Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

ONTDEK DEZE RIANTE GEZINSWONING MET DIEPE TUIN EN GROTE GARAGE

Zijn jullie een (jong) gezin of ben je een starter op de woningmarkt, op zoek naar de perfecte thuisbasis? Zoek dan niet verder! Deze zeer ruime woning, gelegen op loopafstand van het stadscentrum, biedt alles wat je zoekt. Met een royale perceel van 240 m2, een riante woonkamer, aangebouwde serre, opgebouwde badkamer, diverse slaapkamers en een ruime vrijstaande garage, is dit de plek waar je je dromen kunt laten groeien. Modernisering en enig onderhoud is wel noodzakelijk, we hebben al een uitgebreide bouwkundige keuring laten verrichten (rapport is op aanvraag ter inzage).

HOOFDKENMERKEN VAN DEZE WONING

- Verrassend veel leefruimte: Geniet van de royale indeling met bijna 150 m2 aan woonoppervlakte.
- Groot perceel van bijna 240 m²: Veel ruimte om te spelen, tuinieren en ontspannen.
- Ruime garage (30 m2). Ideaal voor het stallen van de auto, fietsen etc, maar ook als bv. hobbyruimte
- Riante woonkamer van ruim 30 m²: Ideaal voor gezellige avonden met familie en vrienden.
- Grote aanbouw met woonkeuken en serre: Voorzien van vloerverwarming, perfect voor elke kookliefhebber.
- 3 slaapkamers en een badkamer op de 1e verdieping:** Comfortabel en ruim voor het hele gezin.
- Vaste trap naar de 2e verdieping: Grote open ruimte met 2 dakramen, ideaal voor een extra (slaap)kamer.
- Op loopafstand van het stadscentrum: De perfecte plek als je van het stadsleven houdt!

VOLLEDIGE BESCHRIJVING VAN DE WONING

Check de markante en brede voorgevel en stap binnen in de woning. Laat je verrassen door de overvloed aan ruimte die dit huis te bieden heeft. De opvallend grote woonkamer van ca. 31 m² verwelkomt je met een warme, uitnodigende houtkachel en een houten parketvloer. Hier kun je ultiem ontspannen na een lange werkdag.

De aanbouw aan de achterzijde van de woning herbergt een woonkeuken met een aangebouwde en gezellige serre. Beide ruimtes zijn voorzien van vloerverwarming, waardoor koude voeten in de winter verleden tijd zijn. Stel je voor hoe je 's ochtends in de serre zit, genietend van een kop koffie terwijl de eerste zonnestralen door de ramen naar binnen vallen.

Achter de keuken vind je een praktische bijkeuken, een toiletruimte en een verouderde badkamer met douche en sauna. Deze indeling biedt volop mogelijkheden om de ruimte naar eigen wens te moderniseren en optimaliseren. 

Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers en een opbouw waar de badkamer geplaatst is. Elke slaapkamer biedt voldoende ruimte voor een comfortabel bed, een kledingkast en een werkplek. De vaste trap leidt naar een grote open ruimte op de tweede verdieping, met twee dakramen die zorgen voor een zee van licht. Deze ruimte is perfect in te richten als extra slaapkamer, thuiskantoor of speelkamer voor de kinderen.

Buiten biedt het grote perceel van 239 m² een heerlijke, noord/oost gelegen achtertuin. Hier kun je in de schaduw van een boom een boek lezen of de kinderen heerlijk laten spelen. Als kers op de taart is er dan ook nog een ruime, vrijstaande garage van ruim 30 m2. Deze biedt niet alleen plaats aan je auto, maar ook aan fietsen, tuingereedschap en andere spullen. Ook is deze ruimte perfect te gebruiken als hobbyruimte. De inpandige berging (voormalige achterom), bereikbaar via de voorzijde, zorgt voor nog meer opslagmogelijkheden.

Deze woning is geheel voorzien van dubbele beglazing en heeft gedeeltelijk kunststof kozijnwerk, wat bijdraagt aan de energie-efficiëntie en het onderhoudsgemak. De combinatie van veel woonruimte op een groot perceel maakt dit huis voor zijn prijsklasse uniek en bijzonder aantrekkelijk voor (grotere) gezinnen.

HOOFDPUNTEN VAN DE WONING IN 100 WOORDEN

Deze woning biedt verrassend veel leefruimte met een woonoppervlakte van bijna 150 m² en een perceeloppervlakte van 239 m². De riante woonkamer van 31 m² is sfeervol ingericht met een houtkachel en houten parketvloer. De grote aanbouw met woonkeuken en serre is voorzien van vloerverwarming. Boven zijn drie slaapkamers en een badkamer, en de tweede verdieping biedt een grote open ruimte met twee dakramen, ideaal als extra (slaap)kamer. De woning ligt dicht bij het stadscentrum en heeft een ruime achtertuin en een vrijstaande garage.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1919
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1919
Woon oppervlakte 148
Inhoud woonhuis 548

Overige

Perceel oppervlakte 239

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1919
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1919
Woon oppervlakte 148
Inhoud woonhuis 548

Overige

Perceel oppervlakte 239

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Tilburg