Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op zoek naar een energiezuinig appartement? Dan is dit mooie, lichte 3-kamerappartement met groot balkon van ca. 13m² wellicht iets voor u! Dit appartement beschikt over een royale lichte woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers, privéparkeerplaats, inpandige berging, gemeenschappelijke fietsenberging en lift. Naast de privéparkeerplaats is er voldoende gratis parkeergelegenheid voor een tweede auto, of voor bezoekers.

Het appartement is gelegen op de 2e verdieping in woontoren “Appel”, dit is de middelste woontoren van het project “Sculptura”, gelegen ten zuidwesten van Breda. De 3 woontorens zijn sculpturen objecten in het landschap, vandaar de naam Sculpturen. Rondom de torens zijn de parkeergarages in een glooiend landschap opgenomen. Het complex is gelegen in een prachtige groene, waterrijke omgeving die het bruisende stadscentrum van Breda verbindt met het buitengebied ten zuiden van Breda.

Vanaf deze mooie centrale locatie vinden we op loopafstand de gezellige Haagsemarkt, het geheel vernieuwde Dr. Struyckenplein en op korte afstand het Mastbos en de woonboulevard. Met de fiets bent u binnen 10 minuten in het historische stadscentrum en tevens zijn er veel scholen in de buurt die lopend, of per fiets in enkele minuten bereikbaar zijn. Binnen 3 autominuten bent u op de zuidelijke rondweg en de verbindingswegen naar Rotterdam en Antwerpen.

ALGEMEEN
Deze onder architectuur gebouwde woontoren is opgeleverd met gebruikmaking van hoogwaardige materialen.
Het complex kent een modern en zeer comfortabel energieconcept. Middels een duurzaam energiesysteem met Warme Koude Opslag wordt warmte uit de bodem gehaald en zorgt ervoor dat het appartement verwarmd wordt. Het appartement is voorzien van vloerverwarming, u komt dan ook nergens radiatoren tegen in dit appartement. De vloerverwarming geeft een homogene temperatuurverdeling wat resulteert in een grotere behaaglijkheid. Daarnaast werkt dit systeem in de zomer als een vloerkoelingssysteem.

CENTRALE ENTREE
De centrale entree heeft een tableau met brievenbussen en intercom en biedt toegang tot een eigen afgesloten berging en de lift.

APPARTEMENT
De ruime hal is de spil van het appartement en geeft een goede indruk van de ruimte en afwerking die je mag verwachten. De laminaatvloer loopt door in de woonkamer en zorgt zo voor eenheid. Deze hal geeft toegang tot de woonkamer, 2 slaapkamers, badkamer, toilet, wasruimte en technische ruimte. De wanden in de gehele woning zijn voorzien van stucwerk.

Bij binnenkomst in de woonkamer wordt u aangenaam verrast door de ruimte en de vele lichtinval! De woonkamer heeft een brede raampartij met een schuifpui die toegang biedt tot het ruime balkon.

De open keuken heeft een strakke afwerking en is voorzien van boven- en onderkasten, keramische kookplaat, afzuigkap, combi-magnetron, vaatwasser, spoelbak en koelkast.

De twee slaapkamers zijn mooie lichte ruimtes met draai-/kiepramen en een frans balkon.

De toiletruimte is deels betegeld en voorzien van een fonteintje.

De badkamer is ook deels betegeld en voorzien van een wastafel, douche en een ligbad.

De praktische wasruimte heeft een aansluiting voor een wasmachine en droger en biedt voldoende opbergruimte.

In de technische ruimte is de Warmte-Terug- Win installatie en de verdeelunit voor de vloerverwarming geïnstalleerd.

VVE
Door het kopen van een appartement wordt u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaars. Daarom is het belangrijk om te weten dat de Vereniging zeer gezond is. De servicekosten bedragen ca. € 140,95 per maand. Hierbij inbegrepen zijn de opstalverzekering, dagelijks onderhoud, schoonmaak en verlichting gezamenlijke ruimtes en reservering groot en klein onderhoud. Uiteraard zijn alle VVE stukken inzichtelijk en op te vragen via ons kantoor.

BIJZONDERHEDEN
- Zeer ruim energiezuinig appartement op de 2e verdieping met eigen berging en privéparkeerplaats welke buiten gelegen is
- Het appartement is geheel voorzien van aluminium kozijnen met HR++ glas
- 2 Lichte royale slaapkamers
- Open keuken met diverse inbouwapparatuur
- Warmte-Terugwin-Installatie
- Ruim balkon met zichtlijn richting het Zaartpark
- Gelegen op een zeer centrale locatie nabij diverse voorzieningen en scholen
- Energielabel A

Hoewel deze verkoopinformatie met grote zorg is samengesteld, is dit slechts een indicatie. Er kunnen in geval van afwijkingen geen rechten aan worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 2010
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2010
Woon oppervlakte 74
Inhoud woonhuis 245
Aantal verdiepingen 1

Overige

Lift Ja
Balkon Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Glas isolatie Ja
Kwaliteit object Normaal
Vloerverwarming Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 2010
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2010
Woon oppervlakte 74
Inhoud woonhuis 245
Aantal verdiepingen 1

Overige

Lift Ja
Balkon Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Glas isolatie Ja
Kwaliteit object Normaal
Vloerverwarming Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Huizenbemiddelaar c.s. Breda