Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze heerlijke hoekwoning is de woning waar een huis een echt thuis wordt! Een perfecte match voor wie op zoek is naar een ruime hoekwoning met garage, voldoende slaapkamers en gelegen in Bergen op Zoom!

De ideale combinatie van ruimte en sfeer maakt deze woning de perfecte plek om herinneringen te creëren. Ervaar een echt gevoel van thuiskomen en kom langs voor een bezichtiging.

HIGHLIGHTS
• Staat energiezuinigheid hoog op het lijstje? Check! De woning beschikt over 10 zonnepanelen.
• De woning is volledig voorzien van rolluiken (met uitzondering van de voordeur) en de kozijnen beschikken grotendeels over horren!
• Lekker veel (logeer)ruimte met maar liefst 4 (mogelijkheid tot 5) slaapkamers! Erg handig voor jullie eventuele gezinsuitbreiding natuurlijk.
• Een plek nodig voor de motor, een (uit de hand gelopen) hobby of voor werken aan huis? De woning beschikt over een riante garage (17 ²) die een tal van mogelijkheden biedt!
• Geniet in de achtertuin in de gezellige overkapping of van lange zomeravonden in het zonnetje want de tuin is immers gelegen op het Westen.
• Ruim, maar ook sfeervol wonen? Wij bieden een woonoppervlakte van ca. 153 m², externe bergruimte van ca. 17 m² en een inhoud van ca. 541 m³.

Jullie wonen nu in omgeving Bergen op Zoom of misschien wel in Groot Rijnmond of omgeving Breda. Jullie willen daar niets missen, maar willen toch wat meer rust en een luxer woongenot. Dan is dit jullie nieuwe woning! Op korte afstand bevindt zich het stadscentrum, supermarkten, het park de kiek in de pot en de boulevard met diverse horeca.

INDELING
BEGANE GROND (Houten vloer)
Jullie komen aan in de Guido Gezellelaan, parkeren de auto en lopen de ruime hoekwoning binnen. De entree is afgewerkt met een betegelde vloer ( + vloerverwarming), sierpleister wanden met kunststof lambrisering en kunststof plafondafwerking met inbouwverlichting. De entree biedt toegang tot de meterkast (12 groepen), woonkamer, keuken, betegeld toilet met fonteintje en eerste verdieping middels een vaste trapopgang.

Bij binnenkomst in de woonkamer zijn jullie direct onder de indruk van de lichte ruimte door de riante raampartijen en de erker. De woonkamer is afgewerkt met een laminaat vloer, spachtelputz wanden en een gestuct plafond. In de woonkamer kunnen jullie een goede film kijken, leuke spelletjes spelen of wordt het tijd om die puzzel eens af te maken? De woonkamer beschikt over een elektrisch rolluik aan voor- en achterzijde en biedt toegang tot de half open keuken.

De open keuken is afgewerkt met een betegelde vloer (+ vloerverwarming), spachtelputz wanden en een gestuct plafond. Al leuke recepten gevonden die jullie hier gaan maken? De recht opgestelde keukeninrichting is voorzien van onder- en bovenkastjes, spoelbak, inductie kookplaat (2021), oven, koelkast (2019), afzuigkap, vaatwasser (2020) en bergkast. Door het barretje, die verbinding maakt tussen de woonkamer en keuken, kunnen jullie heerlijke gerechten bereiden terwijl julie bijkletsen met vrienden en familie. De keuken biedt toegang tot de bijkeuken.

De bijkeuken is afgewerkt met een betegelde vloer, deels betegeld en deels gesauste wanden en plafondplaten. De bijkeuken beschikt over de aansluiting voor witgoed, een lichtkoepel en biedt toegang tot de berging en achtertuin middels een openslaande tuindeur met hor en rolluik.

De aangebouwde stenen berging is afgewerkt met een betegelde voer en beschikt over elektra en de CV-Ketel (Nefit, 2002).

De woning beschikt over een heerlijke achtertuin die is voorzien van een terras, borders, achterom, overkapping en garage. De achtertuin, gelegen op het westen, is de plek waar jullie elke dag kunnen genieten van het buitenleven. De charmante overkapping zorgt ervoor dat jullie, ongeacht het seizoen, elke dag buiten kunnen zitten. Dit is de perfecte locatie voor ontspannen ochtenden met een bak koffie of gezellige barbecues met vrienden en familie. De vrijstaande stenen garage is afgewerkt met een betegelde vloer en beschikt over elektra, water, roldeur en radiator.

1e VERDIEPING (betonnen vloer)
Middels de vaste trap op de begane grond bereiken jullie de overloop op de eerste verdieping. De overloop is afgewerkt met vloerbedekking, sierpleister wanden en een kunststof plafondafwerking met inbouwverlichting. De overloop biedt toegang tot 2 slaapkamers, werkkamer c.q. inloopkast, badkamer en tweede verdieping middels een vaste trapopgang.

Slaapkamer 1 is afgewerkt met vloerbedekking, sierpleister wanden en sierbalken plafond. Deze riante slaapkamer is voorzien van een inbouwkast, erker en rolluiken. Wij zien ook mogelijkheden om hier twee slaapkamers van te maken.

Slaapkamer 2 is afgewerkt met een laminaat vloer, sierpleister wanden en plafondplaten. De slaapkamer is voorzien van een wastafel en rolluik.

Geniet van de heerlijke Whirlpool na een lange dag en kom echt even tot rust! De moderne badkamer is afgewerkt met een betegelde vloer, betegelde wanden en een stucwerk plafond met inbouwverlichting. De badkamer is voorzien van een whirlpool, 2e toilet, douche met regendouche en jets, dubbele wastafel, design radiator en natuurlijke- en mechanische ventilatie.

2e VERDIEPING (houten vloer)
Middels de vaste trap op de eerste verdieping bereiken jullie de overloop op de tweede verdieping. De overloop is afgewerkt met vloerbedekking, gesauste wanden en plafondplaten. De overloop is voorzien van knieschotkasten, dakraam en biedt toegang tot twee slaapkamers.

Slaapkamer 3 is afgewerkt met vloerbedekking, gesauste wanden en plafondplaten. De slaapkamer is voorzien van een dakkapel met rolluik.

Slaapkamer 4 is afgewerkt met een vloerbedekking vloer, gesauste wanden en plafondplaten. De slaapkamer is voorzien een dakraam (2024).

________________

Het lijkt ons dus overduidelijk dat deze woning zeer beslist een bezichtiging waard is!
Zien is geloven dus druk op de knop en neem contact met ons op.

Het meetwerk is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

ALGEMEEN
Bezichtiging uitsluitend via ons kantoor. Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door makelaarskantoor Buuron & Kuipers Makelaars Taxateurs B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Hoekwoning
Bouwjaar 1962
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1962
Woon oppervlakte 153
Inhoud woonhuis 541
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 51.94
Garage opp 16.52
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 157
Tuin achter Ja
Tuin diepte 9.8
Dak isolatie Ja
Garage water Ja
Tuin breedte 5.3
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 47.59
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2002
GarageCV verwarmd Ja
Garage vrijstaand Steen
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Ligging achtertuin west Ja
Mechanische ventilatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Hoekwoning
Bouwjaar 1962
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1962
Woon oppervlakte 153
Inhoud woonhuis 541
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 51.94
Garage opp 16.52
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 157
Tuin achter Ja
Tuin diepte 9.8
Dak isolatie Ja
Garage water Ja
Tuin breedte 5.3
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 47.59
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2002
GarageCV verwarmd Ja
Garage vrijstaand Steen
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Ligging achtertuin west Ja
Mechanische ventilatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?