Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Heerlijk wonen in een groene omgeving
Welkom in je toekomstige thuis, een schitterend woonhuis dat perfect inspeelt op de wensen van mensen die rust en ruimte zoeken. Deze prachtige woning is gelegen in een rustige buurt, omgeven door het groen en dicht bij een uitgestrekt bosgebied. Hier vind je de perfecte balans tussen comfort en natuur, met een ruime, sfeervolle woonkamer, een uitgebouwde serre met een adembenemend uitzicht op de tuin en een fraai aangelegde tuin met meerdere terrassen. Klaar om de hectiek van de dag achter je te laten? Dit is de plek waar je je helemaal thuis zult voelen.

Hoogtepunten van de woning

Ruime sfeervolle woonkamer met houtkachel: Geniet van warme, gezellige avonden rond de houtkachel in deze ruime woonkamer, waar sfeer en comfort samenkomen.
Uitgebouwde serre met uitzicht op prachtige tuin: Ontspan in de serene omgeving van je eigen serre, waar het uitzicht op de fraai aangelegde tuin je elke dag opnieuw zal betoveren.
Complete aangebouwde keuken: Voorzien van o.a. een Boretti gasfornuis en een vaatwasser, maakt deze keuken koken een waar plezier.
Badkamer op begane grond: Uitgerust met een ligbad, douche en wasmachineaansluiting, voor ultiem gemak.
Drie ruime slaapkamers: Inclusief een slaapkamer in de uitbouw met een grote raampartij en een prachtig uitzicht op de tuin, bieden deze kamers voldoende ruimte voor iedereen.
Prachtig aangelegde tuin: Een oase van rust met diverse terrassen, een grote vijverpartij en een houten tuinhuis met overkapping, perfect voor buitenleven liefhebbers.

Uitgebreide omschrijving


De woonkamer, het hart van het huis, is een warme en uitnodigende ruimte waar de houtkachel je direct een gevoel van gezelligheid en warmte geeft. Of je nu houdt van een goed boek, een filmnacht of gewoon wat quality time, deze woonkamer is de ideale plek om te ontspannen.

De woonkamer vloeit naadloos over in de uitgebouwde serre, een lichte ruimte met grote ramen die een panoramisch uitzicht bieden op de prachtig aangelegde tuin.

De keuken is een droom voor elke kookliefhebber. Met o.a. een Boretti gasfornuis en een vaatwasser, biedt deze complete keuken alles wat je nodig hebt om de meest heerlijke gerechten te bereiden. De keuken biedt voldoende kastruimte en een praktische indeling, waardoor koken een plezier wordt in plaats van een klus.

Op de begane grond vind je tevens een ruime badkamer, compleet met ligbad, douche en wasmachineaansluiting. Een ideale plek om na een lange dag tot rust te komen en de zorgen van de dag van je af te spoelen.

Deze woning biedt drie ruime slaapkamers, elk met zijn eigen charme. De slaapkamer in de uitbouw, met zijn grote raampartij, biedt een schilderachtig uitzicht op de tuin. De overige slaapkamers bieden voldoende ruimte en comfort, perfect voor kinderen, gasten of een thuiswerkplek.

De tuin zelf is een waar paradijs. Fraai aangelegd met diverse terrassen, een grote vijverpartij en een houten tuinhuis met overkapping, biedt de tuin een perfecte mix van zon en schaduw, ideale plekken om te ontspannen of te entertainen. Of je nu een barbecue organiseert, een boek leest in de schaduw van de bomen, of gewoon geniet van de rust en stilte, deze tuin heeft het allemaal.

En laten we de ruime oprit niet vergeten. Deze biedt voldoende parkeerruimte voor meerdere auto's, wat niet alleen praktisch is, maar ook zorgt voor een gastvrije entree voor je bezoekers.

Ook aan verduurzaming is gedacht met onder andere 20 zonnepanelen, CV-houtkachel (biomassa), vloerisolatie, dakisolatie en dubbele beglazing.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1917
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1917
Woon oppervlakte 155
Inhoud woonhuis 580

Overige

Perceel oppervlakte 420

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1917
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1917
Woon oppervlakte 155
Inhoud woonhuis 580

Overige

Perceel oppervlakte 420

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Weert