Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

PLAN ONLINE JE BEZICHTIGING


Welkom in het hart van Vaartbroek, Eindhoven, waar stedelijk gemak en comfortabel wonen samenkomen. Dit prachtige appartement op de 7e verdieping biedt een spectaculair uitzicht en is direct beschikbaar voor eenpersoonshuishoudens, twee persoons huishoudens, jonge gezinnen en senioren. Geniet van het gemak van wonen boven Winkelcentrum Vaartbroek en alle belangrijke voorzieningen binnen handbereik. Met vier ruime slaapkamers en een royale woonkamer biedt deze woning alle ruimte die je nodig hebt. En met gratis parkeergelegenheid en goede verbindingen met het openbaar vervoer ben je altijd verbonden met de wereld om je heen.

HOOFDGEGEVENS OP EEN RIJTJE

Ideale Locatie: Wonen boven Winkelcentrum Vaartbroek betekent dat je voor een snelle boodschap slechts de lift hoeft te nemen. En met de bushalte voor de deur en de uitvalswegen binnen handbereik, ben je altijd verbonden met de wereld om je heen.
Ruime Indeling: Geniet van een royale entreehal met toilet, toegang tot een keurige keuken met diverse inbouwapparatuur en een balkon. De royale woonkamer beschikt eveneens over een balkon met panoramisch uitzicht.
Ruimte voor Iedereen: Vier ruime slaapkamers en een badkamer met ligbad en vaste wastafel zorgen voor maximale flexibiliteit en comfort.
Toekomstbestendig: Met een energielabel D en kunststof kozijnen uit 2021 is de woning klaar voor de toekomst. De VvE is bezig met een verduurzamingsplan dat waarschijnlijk zowel de servicekosten als het voorschot op de stookkosten zal verlagen.
Handige Parkeergelegenheid: Gelegen op de 7e verdieping met een royale berging en kelder in het souterrain. De gratis parkeergelegenheid maakt dat vrienden en familie altijd welkom zijn, zonder zorgen over waar ze hun auto kwijt kunnen.
Beschikbaarheid: Per direct beschikbaar voor de nieuwe bewoners!

DE VOLLEDIGE ERVARING
Stel je voor: je stapt uit de lift en bent meteen thuis. Een ruime hal verwelkomt je, compleet met een modern toilet en directe toegang tot de keuken. Hier kun je je culinaire talenten ontplooien met de diverse inbouwapparatuur die tot je beschikking staat. De royale woonkamer biedt met zijn panoramisch uitzicht de perfecte setting. Of het nu om een rustige avond gaat of een gezellige bijeenkomst met vrienden, deze ruimte past zich moeiteloos aan jouw behoeften aan. Met een airconditioner is deze woonkamer voorzien van alle gemakken.

De vier slaapkamers bieden plek voor iedereen – of je nu droomt van een kantoor aan huis, een hobbyruimte, of extra kamers voor gasten of kinderen. De vloer en de muren van deze slaapkamers zijn vernieuwd in 2018. De badkamer, compleet met ligbad en vaste wastafel, belooft rustige momenten van verwennerij.

Maar dat is niet alles. Het energielabel D, in combinatie met de kunststof kozijnen uit 2021, betekent dat je comfort kunt combineren met bewust energieverbruik. En met de VvE's plannen voor verduurzaming, kijk je uit naar een toekomst met lagere kosten.

En laten we het gemak niet vergeten: of je nu boodschappen gaat doen, naar je werk reist of met vrienden afspreekt, de uitstekende locatie zorgt ervoor dat alles binnen handbereik is. Gratis parkeergelegenheid is de kers op de taart, waardoor bezoek nooit een probleem is.

HIGHLIGHTS IN HET KORT 
Deze prachtige woning in het bruisende Vaartbroek, Eindhoven, biedt een unieke combinatie van comfort en gemak. Gelegen op de 7e verdieping, beschikt het appartement over een royale woonkamer, vier ruime slaapkamers, twee balkons met een prachtig uitzicht en een eigen berging met een kelding. Een energielabel D en plannen voor verdere verduurzaming, is dit huis klaar voor de toekomst. De ideale locatie boven het winkelcentrum, gecombineerd met uitstekende vervoersverbindingen en gratis parkeergelegenheid, maakt dit appartement een perfecte keuze voor diverse huishoudens. Het is per direct beschikbaar en biedt een fantastische kans om in een levendige omgeving te wonen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 1970
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1970
Woon oppervlakte 107
Inhoud woonhuis 353

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 1970
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1970
Woon oppervlakte 107
Inhoud woonhuis 353

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij