Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Te koop aangeboden, ruime, uitgebouwde jaren '20 tussenwoning met woonkamer en-suite. De woning is op 5 minuten fietsen gelegen van het centrum en centraal station. De A58 is ook binnen 5 minuten rijden bereikbaar.

Globale indeling: Begane grond: Entree/hal met toegang tot de toiletruimte, de trapkast, garderobe nis, de bijkeuken en de voor- alsmede de achterkamer. De woonkamer bestaat uit een zgn. voor- en achterkamer, gescheiden door een originele en-suite schuifdeur. In de achterkamer staat een open haard met schouw. De woning beschikt aan de achterzijde over een eetkamer in open verbinding met de woonkamer en de keuken. Vanuit de keuken heb je toegang tot de bijkeuken. De keuken beschikt over een gasfornuis met oven en een afzuigkap. In de bijkeuken is voldoende extra bergruimte en is er de mogelijkheid een koel/vriescombinatie aan te sluiten. Vanuit de keuken betreed je de achtertuin. Vloerafwerking hal, eetkamer en (bij)keuken: tegels. Vloerafwerking woonkamer: parket. Wandafwerking BG: combinatie van stucwerk en kunststof schroten. Door de speelse indeling biedt de begane grond vele creatieve mogelijkheden om er na een verbouwing je eigen draai aan te geven. 1e Verdieping: Overloop met toegang tot de 3 slaapkamers, de badkamer en de vaste trap naar de zolder. De zeer ruime master slaapkamer beschikt over een kleedkamer en een eigen toegang tot de badkamer. De overige slaapkamers bevinden zich aan de voorzijde van de woning. De recent gerenoveerde badkamer beschikt over een ruime inloop douche, een hangtoilet, een bidet en een wastafelmeubel. Volledig betegeld. Vloerafwerking slaapkamers en overloop: laminaat.

2e Verdieping: Voorzolder met dakraam, opstelling CV-ketel, aansluiting wasmachine en zeer veel bergruimte. De ruimte is na renovatie geschikt voor bewoning. Hier kun je eventueel met gemak 2 slaapkamers en een voorzolder creëren. Met een steektrap is de vliering bereikbaar.

Buiten: Eenvoudig aangelegde tuin voor- en achterzijde. De op het westen gelegen achtertuin beschikt over een schuur voorzien van elektra en een toegang tot de brandgang.

Algemeen: - ruime tussenwoning (170m2) met woonkamer en-suite; - mogelijkheid tot het creëren van 2 extra slaapkamers op de zolderverdieping; - master slaapkamer met kleedkamer; - moderne badkamer; - BG en 1e verdieping v.v. kunststof kozijnen met dubbele beglazing; - dichtbij het centrum en het CS; - oplevering in overleg.

De woning is niet door de verkoper bewoond geweest en derhalve is er geen vragenlijst over de woning aanwezig. Deze zal dan ook geen onderdeel vormen van de koopovereenkomst. In de koopovereenkomst wordt er een zgn. niet zelfbewoningsclausule opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1922
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1922
Woon oppervlakte 170
Inhoud woonhuis 612

Overige

Perceel oppervlakte 178

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1922
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1922
Woon oppervlakte 170
Inhoud woonhuis 612

Overige

Perceel oppervlakte 178

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA makelaars Oosterhout