Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

**Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!**

**EEN PAREL IN DE IRISWIJK**

Welkom in de Johannes van Eindhovenstraat, waar stadsleven en rust hand in hand gaan. Deze prachtige woning is een droom die uitkomt voor jonge gezinnen die op zoek zijn naar een plek waar kinderen veilig kunnen opgroeien en ouders kunnen genieten van een bruisende buurt. Voor de stadsminnende ziel biedt deze woning de perfecte balans tussen gezelligheid en gemak, dicht bij het centrum en tal van voorzieningen. Of je nu houdt van een kop koffie bij een lokale café of de levendigheid van stadsleven, hier vind je alles op steenworp afstand. En met een royale tuin op het zuidwesten kun je elke zonnestraal meepakken.

**HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING**

- **LOCATIE:** Gelegen in de geliefde Iriswijk, waar je buren nog vriendelijk gedag zeggen en de buurt gonst van activiteit. Geniet van het sociale leven met het Iriskrantje en De Blokhut binnen bereik.
  
- **INDELING:** Een uitnodigende hal verwelkomt je, met toegang tot een handige toiletruimte. De woonkamer met ensuite deuren ademt charme en ruimte, terwijl de leefkeuken (verbouwd in 2018) je uitnodigt om via de openslaande deuren naar de zonnige tuin te gaan. Boven vind je drie ruime slaapkamers en een badkamer met ligbad, plus nog een royale slaapkamer op zolder.

- **DUURZAAMHEID:** Energielabel B met 4 zonnepanelen en HR++ beglazing zorgen voor zowel een lage ecologische voetafdruk als lagere maandlasten. De houtkachel voegt een gezellige touch toe aan koude winteravonden.

- **COMFORT EN LUXE:** Moderne afwerking met een smaakvolle keuken en badkamer. Ontspan in je eigen wellness-oase met de overkapping voorzien van sauna en buitendouche.

- **BUITENLEVEN:** De tuin op het zuidwesten biedt zowel zon als schaduw, met een praktische berging en vrije achterom voor extra gemak.

**EEN DAG IN JE NIEUWE THUIS**

Stel je het volgende voor: je begint je dag met de zachte geur van versgemalen koffie in je luxe leefkeuken, terwijl de ochtendzon je tuin verlicht. De openslaande deuren staan wijd open en de frisse geur van de tuin vult de ruimte. Kinderen genieten van een gezonde start in de eetkamer, terwijl jij de drukte van de dag doornemt.

Na een productieve dag op werk of school, verwelkomt de serene woonkamer je met zijn warme ambiance. De houtkachel knispert zachtjes, en je geniet van een moment van rust. Voor het avondeten bereid je een feestmaal in de royale keuken, met alle moderne gemakken bij de hand.

Na het diner is het tijd voor ontspanning. De kinderen spelen veilig in de tuin terwijl de zon langzaam ondergaat, en jij neemt plaats onder de overkapping. De sauna warmt op terwijl je geniet van een goed boek of een gesprek met je geliefde. De sterren verschijnen aan de hemel en de dag sluit je af met een verkwikkende buitendouche.

Op de bovenverdieping wacht de rust van drie fijne slaapkamers, en een royale zolderkamer biedt ruimte aan gasten of een hobbyruimte. Elke kamer ademt comfort en luxe, met veel licht en ruimte.

**EXTRA VOORZIENINGEN EN GEMAK**

Naast de al genoemde hoogtepunten, biedt de Johannes van Eindhovenstraat nog meer. Dankzij de gunstige ligging ben je binnen enkele minuten in het hart van de stad, maar ook omgeven door genoeg groen om te ontspannen. De buurt staat bekend om haar saamhorigheid en is ideaal voor kinderen om op te groeien dankzij de vele scholen en speelplekken.

**SAMENVATTING VAN DE HIGHLIGHTS**

Deze woning in de levendige Iriswijk biedt een perfecte mix van stadsleven en rust, met een moderne, luxe afwerking. Geniet van een royale indeling, duurzame oplossingen zoals zonnepanelen en HR++ beglazing, en een heerlijke tuin op het zuidwesten met wellness-faciliteiten voor ultieme ontspanning.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1950
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1950
Woon oppervlakte 109
Inhoud woonhuis 386

Overige

Perceel oppervlakte 110

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1950
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1950
Woon oppervlakte 109
Inhoud woonhuis 386

Overige

Perceel oppervlakte 110

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij