Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ruime, energiezuinige tussenwoning met diepe, privacybiedende achtertuin (maar liefst ca. 17 m. diep) met berging en achterom, 9 zonnepanelen, lichte living met open keuken, 2 slaapkamers, compleet sanitair en energielabel A. De woning is centraal gelegen in de woonwijk Haagse Beemden op loopafstand van het treinstation Breda/Prinsenbeek, winkelcentra en diverse sport- en recreatievoorzieningen en is per direct geschikt voor fijne bewoning.

BIJZONDERHEDEN * De woning is voorzien van vloer- spouw- en dakisolatie en de buitenkozijnen zijn voorzien van dubbele beglazing; * Energielabel A * Grotendeels voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken * Elektrisch bedienbaar zonnescherm aan de achtergevel * De centrale verwarming geschiedt door middel van stadsverwarming; * Voor de warmwatervoorziening is een warmtewisselaar aanwezig (huur € 43,53 per kwartaal) * De 9 zonnepanelen (2020) betreft huur (huurprijs bedraagt € 45,- per maand)

INDELING BEGANE GROND Entree/hal met garderobe, trapkast met hierin de meterkast en omvormer én toegang tot de woonkamer; ruime, lichte woonkamer (ca 27m² incl. keuken) met toegang tot het tussenportaal en met praktische vaste kast met de aansluiting voor de wasmachine; open keuken aan de achterzijde gelegen met spoelbak, 4 pits inductiekookplaat, losse vaatwasser, en vele handige onder-bovenkasten. Vanuit de keuken is toegang tot de naastgelegen bijkeuken; tussenportaal met trapopgang naar de eerste verdieping en de toiletruimte; toiletruimte met closet en hoekfonteintje; bijkeuken met enorm veel bergruimte en toegangsdeur (met hor) naar de achtertuin.

VERDIEPING: Overloop met toegang tot; royale (ouder-)slaapkamer gelegen aan de achterzijde voorzien van VELUX dakraam met hor/verduistering en een laminaatvloer; slaapkamer gelegen aan de voorzijde met laminaatvloer en houten kozijn met dubbele beglazing en (elektrisch bedienbaar) rolluik; complete badkamer met inloopdouche, een hangend toilet, en wastafelmeubel met spiegel, designradiator, inbouwspots en mechanische ventilatie.

ACHTERTUIN De zonnige achtertuin is maar liefst ca 17 meter diep en is gelegen op het noordwesten. Dankzij de diepte geniet de tuin enorm veel zonlichttoetreding en daarnaast biedt de tuin ook optimale privacy aangezien geen directe bebouwing achter de woning aanwezig is. De achtertuin is volledig bestraat met sierbestrating, beschikt over diverse electra- en lichtpunten, een waterkraan en elektrisch bedienbaar zonnescherm aan de achtergevel en biedt toegang tot de achterom. Achterin de tuin is een houten schuur (ca. 5m²) geplaatst voor extra bergruimte.

PARKEREN Voor en nabij de woning zijn diverse openbare parkeergelegenheden aanwezig.

OMGEVING Op korte afstand van een buurtwinkelcentrum en het grote winkelcentrum Heksenwiel ligt op ca. 5 autominuten met o.a. dagwinkels, postagentschap, Hema, A&H, Jumbo, kledingzaken, restaurants etc. Een kerk, scholen, basisonderwijs en voortgezet onderwijs, sport- en recreatiemogelijkheden zijn op loopafstand te bereiken. Ten noordoosten van de wijk is recreatieplas "De Asterplas" gelegen met aansluitend het Haagse Beemdenbos en het polderlandschap met fraaie fiets- en wandelroutes.

BEREIKBAARHEID Goede aan- en toevoerwegen, de A16 ( Antwerpen – Rotterdam) is gemakkelijk te bereiken. De bushalte is op 300 meter van de woning gelegen. Het treinstation Prinsen-Beemden, vanwaar regelmatig treinen naar de randstad vertrekken is op loopafstand (5 min).

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1986
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1986
Woon oppervlakte 76
Inhoud woonhuis 268

Overige

Perceel oppervlakte 143

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1986
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1986
Woon oppervlakte 76
Inhoud woonhuis 268

Overige

Perceel oppervlakte 143

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Focus makelaars Breda