Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op zoek naar die ene gezellige tussenwoning in een kindvriendelijke wijk? Maak kennis met de Pater Kustersstraat 3 in Bergen op Zoom!
Deze woning heeft een open keuken, een luxueus uitgevoerde badkamer met inloopdouche, 3 slaapkamers, een ruime zolder en een fantastische tuin gelegen op het zuidwesten! De woning is verder verrassend ruim, keurig afgewerkt en gedeeltelijk voorzien van rolluiken.
Is jouw interesse gewekt? Plan dan een afspraak, en wie weet tot snel!
Indeling
Begane grond
De entree aan de voorzijde van de woning geeft toegang tot de hal met meterkast en fraai afgewerkt toilet. Via een deur stap je de woonkamer binnen. Het grote raam aan de achterzijde van de woning zorgt hier voor een prettige inval van daglicht. In de woonkamer is voldoende ruimte voor een fijne zithoek waar je je kunt terugtrekken om te relaxen en een gezellige eethoek die aansluit op de open keuken.
Keuken
De open keuken is geplaatst in een rechte opstelling en dankzij de vele kasten en lades kun je hier al het kookgerei en ingrediënten kwijt. Een lekker drie gangen diner creëren is hier een feestje! De keuken is verder uitgerust met een oven, een gaskookplaat en een afzuigkap. De fronten van deze keuken zijn neutraal van kleur en ogen modern met het kunststof aanrechtblad.
Eerste verdieping
Hier komen we aan op de overloop welke toegang biedt tot drie slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers zijn stuk voor stuk keurig afgewerkt. De kamers zijn allen voorzien van een lekker groot raam waardoor het ook hier heerlijk licht is.
De badkamer moet een plek zijn om prettig je dag te beginnen of juist ontspannen te eindigen. Elke centimeter optimaal benutten en daarbij een prettige sfeer creëren; dat is in deze badkamer zeker gelukt! De badkamer is uitgerust met een inloopdouche, een badkamermeubel en een hangend toilet.
Tweede verdieping
Wanneer we met de vaste trap vanaf de eerste verdieping naar boven gaan, komen we op de ruime zolder terecht. Hier is de opstelling CV-ketel (Remeha Avanta 28) terug te vinden. Ook zijn hier de aansluitingen voor de wasmachine en droger aanwezig.
Tuin
De ligging van de tuin is op het zuidwesten, dus geniet lekker van het zonnetje! Het zal je meteen opvallen dat de tuin er netjes en sfeervol uitziet. Dat klopt helemaal! Heb je groene vingers? Ideaal! De borders schitteren van gezellige bloemen en planten. Aan de achterzijde is een stenen/houten berging gelegen voorzien van elektra. Ook is de tuin via een achterom te bereiken, dus zet je fiets maar alvast in de schuur!
Ligging
De woning is centraal gelegen in een rustige wijk nabij het centrum van Bergen op Zoom. Uitgebreide voorzieningen, zoals winkels, scholen, speeltuintjes, parkeerplaatsen, kinderopvang, sportvoorzieningen, openbaar vervoer en gezondheidsvoorzieningen zijn te vinden in de nabijheid van deze tussenwoning. De steden Rotterdam, Antwerpen, Goes en Roosendaal zijn prima bereikbaar door de ligging van Bergen op Zoom nabij de A4.
Bijzonderheden
- De gehele woning is optimaal geïsoleerd (dak-, vloer- en gevelisolatie en grotendeels dubbele beglazing);
- Er zijn mogelijkheden om een vaatwasser aan te sluiten;
- De woning is aan de voor- en achterkant op de begane grond voorzien van rolluiken;
- De badkamer en het toilet zijn vrij recent gerenoveerd;
- CV-ketel met bouwjaar 2018 (Remeha Avanta 28);
- Om een goede indruk te krijgen van deze fantastische tussenwoning is een bezichtiging aan te bevelen!
Maatvoering
Voor de indicatieve maatvoering verwijzen wij u naar de plattegronden elders in deze presentatie.
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld, echter aan eventuele onjuistheden van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning tussenwoning
Bouwjaar 1989
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1989
Woon oppervlakte 94
Inhoud woonhuis 331
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Zolder Ja
Woontype Woonhuis
BouwjaarCV 2018
Perceel oppervlakte 130
TypeCV ketel -combiketel-Eigendom
Dak opmerking Dak materiaal: Pannen
Muur isolatie Ja
Aantal toiletten 0
Aantal slaap kamers 3
Verwarming opmerking C.V.-ketel

Kenmerken

Algemeen

Soort woning tussenwoning
Bouwjaar 1989
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1989
Woon oppervlakte 94
Inhoud woonhuis 331
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Zolder Ja
Woontype Woonhuis
BouwjaarCV 2018
Perceel oppervlakte 130
TypeCV ketel -combiketel-Eigendom
Dak opmerking Dak materiaal: Pannen
Muur isolatie Ja
Aantal toiletten 0
Aantal slaap kamers 3
Verwarming opmerking C.V.-ketel

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Van Reenen Makelaardij