

KOM BINNEN...

Bij binnenkomst word je verwelkomd in een ruime hal die overloopt in de sfeervolle woonkamer. Hier speelt het daglicht een hoofdrol, dankzij de grote ramen die een panoramisch uitzicht bieden over het IJsselmeer/Markermeer. De speelse splitlevel indeling zorgt ervoor dat elke verdieping zijn eigen unieke charme heeft en naadloos in elkaar overvloeit.

...EN VERKEN DE RUIMTES

De open keuken, voorzien van moderne apparatuur, is een droom voor elke kookliefhebber. Of je nu een snelle maaltijd wilt bereiden of een uitgebreid diner, deze ruimte biedt alles wat je nodig hebt. Direct naast de keuken vind je het eetgedeelte, waar je kunt genieten van je maaltijd terwijl je uitkijkt over het water en de natuur.

EEN OASE VAN RUST

Aan de voorzijde van het huis ligt het natuurgebied Waterland. Stel je voor dat je wakker wordt met het geluid van zingende vogels en de geur van frisse lucht. Dit huis biedt een vredige ontsnapping aan de drukte van het dagelijkse leven, terwijl je toch op korte afstand van Amsterdam woont. Ideaal voor wie rust en ruimte zoekt, zonder de stadse voorzieningen te missen.

BUITENLEVEN

De tuin is een ware buitenoase, gelegen nabij het IJsselmeer/Markermeer. Hier kun je je dag beginnen met een kop koffie op het terras, terwijl je de zon ziet opkomen boven het water. Via de dijktrap ben je in een mum van tijd aan het water, waar je kunt zwemmen, varen of gewoon genieten van de serene omgeving.

Ook het balkon is een ware belevenis.

EXPANSIE MOGELIJKHEDEN

Een uniek kenmerk van deze woning is de mogelijkheid om een nabijgelegen bijgebouw met erf aan de overzijde bij te kopen. Deze extra ruimte biedt talloze mogelijkheden, of je nu een thuiswerkplek nodig hebt, een gastenverblijf wilt creëren of een creatieve studio zoekt. Daarnaast zijn er parkeerplaatsen en zelfs ruimte voor een moestuin, zodat je je eigen verse groenten kunt kweken.

EEN LEVEN VOL GEMAK

De strategische ligging van deze woning combineert het beste van twee werelden: de rust van het buitenleven en de nabijheid van Amsterdam. Je bent in no-time in het bruisende stadscentrum, maar kunt je ook terugtrekken in de rust van je eigen huis. Dit maakt het de perfecte plek voor gezinnen, werkenden en natuurliefhebbers.

HIGHLIGHTS OPGESOMD

Geniet van een tuin nabij het IJsselmeer/Markermeer.
Gebruik de dijktrap voor een directe toegang tot het water.
Woon buiten, maar toch dichtbij Amsterdam.
Ontdek de speelse indeling met splitlevel.
Wakker worden met uitzicht op het natuurgebied Waterland.
Mogelijkheid tot het bijkopen van extra bijgebouw met erf aan de overzijde.
Parkeermogelijkheden en ruimte voor een moestuin.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1996
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1996
Woon oppervlakte 154
Inhoud woonhuis 613

Overige

Perceel oppervlakte 420
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1996
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1996
Woon oppervlakte 154
Inhoud woonhuis 613

Overige

Perceel oppervlakte 420
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck Monnickendam