Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In de bourgondische stad Bergen op Zoom vinden jullie deze instapklare tussenwoning gelegen in een kindvriendelijke woonwijk.

Na een werkdag heerlijk tot rust komen in de achtertuin of in het weekend een gezellige spelletjesavond in de sfeervolle woonkamer met vrienden of familie? Dit kan allemaal in deze toffe woning! Of zien jullie jezelf in de tuin of in de serre al genieten van een heerlijke kop koffie of natuurlijk een goed glas wijn?Dus spullen inpakken en verhuizen maar!

HIGHLIGHTS
• Ruimte, rust & comfort in een stedelijke omgeving!
• In de onderhoudsvriendelijke tuin kunnen jullie heerlijk vertoeven en genieten van bbq momenten met vrienden en familie of gewoon lekker 's avonds in alle rust van een goed boek.
• De serre biedt de perfecte setting om te genieten van gezellige momenten met vrienden en familie. Samen eten en herinneringen maken wordt hier een onvergetelijke ervaring!
• Aan ruimte geen gebrek! Wij bieden een woonoppervlakte van ca. 102 m², externe bergruimte van ca. 7 m² en een inhoud van ca. 361 m³.
• Zin in een bakje koffie, een goed glas wijn of een hapje eten? Jullie zijn zo in het gezellige centrum van Bergen op Zoom.

Bijzonderheden:
- Zie o.a. de door verkoper ingevulde Vragenlijst en Lijst van Zaken in de dataroom van Eerlijk Bieden.

Jullie wonen nu in omgeving Bergen op Zoom of misschien wel in Groot Rijnmond of omgeving Breda. Jullie willen daar niets missen, maar willen toch wat meer rust en een luxer woongenot. Dan is dit jullie nieuwe woning! Op korte afstand met de auto bevindt zich het stadscentrum, supermarkten, het park de kiek in de pot en de boulevard met diverse horeca.

Bergen op Zoom is een gezellige en bourgondische stad met karakteristieke gebouwen en een historisch centrum. Tevens is de stad rijk aan restaurants, eetcafés en andere horecagelegenheden. Bergen op Zoom heeft een snelle verbinding met o.a. Rotterdam, Antwerpen en Breda.

INDELING
BEGANE GROND (betonnen vloer)
Jullie komen aan in de woonwijk, parkeren de auto en lopen middels de verzorgde voortuin de woning binnen. De entree is afgewerkt met een betegelde vloer, spachtelputz wanden en een spuitwerk plafond. De entree biedt toegang tot de meterkast, betegeld toilet met fonteintje, woonkamer en eerste verdieping middels een vaste trapopgang.

De ideale plek voor een gezellige spelletjesavond! De woonkamer is afgewerkt met een betegelde vloer, spachtelputz wanden en een spuitwerk plafond. De woonkamer is voorzien van een trapkast, uitgebouwde serre en biedt toegang tot de keuken en de achtertuin. Licht doet een mens goed en dan voornamelijk natuurlijk licht! De woning heeft een zee aan lichtinval door de riante raampartijen in de serre.

De keuken is afgewerkt met een betegelde vloer, deels betegeld en deels spachtelputz wanden en een spuitwerk plafond. Hier kunnen jullie heerlijke nieuwe recepten uitproberen! De in hoek opgestelde keukeninrichting is voorzien van onder- en bovenkastjes, dubbele spoelbak, gasfornuis, oven, afzuigkap, koelkast en vaatwasser.

De woning beschikt over een voor- en achtertuin. Geniet van zorgeloze zomerdagen in de onderhoudsvriendelijke achtertuin! De achtertuin is fraai aangelegd en voorzien van sierbastring, achterom en een vrijstaande stenen berging die is voorzien van elektra.


1e VERDIEPING (betonnen vloer)
Middels de vaste trap op de begane grond bereiken jullie de overloop op de eerste verdieping. De overloop is afgewerkt met vloerbedekking, spachtelputz wanden en een spuitwerk plafond. De overloop biedt toegang tot twee slaapkamers, badkamer en de tweede verdieping middels een vaste trapopgang.

Slaapkamer 1 is afgewerkt met een laminaat vloer, spachtelputz wanden en een spuitwerk plafond. De slaapkamer is voorzien van een handmatig rolluik.

Slaapkamer 2 is afgewerkt met een laminaat vloer, spachtelputz wanden en een spuitwerk plafond.

De badkamer is afgewerkt met een betegelde vloer, betegelde wanden en een gestuct plafond. De badkamer is voorzien van een douche, 2e toilet, wastafelmeubel, natuurlijke ventilatie en een design radiator.


2e VERDIEPING (betonnen vloer)
Middels de vaste trapopgang op de eerste verdieping bereiken jullie de overloop op de tweede verdieping. De overloop is afgewerkt met een laminaat vloer, gestucte wanden en plafondplaten. De overloop is voorzien van de aansluiting voor wasmachine en droger, CV-Ketel (Remeha, 2008) en biedt toegang tot de derde slaapkamer.

Slaapkamer 3 is afgewerkt met een laminaat vloer, gestucte wanden en plafondplaten.



__________________

Het lijkt ons dus overduidelijk dat deze woning zeer beslist een bezichtiging waard is!
Zien is geloven dus druk op de knop en neem contact met ons op.

Het meetwerk is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

ALGEMEEN
Bezichtiging uitsluitend via ons kantoor. Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door makelaarskantoor Buuron & Kuipers Makelaars Taxateurs B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1990
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1990
Woon oppervlakte 102
Inhoud woonhuis 361
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 44.67
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 133
Tuin achter Ja
Tuin diepte 8.46
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 5.28
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2009
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin noord Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1990
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1990
Woon oppervlakte 102
Inhoud woonhuis 361
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 44.67
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 133
Tuin achter Ja
Tuin diepte 8.46
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 5.28
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2009
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin noord Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?