Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM IN DE SCHRIJVERSBUURT

Ontdek Hoogstraat 185 13, een modern appartement met het bouwjaar 2018 aan de rand van de Schrijversbuurt in stadsdeel Stratum. Perfect voor een tweepersoonshuishouden dat houdt van het bruisende stadsleven. Met supermarkten, horecagelegenheden, een fitnesscentrum en scholen op korte loopafstand, biedt deze woning alle stedelijke voorzieningen binnen handbereik. Slechts 10 minuten lopen naar de binnenstad van Eindhoven en het Dommelpantsoen. Bovendien zijn Strijp-S, het Philips stadion, TU/e, Fontys en de High Tech Campus binnen 10 minuten fietsen bereikbaar.

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING

Strategische Locatie: Hoogstraat 185 13 ligt aan de rand van de Schrijversbuurt en biedt gemakkelijke toegang tot supermarkten, horecagelegenheden, een fitnesscentrum en scholen. Diverse winkels zijn ook te voet bereikbaar.

Uitstekende Bereikbaarheid: Op slechts 10 minuten lopen van de binnenstad van Eindhoven met winkels, restaurants, musea en openbaar vervoer. Dichtbij Strijp-S, Philips stadion, TU/e, Fontys en de High Tech Campus, allemaal binnen 10 minuten fietsen.

Modern Comfort: Het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming en volledig geïsoleerd met aluminium kozijnen en HR++ beglazing. Een energiezuinige woning met energielabel A.

Praktische Indeling: Dit 3-kamer-appartement met twee verdiepingen is instapklaar en biedt een ruime L-vormige woonkamer, een moderne open keuken, twee slaapkamers en een luxe badkamer.

Extra Faciliteiten: Eigen berging in de kelder en een privé parkeerplaats op het buitenterrein met afgesloten poort zorgen voor extra gemak.

Groene Omgeving: Het Dommelpantsoen en de Genneper Parken zijn op slechts 10 minuten loopafstand, ideaal voor recreatie en ontspanning.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING

Hoogstraat 185 13 biedt een comfortabele en moderne leefomgeving in een van de meest gewilde wijken van Eindhoven, de Schrijversbuurt. Dit appartement is ideaal gelegen met een uitstekende balans tussen stadse voorzieningen en groene recreatiegebieden.

Bij binnenkomst op de eerste verdieping kom je binnen via een ruime entree/hal. Hier vind je de meterkast en een geheel betegeld toilet met een inbouwcloset en fonteintje. De woonkamer biedt een ruime en lichte leefruimte met strak afgewerkte stucwerk wanden en plafonds. Door het hele appartement ligt een PVC vloer uitgevoerd in Perzisch Walnoot wat op de trap is door gelegd om zo een eenheid in de woning te creëren.De trapkast biedt extra opbergruimte en de trapopgang naar de tweede verdieping is gemakkelijk toegankelijk.

De open keuken is modern en functioneel, uitgerust met een keukenmeubel in wandopstelling en een keukeneiland welke voorzien is van een natuurstenen blad.  De keuken bevat hoogwaardige apparatuur zoals een combioven, afzuigkap, koelkast, vriezer, inductiekookplaat en vaatwasser. Dit maakt het een ideale plek om heerlijke maaltijden te bereiden.

Op de tweede verdieping bevindt zich een overloop die doorloopt naar twee slaapkamers en een luxe badkamer. De overloop en slaapkamers zijn afgewerkt met een pvc vloer, wat zorgt voor een uniforme uitstraling door de hele verdieping. Op deze verdieping is een aparte ruimte beschikbaar voor de wasmachine.

De master bedroom biedt een deur toegang tot het balkon van ongeveer 11 m², gelegen op het zuidoosten. Het balkon is voorzien van een nieuwe elektrische zonneluifel welke zich bevindt over de gehele breedte van het balkon. Dit balkon is perfect voor de ochtendzon en biedt een rustige plek om te ontspannen.

De tweede slaapkamer heeft een oppervlakte is geschikt als logeerkamer, werkruimte of hobbykamer.

De geheel betegelde badkamer is voorzien van een douchecabine, wastafel in meubel, inbouwcloset en designradiator. Deze moderne en functionele ruimte biedt alle comfort die je nodig hebt voor je dagelijkse routine.

BIJZONDERHEDEN

Naast de woonruimtes biedt dit appartement ook een eigen berging in de kelder, ideaal voor het opbergen van fietsen of andere spullen. Daarnaast is er een privé parkeerplaats op het buitenterrein, wat zorgt voor extra gemak.

EXTRA HIGHLIGHTS
Volledig geïsoleerd en voorzien van aluminium kozijnen met HR++ beglazing voor een uitstekende energie-efficiëntie.
Het hele appartement is voorzien van vloerverwarming, wat zorgt voor een aangename warmte en comfort.
Moderne open keuken uitgerust met hoogwaardige apparatuur zoals een combioven, afzuigkap, koelkast, vriezer, inductiekookplaat en vaatwasser.
Luxe afgewerkte badkamer met een douchecabine, wastafel in meubel, inbouwcloset en designradiator.
Master bedroom met vaste kastenwand en toegang tot een balkon op het zuidoosten.
Eigen berging in de kelder en privé parkeerplaats op het buitenterrein met afgesloten poort

Plan direct je bezichtiging en ontdek jouw nieuwe thuis!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning maisonnette, Appartement
Bouwjaar 2018
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2018
Woon oppervlakte 89
Inhoud woonhuis 295

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning maisonnette, Appartement
Bouwjaar 2018
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2018
Woon oppervlakte 89
Inhoud woonhuis 295

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij