Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM THUIS IN BUDEL-SCHOOT

Maak kennis met deze schitterende geschakelde woning, gelegen in een rustige, autoluwe straat nabij de dorpskern van Budel-Schoot. Met een luxe leefkeuken, compleet ingerichte badkamer en een fraaie achtertuin met houten overkapping, biedt dit huis alles wat je zoekt. Of je nu een jong gezin bent, senioren of een twee persoons huishouden, deze woning past perfect bij jouw levensstijl.

HOOFDKENMERKEN VAN DE WONING

Luxe leefkeuken met schiereiland: De moderne keuken is voorzien van hoogwaardige apparatuur en een stijlvol schiereiland, ideaal voor zowel koken als gezellig samenkomen.
Compleet ingerichte badkamer: Een oase van rust met een ruime douche met sunshower, ligbad en hoogwaardige afwerking.
Uitgebouwde doorzonwoonkamer: Deze royale woonkamer met veel natuurlijk licht biedt volop ruimte voor ontspanning en familieactiviteiten.
Levensloopbestendig wonen: Met een 2 slaapkamers en de badkamer op de begane grond, is deze woning ideaal voor alle levensfasen.
Fraaie achtertuin met houten overkapping: Geniet van de buitenlucht in deze prachtig aangelegde tuin met een sfeervolle overkapping, perfect voor lange zomerse avonden.
UITGEBREIDE WONINGBESCHRIJVING

Stap binnen in deze prachtige woning en laat je verrassen door de ruimte en rust die het huis te bieden heeft. De entree verwelkomt je met een lichte hal die leidt naar de uitgebreide doorzonwoonkamer. Hier valt het daglicht overvloedig naar binnen door de grote ramen en de lichtstraat, wat een warme en uitnodigende sfeer creëert. De woonkamer, met zijn royale afmetingen en stijlvolle afwerking, is een perfecte plek voor ontspanning en gezelligheid.

Aansluitend vind je de luxe leefkeuken met een schiereiland dat zowel functioneel als elegant is. De keuken is uitgerust met moderne inbouwapparatuur, waaronder een inductiekookplaat, combi-oven, vaatwasser en een koelkast. Het schiereiland biedt niet alleen extra werkruimte, maar ook een gezellige plek voor informele maaltijden en borrels. Deze keuken is een droom voor iedere kookliefhebber en de ideale plek om familie en vrienden te ontvangen.

De compleet ingerichte badkamer op de begane grond is een waar toevluchtsoord. Met een ruime douche met sunshower, ligbad voor ontspannende badmomenten en voldoende kastruimte, biedt deze badkamer alle comfort die je maar kunt wensen. De hoogwaardige materialen en stijlvolle afwerking stralen pure luxe uit.

De levensloopbestendigheid van deze woning is een groot pluspunt. De slaap- en badkamer op de begane grond maken het huis geschikt voor alle levensfasen, of je nu jonge kinderen hebt of op zoek bent naar een woning waarin je kunt blijven wonen als je ouder wordt. De eerste verdieping biedt nog eens twee ruime slaapkamers, elk met voldoende lichtinval en ruimte voor kasten en meubels.

De achtertuin is een ware oase van rust. De fraai aangelegde tuin met een prachtige houten overkapping biedt een heerlijk plekje om te ontspannen, eten en genieten van het buitenleven. Of je nu een barbecue organiseert of gewoon van een goed boek geniet, deze tuin biedt de perfecte setting.

ENERGIEZUINIGE WONING MET MODERNE VOORZIENINGEN

Met een energielabel A en volledig geïsoleerd, is deze woning niet alleen comfortabel, maar ook energiezuinig. De aanwezigheid van 14 zonnepanelen zorgt ervoor dat je energiekosten aanzienlijk worden verlaagd. Deze woning is klaar voor de toekomst en biedt jou een duurzame en milieuvriendelijke leefomgeving.

Bovendien beschikt de woning over een ruime oprit met plaats voor twee auto’s, zodat je altijd verzekerd bent van een parkeerplek direct voor de deur.

IN 100 WOORDEN: DE HOOFDKENMERKEN

Deze schitterende geschakelde woning in Budel-Schoot biedt een luxe leefkeuken met schiereiland, een compleet ingerichte badkamer met hoogwaardige afwerking, een royale uitgebouwde doorzonwoonkamer en de mogelijkheid tot levensloopbestendig wonen dankzij een slaap- en badkamer op de begane grond. De fraai aangelegde achtertuin met houten overkapping is ideaal voor buitenactiviteiten. Met energielabel A, volledige isolatie en 14 zonnepanelen is dit huis energiezuinig en duurzaam. De oprit biedt plaats aan twee auto’s, waardoor je altijd verzekerd bent van een parkeerplek. Een perfecte woning voor jonge gezinnen, senioren en iedereen die op zoek is naar meer ruimte en comfort.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, geschakelde woning, Woonhuis
Bouwjaar 1988
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1988
Woon oppervlakte 139
Inhoud woonhuis 498

Overige

Perceel oppervlakte 327

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, geschakelde woning, Woonhuis
Bouwjaar 1988
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1988
Woon oppervlakte 139
Inhoud woonhuis 498

Overige

Perceel oppervlakte 327

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Weert