Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Al tijden op zoek naar een instapklare tussenwoning met voldoende slaapkamers én op een gunstige locatie? Woondromen zouden zomaar werkelijkheid kunnen worden! Deze instapklare tussenwoning met energielabel A, gelegen op een perceel van ca. 127 m², biedt namelijk een perfecte mix tussen een oase van rust en alle voorzieningen binnen handbereik. Zin in een bakje koffie, een goed glas wijn of een hapje eten? Het bruisende centrum van Bergen op Zoom met diverse gezellige horecagelegenheden, ligt binnen handbereik.

HIGHLIGHTS
• Instapklaar, spullen pakken en verhuizen maar!
• Laat die logeerpartijtjes maar komen! Met maar liefst 4 slaapkamers, mede door de vaste trap naar de tweede verdieping hebben jullie genoeg slaapruimte! Ook handig voor de eventuele gezinsuitbreiding natuurlijk.
• Altijd al gedroomd van een keuken waar Gordon Ramsay jaloers op zou zijn? Check! Bekijk de foto's van deze moderne keuken (2019) maar eens goed, want die is voorzien van alle gemakken.
• De achtertuin nodigt zeker uit om met het gezin, familie en vrienden lekker te bbq'en en te genieten van het buitenleven!
• Deze toffe woning heeft de perfecte ligging voor iedereen die wenst te wonen in een rustige woonwijk, maar toch van het bourgondische leven houdt. Op korte afstand bevindt zich het centrum van Bergen op Zoom!
• Ruim, maar ook sfeervol wonen? Wij bieden een woonoppervlakte van ca. 110 m², externe bergruimte van ca. 7 m² en een inhoud van ca. 391 m³

Bijzonderheden:
- Zie o.a. de door verkoper ingevulde Vragenlijst en Lijst van Zaken in de dataroom van Eerlijk Bieden.

Jullie wonen nu in omgeving Bergen op Zoom of misschien wel in Groot Rijnmond of omgeving Breda. Jullie willen daar niets missen, maar willen toch een luxer woongenot. Dan is dit jullie nieuwe woning! Op loopafstand bevindt zich het stadscentrum, supermarkten, het park de kiek in de pot en de boulevard met diverse horeca.

Bergen op Zoom is een gezellige en bourgondische stad met karakteristieke gebouwen en een historisch centrum. Tevens is de stad rijk aan restaurants, eetcafés en andere horecagelegenheden. Bergen op Zoom heeft een snelle verbinding met o.a. Rotterdam, Antwerpen en Breda.

INDELING
BEGANE GROND (betonnen vloer)

Jullie komen aan in de rustige en groene woonwijk, parkeren de auto en lopen middels de fraai aangelegde voortuin de woning binnen. De entree is afgewerkt met een PVC vloer, spachtelputz wanden en een spuitwerk plafond. De entree biedt toegang tot het betegeld toilet met fonteintje, woonkamer, meterkast en eerste verdieping middels een vaste trapopgang.

De sfeervolle uitgebouwde woonkamer is de ideale plek om heerlijk te ontspannen op de bank met een avondje Netflix. De recht uitgebouwde woonkamer is afgewerkt met een PVC vloer, spachtelputz wanden en een spuitwerk plafond. De woonkamer is aan de achterzijde voorzien van een elektrische vitrages (Luxaflex). De woonkamer biedt toegang tot de keuken en de achtertuin middels een openslaande tuindeur. Met een halfopen verbinding naar de keuken wordt de woonkamer niet alleen een plek om te ontspannen, maar is het ook de ideale plek om een gezellig etentje te organiseren.

Ontdek het plezier van koken in deze heerlijke keuken! De moderne halfopen keuken(2019) is afgewerkt met een PVC vloer, gesauste wanden en een spuitwerk plafond. De in U opgestelde keukeninrichting is voorzien van een composiet aanrechtblad, onderkastjes, vaatwasser, inductie kookplaat met ingebouwde afzuiging (Bora), koel-vries combi, Quooker en combimagnetron.

De woning beschikt over een riante achtertuin waar jullie tijdens de zomerdagen optimaal kunnen genieten van het buitenleven! De achtertuin is voorzien van sierbestrating, buitenkraan, regenton, achterom en tuinhuis met elektra.

1e VERDIEPING (betonnen vloer)
Middels de vaste trap op de begane grond bereiken jullie de overloop op de eerste verdieping. De overloop is afgewerkt met vloerbedekking, spachtelputz wanden en een spuitwerk plafond. De overloop biedt toegang tot 3 ruime slaapkamers, de badkamer en tweede verdieping middels een vaste trapopgang.

De riante slaapkamer 1 is afgewerkt met een laminaat vloer, gesauste wanden en een spuitwerk plafond.

Slaapkamer 2 is afgewerkt met een laminaat vloer, gesauste wanden en een spuitwerk plafond.

Slaapkamer 3 is afgewerkt met een laminaat vloer, behangen wanden en een spuitwerk plafond.

De moderne badkamer is afgewerkt met een betegelde vloer, betegelde wanden en plafondplaten. Hier kunnen jullie na een lange werkdag echt even tot rust komen. De badkamer is voorzien van een 2e toilet, design radiator, douche, natuurlijke- en mechanische ventilatie en een wastafelmeubel.

2e VERDIEPING (betonnen vloer)
Middels de vaste trap op de eerste verdieping bereiken jullie de overloop op de tweede verdieping. De overloop is afgewerkt een zeilvloer, gesauste wanden en plafondplaten. De overloop is voorzien van de aansluiting voor wasmachine en droger, knieschotkasten, opstelling cv-ketel(Remeha 2023) en biedt toegang tot de 4e slaapkamer.

Slaapkamer 4 is afgewerkt met een zeilvloer, deels behangen en deels gesauste wanden en plafondplaten. De slaapkamer is voorzien van een inbouwkast en knieschotkasten.

________________

Het lijkt ons dus overduidelijk dat dit object zeer beslist een bezichtiging waard is!
Zien is geloven dus druk op de knop en neem contact met ons op.

Het meetwerk is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

ALGEMEEN
Bezichtiging uitsluitend via ons kantoor. Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door makelaarskantoor Buuron & Kuipers Makelaars Taxateurs B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1990
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1990
Woon oppervlakte 110
Inhoud woonhuis 391
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 52.2
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 127
Tuin achter Ja
Tuin diepte 10
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 5.22
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 31.49
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2023
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Mechanische ventilatie Ja
Ligging achtertuin noord Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1990
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1990
Woon oppervlakte 110
Inhoud woonhuis 391
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 52.2
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 127
Tuin achter Ja
Tuin diepte 10
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 5.22
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 31.49
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2023
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Mechanische ventilatie Ja
Ligging achtertuin noord Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?