Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Fresiastraat 76 te Made.

Geweldige buitenkans voor de starter. Zoekt u het perfecte project? Een 2 onder 1 kapwoning die u nog volledig naar eigen smaak en inzicht kan afwerken en verbouwen? Dan is deze woning zeker iets voor u…

Op een gezellige plek in een rustige woonwijk is deze volledige af te werken en te renoveren woning gelegen.

De Belangrijkste pluspunten zijn: - Perceel van 243 m² eigen grond - Woonoppervlakte van 90 tot 100 m² - Inhoud van ca. 370 m³. - Twee onder een kap met garage - Het oorspronkelijke bouwjaar van de woning is ca.1968

Globale indeling van de woning:

Begane grond: Entree/hal met trapopgang, meterkast en toegang tot de woonkamer, via de hal is er toegang tot de keuken aan de achterzijde. De keuken geeft toegang tot de achtertuin De gehele begane grond is gestript en onafgewerkt of gedateerd en zal volledig gemoderniseerd moeten worden. De achtertuin is ruim en voorzien van een ruime garage met oprit en vliering. 1e Verdieping: Middels vaste trap te bereiken zijn er vanuit de overloop 2 ruime slaapkamers te bereiken. Aan de achterzijde is de badkamer in een voormalige slaapkamer gemaakt. De badkamer is ca. 12 jaar geleden geplaatst. Echter de badkamer is net niet helemaal afgemaakt en is ook nog nooit gebruikt. Verder is er in de voormalige badkamer een ruime en praktische wasruimte aanwezig.

2e Verdieping: Via een vaste trap te bereiken tweede verdieping. De tweede verdieping is voorzien van een ruime 3e kamer met een nette afwerking. Wegens de hoogte van ca. 198cm mag deze verdieping officieel geen woonoppervlakte genoemd worden echter deze ruimte is met enkele aanpassingen prima als werk-, slaap-, of hobbyruimte te gebruiken.

Algemeen/buiten De zonnig gesitueerde tuin biedt veel privacy en is aan te leggen. Met een eigen oprit toegankelijke ruime garage met eigen bergzolder is ook erg praktisch.

Deze woning zal op veel fronten nog geheel afgewerkt en gemoderniseerd moeten worden. Een ruime en nette woning die voor de klusser en verbouwer een prachtig nieuw project zal zijn.

Hebben wij uw belangstelling gewekt, maak dan snel een afspraak om deze woning in het echt te bekijken.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1968
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1968
Woon oppervlakte 92
Inhoud woonhuis 370

Overige

Perceel oppervlakte 243

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1968
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1968
Woon oppervlakte 92
Inhoud woonhuis 370

Overige

Perceel oppervlakte 243

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Amerstreek