Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Haagdijk 142 C6, Breda – Prachtig Startersappartement in het Hart van Breda

Dit mooie startersappartement aan de Haagdijk 142 C6 is perfect gelegen in het bruisende centrum van Breda en biedt een prachtig op de kerk. Dit appartement is ideaal voor starters of jonge professionals die op zoek zijn naar een comfortabele en moderne woonplek met alle stadsvoorzieningen binnen handbereik.

INDELING

WOONKAMER & OPEN KEUKEN De woonkamer is een fijne, lichte ruimte dankzij de grote raampartij met deur die niet alleen veel daglicht binnenlaat, maar ook direct toegang geeft tot het ruime balkon. De open keuken is modern en praktisch ingedeeld, waardoor koken en wonen naadloos in elkaar overgaan.

SLAAPKAMER Het appartement beschikt over één ruime slaapkamer die voldoende plek biedt voor een tweepersoonsbed en een grote kledingkast. Een prettige en rustige ruimte om u terug te trekken na een lange dag.

BADKAMER & TOILET De nette badkamer is voorzien van een ligbad met douche en wastafel. Het aparte toilet biedt extra gemak voor bewoners en bezoekers. Alles is compact en efficiënt ingedeeld, wat zorgt voor optimaal comfort.

BALKON Het ruime balkon op het zuiden is een echte toevoeging aan het appartement. Hier kunt u volop genieten van de zon met een kop koffie in de ochtend of een drankje in de avond. Met het uitzicht op de Grote Kerk van Breda heeft u een prachtige achtergrond voor al uw buitenmomenten.

BERGING & PARKEERPLAATS Dit appartement beschikt over een aparte berging, ideaal voor het opbergen van fietsen of andere spullen. Daarnaast heeft u een eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage, wat een groot pluspunt is in een levendige stad als Breda.

GROTE GEZAMENLIJKE BINNENTUIN Een verrassende bonus bij dit appartement is de grote gezamenlijke binnentuin. Deze groene oase biedt rust en ruimte, waar u heerlijk kunt ontspannen, lezen of genieten van het buitenleven zonder de stadse drukte.

OMGEVING EN VOORZIENINGEN

CENTRALE LOCATIE IN HET BRUISENDE CENTRUM Dit appartement ligt aan de Haagdijk, een van de oudste en meest karakteristieke straten van Breda. U bevindt zich hier midden in het centrum, met een scala aan winkels, gezellige cafés, restaurants en boetieks om de hoek. Het historische stadshart met zijn sfeervolle terrassen, de Grote Markt en het winkelgebied zijn allemaal op loopafstand te bereiken.

UITSTEKENDE VOORZIENINGEN Naast de levendige horeca en winkels biedt de omgeving van Haagdijk 142 C6 ook tal van praktische voorzieningen, zoals supermarkten, speciaalzaken en openbaar vervoer. Alles wat u nodig heeft voor het dagelijks leven ligt binnen handbereik.

GROENE OMGEVING & UITSTEKENDE BEREIKBAARHEID Hoewel u in het centrum woont, bent u ook snel in groene parken zoals het Valkenbergpark, waar u kunt wandelen en ontspannen. Daarnaast is de ligging ten opzichte van uitvalswegen ideaal, waardoor u gemakkelijk de stad uit kunt richting de A16 en A27.

KORTOM Haagdijk 142 C6 is een prachtig startersappartement in het hart van Breda. Met een lichte woonkamer, open keuken, één slaapkamer en een ruim balkon op het zuiden biedt deze woning alle comfort die u zoekt. De eigen parkeerplaats, aparte berging en de groene gezamenlijke binnentuin maken het plaatje compleet. Een perfecte plek voor wie wil wonen in de levendige stad met alle voorzieningen binnen handbereik.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 2011
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2011
Woon oppervlakte 60
Inhoud woonhuis 204

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 2011
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2011
Woon oppervlakte 60
Inhoud woonhuis 204

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Focus makelaars Breda