Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

EEN PERFECTE START VOOR JONGE KOPERS IN PRINSEJAGT

Op zoek naar de perfecte plek om je woonavontuur te beginnen? Dit charmante appartement in de gewilde wijk Prinsejagt biedt alles wat starters op de woningmarkt zich maar kunnen wensen. Van een rustige, doodlopende straat met volop parkeergelegenheid tot een modern ingerichte keuken en tal van voorzieningen binnen handbereik – het is hier allemaal. En dat alles in een heerlijke woonwijk in Eindhoven. Ontdek jouw nieuwe thuis vandaag nog!

UITGEBREIDE BESCHRIJVING VAN DE HOOGTEPUNTEN:
Gewilde wijk Prinsejagt: Geniet van de rust en het comfort van een van de meest plezierige en rustige wijken in Eindhoven.
Doodlopende straat: Het appartementencomplex ligt in een doodlopende straat, waardoor je nauwelijks last hebt van verkeer en altijd voldoende parkeergelegenheid hebt.
Ruime berging en moderne cv-ketel: De gemeenschappelijke entree biedt toegang tot de berging die ruim is, voorzien van witgoed aansluitingen en een nieuwe cv-ketel uit 2023.
Hoogwaardige afwerking: Het appartement is voorzien van een laminaatvloer, gestucte plafonds en wanden, en moderne keukenapparatuur.

BEGANE GROND

Bij binnenkomst in het appartementencomplex voel je je direct welkom. De gemeenschappelijke entree is ruim en goed onderhouden. Hier bevindt zich ook de berging, ideaal voor het opbergen van fietsen, gereedschap en seizoensgebonden artikelen. Deze ruimte biedt bovendien aansluitingen voor witgoed en een fonkelnieuwe cv-ketel uit 2023, wat zorgt voor een heerlijk warm thuis tijdens de koudere maanden.

EERSTE VERDIEPING

Eenmaal binnen in het appartement betreed je de hal, waar de laminaat vloer met hoge witte plinten je meteen opvalt. De wanden zijn keurig getext en het plafond is gestuct, wat een moderne en frisse uitstraling geeft. De hal biedt toegang tot vrijwel alle leefruimtes, waaronder de toiletruimte. Deze is stijlvol ingericht met een combinatie van betegeling en spuitwerk, en voorzien van een hangend toilet.

De woonkamer is een licht en ruim doorzonvertrek. Dankzij de schuifpui aan de voorzijde stroomt het daglicht rijkelijk naar binnen, wat de ruimte heerlijk licht maakt. De eethoek aan de voorzijde heeft directe toegang tot het inpandige balkon met siergrind, waar je gezellig kunt ontbijten met uitzicht op het omringende groen. Aan de achterzijde bevindt zich de zithoek, waar een loopdeur toegang biedt tot een tweede balkon, eveneens voorzien van siergrind.

De moderne keuken, gerealiseerd in 2015, is een waar kookparadijs. Met een langwerpig keukenmeubel en een kasten-/apparatenwand beschik je over voldoende werk- en opbergruimte. De keuken is voorzien van witte fronten, een kunststof werkblad en moderne inbouwapparatuur zoals een 4-pits gaskookplaat, RVS afzuigschouw, koelkast, vaatwasser(2020) en oven. De laminaatvloer en wanden boven het aanrecht maken de keuken gemakkelijk schoon te houden, terwijl de rest van de ruimte is gestuct en voorzien van glasvliesbehang.

SLAAPKAMERS

Aan de achterzijde van het appartement bevindt zich de masterbedroom, een comfortabele en rustgevende ruimte. Deze slaapkamer biedt alles wat je nodig hebt voor een goede nachtrust.

De tweede slaapkamer ligt aan de voorzijde van het appartement. De gestucte wanden met glasvliesbehang, wat zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer. Deze kamer is perfect als logeerkamer, kinderkamer of thuiskantoor.

Via de keuken bereik je de badkamer. De volledig betegelde ruimte straalt elegantie uit. Hier kun je genieten van een verkwikkende douche onder de regendouchekop, of kiezen voor de gewone douchekop. De badkamer is verder uitgerust met een wastafel in meubel en designradiator – alles wat je nodig hebt voor een ontspannen start van de dag.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 1960
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1960
Woon oppervlakte 76
Inhoud woonhuis 267

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 1960
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1960
Woon oppervlakte 76
Inhoud woonhuis 267

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij