Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Prachtige half vrijstaande woonboerderij in het schitterende Waterland, een kwartiertje rijden boven Amsterdam!

Wat een vrijheid! Welkom in deze unieke half vrijstaande woonboerderij, gebouwd in 1965, met een eigentijds karakter dankzij een volledige verbouwing in 2018. Deze bijzondere woning combineert het beste van beide werelden: de charme en ruimte van het buitenleven met het comfort van vandaag.

Stap binnen en laat je betoveren door de indrukwekkende ruimten met houten balken die door de hele woning zichtbaar zijn en mooi afsteken tegen de strak gestucte en houten wanden en plafonds. De woning is tot in de puntjes afgewerkt en neutraal van kleur, wat zorgt voor een tijdloze uitstraling.

De royale woonkamer is een oase van licht en ruimte. De multifunctionele ruimte op de begane grond biedt talloze mogelijkheden, of je nu een thuiswerkplek, kantoor aan huis, een extra slaapkamer of een speelkamer voor de kinderen nodig hebt. Koken zal geen straf meer zijn in deze moderne open woonkeuken.

Op de verdieping met zeer ruime overloop en hoog plafond, tref je aan beide zijden 2 leefruimten die zijn gemaakt om te slapen, werken en ontspannen te genieten van de spectaculaire uitzichten tot over het Markermeer, elk voorzien van een extra keuken, airco en eigen ruime badkamer met dubbele wastafel en inloopdouche. Ook op deze verdieping heb je plezier van de hoge plafonds, sfeervolle balken en het goede afwerkniveau.

De zeer ruim bemeten dakkapellen leveren heel veel licht en fantastische uitzichten over Uitdam, Monnickendam en het schitterende Waterland. Wat ook niet onbenoemd mag blijven is de goede staat van onderhoud en dankzij de volledige isolatie beschikt de woning over het mooie energielabel A!

Wat wij maar zelden tegenkomen is een woning met een dusdanig groot perceel, dat grenst aan een natuurgebied zo dicht bij Amsterdam. Binnenkort zijn de dijkwerkzaamheden gereed en rij je in een kwartier naar de stad. Na definitieve inmeting van het kadaster zal de perceeloppervlakte ruim 10.000 (!) vierkante meter bedragen. Altijd een plek om in de zon te zitten of schaduw met volop privacy en zoveel mogelijkheden! Een extra doorlopend weiland van 1,5 ha tot aan een natuurgebied is apart bij te kopen.

De ruime woning meet circa 330m2 woonoppervlak met daarbij nog een buitenruimte van 144m2; momenteel in gebruik als carport.

Ligging: Deze woonboerderij ligt vlak boven Amsterdam, in het prachtige Waterland. Alles wat je nodig hebt is vlakbij. Supermarkten en gezellige restaurantjes, uitnodigende cafés, scholen, binnenzwembad, een haven en diverse winkels op 5 km afstand in Monnickendam.

Op 5 minuten fietsen in Zuiderwoude is een basisschool. Wandelingen maken of fietsen over de dijk van het Markermeer of gewoon lekker zwemmen: alles kan hier. De buurtbus stopt letterlijk voor de deur en sluit aan op alle busverbindingen die je binnen een kwartier in het centrum Amsterdam brengen en Amsterdam CS, kortweg: ideaal! Voor de natuurliefhebbers zijn er alle soorten weidevogels te zien en de hazen lopen gewoon door je tuin.

Kortom deze fantastische half vrijstaande woonboerderij biedt het perfecte plaatje: een toplocatie met spectaculaire uitzichten en zoveel mogelijkheden vlak boven Amsterdam.

Laat deze unieke kans niet voorbijgaan en bel ons voor een uitgebreide bezichtiging. De indeling van de woning is als volgt: begane grond met volledige vloerverwarming: entree; ruime open lichte woonkeuken van 60 m2 met oven, vaatwasser, koel/vriescombinatie, inductiekookplaat en afzuigkap, slaapkamer /kantoorruimte met aparte wasruimte en douche en toilet, zeer ruime en lichte woonkamer van ruim 80 m2 met volledig vrij uitzicht over prachtige natuur, badkamer met dubbele wasbak douche en toilet. 1e verdieping: brede eiken trap en overloop met flinke ramen, 2 zeer ruime lichte slaapkamers van elk 55 m2 (!) incl.keuken en badkamer met riante inloopdouche, wastafelmeubel en toilet, berging en technische ruimte met CV opstelling.

Kernpunten: • Bouwjaar: 1965 , volledig verbouwd in 2018 • Woonoppervlak: ca. 330 m² • Perceeloppervlak: ca.10.000 m² • Externe buitenruimte: ca. 144 m² • • Energielabel A * 20 zonnepanelen. Een extra doorlopend weiland van 1,5 ha is apart bij te kopen.

Bijzonderheden: • Fraaie oprijlaan * Exclusief wonen in een half vrijstaande woonboerderij •Volledig geïsoleerd • Modern afgewerkt en goed onderhouden • Parkeren op eigen erf * Begane grond en badkamers (4!) zijn voorzien van vloerverwarming • Multifunctionele kamer op begane grond • Extra buitenruimte van 144 m2 * Zeer groot perceel * Unieke plek op een kwartier van Amsterdam in prachtige natuur• Oplevering in overleg * Zelfstandige
nutsaansluiting vindt zsm plaats, tot die tijd alle nutslevering vanuit andere half vrijstaande deel van de woonboerderij obv gebruik.

Routebeschrijving in verband met de werkzaamheden A7.
https://www.waterland.nl/verkeersmaatregelen-in-waterland-ivm-afsluiting-a7

Kenmerken

Algemeen

Soort woning woonboerderij, geschakelde woning, Woonhuis
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 330
Inhoud woonhuis 1000

Overige

Perceel oppervlakte 10000

Kenmerken

Algemeen

Soort woning woonboerderij, geschakelde woning, Woonhuis
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 330
Inhoud woonhuis 1000

Overige

Perceel oppervlakte 10000

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck Monnickendam