Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Unieke Bouwkavel in Budel: Creëer Jouw Droomwoning

Een eigen woonhuis bouwen helemaal naar jouw smaak? Dat kan op deze toplocatie aan Meemortel ong. (linker kavel) in Budel. Met een perceeloppervlakte van ca. 930 m2 biedt deze kavel alle ruimte om jouw droomhuis werkelijkheid te laten worden. De koopprijs is inclusief 10,4% overdrachtsbelasting en notariskosten.
Geen onverwachte verrassingen, gewoon bouwen maar!

Met de vrijheid om je eigen vrijstaande huis te ontwerpen en te bouwen, zijn de mogelijkheden eindeloos. Let wel op: vanwege een nabijgelegen molen gelden hoogtelimieten van maximaal 3,5 meter voor de goothoogte en 7 meter voor de nokhoogte. Maar wees gerust, binnen deze grenzen is er nog genoeg ruimte voor creativiteit. Het bouwblok is circa 12 meter breed en 10 meter diep - alleen de hoofdbouw moet binnen dit vak worden gebouwd.

Op het terrein staat al een garage, dus die hoef je niet meer te bouwen.
De kavel bevindt zich op een steenworp afstand van basisschool De Boogurt en het Bravo College. Daarnaast zijn alle basisvoorzieningen op fietsafstand bereikbaar en een bushalte op loopafstand. Binnen enkele minuten ben je met de auto op de A2 richting Eindhoven of Maastricht.

Het ontwerpbestemmingsplan heeft recent ter inzage gelegen en naar verwachting zal het in september 2024 definitief zijn. Laat dat je echter niet tegenhouden! Deze tussenperiode kan perfect benut worden om samen met een architect je ideale woning vorm te geven. En het mooie is: de aanvraag voor de vergunning kan al parallel lopen aan de bestemmingsplanprocedure. Zo ben je helemaal klaar zodra alles definitief is.

Bijzonderheden:
• Aanvaarding in overleg.
• Verkoper verlangt een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom.

Mocht je interesse hebben voor deze kavel en meer informatie willen, neem dan contact op met ons kantoor voor het maken van een persoonlijke afspraak.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bouwgrond

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 930

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bouwgrond

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 930

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Casa Nostra Makelaardij b.v.