Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Je eigen droomhuis bouwen op een ruime kavel in Budel?

Wil jij je eigen droomhuis bouwen? Wij bieden een ruime bouwkavel te koop aan de Meemortel ong. (rechter kavel) in Budel. Deze kavel biedt jou de ultieme mogelijkheid om jouw ideale vrijstaande woning te realiseren.

Met een perceeloppervlakte van ca. 1.056 m² is er voldoende ruimte om jouw droomhuis werkelijkheid te laten worden. Door de nabijgelegen molen gelden er hoogtelimieten voor de goothoogte (3,5 meter) en nokhoogte (7 meter), maar binnen deze grenzen is er nog volop ruimte voor creativiteit. Het bouwblok heeft een breedte van circa 12 meter en een diepte van 10 meter, waarbij alleen de hoofdbouw binnen dit vak gebouwd moet worden.

Deze unieke locatie ligt op korte afstand van basisschool De Boogurt en het Bravo College, waardoor het perfect is voor starters en jonge gezinnen. Daarnaast zijn alle basisvoorzieningen op fietsafstand bereikbaar en een bushalte op loopafstand. Binnen enkele minuten ben je met de auto op de A2 richting Eindhoven of Maastricht.

Het ontwerpbestemmingsplan is recent ter inzage gelegd en wordt naar verwachting in september 2024 definitief. Maar laat dit je niet tegenhouden! Gedurende deze tussenperiode kun je samen met een architect jouw ideale woning vormgeven. De aanvraag voor de vergunning kan zelfs al parallel lopen aan de bestemmingsplanprocedure, zodat je helemaal klaar bent zodra alles definitief is.

Bijzonderheden:
• Aanvaarding in overleg.
• Verkoper verlangt een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom.

Mocht je interesse hebben voor deze kavel en meer informatie willen, neem dan contact op met ons kantoor voor het maken van een persoonlijke afspraak.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bouwgrond

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 1056

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bouwgrond

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 1056

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Casa Nostra Makelaardij b.v.