Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Zijlstraat 84, Breda – Knus Startersappartement in het Hart van Breda

Dit charmante startersappartement aan de Zijlstraat 84 is perfect gelegen in het bruisende centrum van Breda en biedt een prachtig uitzicht op de iconische Grote Kerk. Deze woning is ideaal voor starters of jonge professionals die graag willen genieten van het stadsleven met alle voorzieningen binnen handbereik en de sfeervolle singels van Breda op een steenworp afstand.

INDELING

WOONKAMER & OPEN KEUKEN De woonkamer is een gezellige en lichte ruimte dankzij de raampartijen die uitkijken op de levendige straat en de Grote Kerk. De open keuken is praktisch en compact ingedeeld, waardoor u optimaal gebruik kunt maken van de beschikbare ruimte. Dit is de ideale plek om te ontspannen na een drukke dag en te genieten van het stadsleven dat zich voor de deur afspeelt.

SLAAPKAMER Het appartement beschikt over één knusse slaapkamer, die voldoende ruimte biedt voor een tweepersoonsbed en een kledingkast. Een fijne en rustige plek waar u zich kunt terugtrekken en heerlijk kunt ontspannen.

BADKAMER & TOILET De badkamer is compact maar functioneel, voorzien van een douche, wastafel en toilet. Hier kunt u comfortabel en efficiënt gebruikmaken van de voorzieningen.

BALKON Een echt pluspunt van dit appartement is het knusse balkon. Hier kunt u genieten van een kop koffie in de ochtend of een drankje in de avond terwijl u uitkijkt over de karakteristieke Zijlstraat en de prachtige Grote Kerk. Een heerlijke plek om even tot rust te komen in de buitenlucht met prachtig uitzicht.

BERGING Naast de woning bevindt zich nog een aparte berging. Deze ruimte is ideaal voor het opbergen van fietsen, gereedschap of andere spullen die u niet in uw appartement kwijt kunt. Zo houdt u de woning netjes en opgeruimd.

OMGEVING EN VOORZIENINGEN

CENTRALE LOCATIE IN HET HART VAN BREDA Het appartement ligt midden in het levendige centrum van Breda, met alles wat de stad te bieden heeft op loopafstand. U bevindt zich op een toplocatie met talloze winkels, gezellige cafés, restaurants en terrassen binnen handbereik. De Grote Markt en het winkelgebied zijn slechts enkele minuten lopen, wat dit appartement een ideale uitvalsbasis maakt voor wie wil genieten van het bruisende stadsleven.

GROENE SINGELS & VALKENBERGPARK Ondanks de centrale ligging biedt de directe omgeving ook rust en groen. De singels van Breda liggen om de hoek, waar u heerlijk kunt wandelen langs het water en genieten van de natuur in de stad. Daarnaast ligt het historische Valkenbergpark op korte afstand, waar u kunt ontspannen en tot rust kunt komen in een groene omgeving.

VOORZIENINGEN & BEREIKBAARHEID Alle benodigde voorzieningen bevinden zich op loopafstand, zoals supermarkten, boetieks en speciaalzaken. Daarnaast zijn ook het openbaar vervoer en het centraal station van Breda eenvoudig bereikbaar, waardoor u snel en gemakkelijk andere delen van de stad en regio kunt bereiken. De uitvalswegen richting de A16 en A27 liggen ook in de nabijheid, wat zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid.

KORTOM Zijlstraat 84 is een knus en sfeervol startersappartement op een unieke locatie in het hart van Breda. Met een gezellige woonkamer, open keuken, één slaapkamer en een balkon is dit een ideale woning voor wie wil genieten van het stadsleven. De ligging aan de singel, de aparte berging en de nabijheid van alle voorzieningen maken dit appartement tot een perfecte plek om uw woondroom in Breda te verwezenlijken.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1982
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1982
Woon oppervlakte 34
Inhoud woonhuis 128

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1982
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1982
Woon oppervlakte 34
Inhoud woonhuis 128

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Focus makelaars Breda