Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom op de Bernhardweg 3, een statige en tegelijk charmante jaren '30 twee-onder-eenkapwoning met onder architectuur gerealiseerde uitbouw en een heerlijk ruime achtertuin met volop groen en privacy. De locatie mag met recht een toplocatie worden genoemd: aan deze karakteristieke straat woon je in de luwte vlakbij de bossen maar ook zeer centraal ten opzichte van het centrum van Eindhoven en snelwegennetwerk.

Indeling

Begane grond

Overdekte entree. Hal met toiletruimte en trapopgang met meterkast en bergruimte. Binnenkomst in de uitgebouwde woonkamer waar de ruimte, licht en tuinbeleving dit een ontzettend fijne leefruimte maken. De open keuken met in 2023 vernieuwde apparatuur bevindt zich aan de achterzijde en beschikt over een praktische aangrenzende bijkeuken.

Eerste verdieping

Op deze verdieping bevinden zich twee slaapkamers, de badkamer en een derde (slaap)kamer die kan dienen als babykamer of kantoorruimte. De badkamer is uitgerust met een ligbad, wastafel, douche en hangcloset.

Tweede verdieping

Middels vaste trap bereikbare zolderverdieping met voorzolder en ruime vierde slaapkamer met dakkapel. Zowel de voorzolder als de slaapkamer bieden de nodige bergruimte in de dakschuinte.

Tuin

Opvallend royale achtertuin op het westen met zowel veel breedte als diepte. Omdat er geen directe achterburen zijn geniet je hier van veel vrijheid en groen. Achterin de tuin bevindt zich een verrassend grote berging, gerealiseerd in 1997. De tuin heeft een ruime achterom via de zijgevel.

Bijzonderheden

- Basisschool en winkelcentrum met een Albert Heijn supermarkt op loopafstand. High Tech Campus, ASML en diverse scholengemeenschappen op fietsafstand. - Oprit met plaats voor meerdere auto's - Een breed perceel met achterom via zijtuin - Begane grondvloer betreft een betonvloer met isolatie en vloerverwarming als hoofdverwarming (gerealiseerd in 2012). - Schoorstenen zijn in 2024 gerenoveerd - Voorzien van dak-, muur-, en vloerisolatie. Voorzien van HR en HR++ beglazing

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1939
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1939
Woon oppervlakte 128
Inhoud woonhuis 518

Overige

Perceel oppervlakte 376

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1939
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1939
Woon oppervlakte 128
Inhoud woonhuis 518

Overige

Perceel oppervlakte 376

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Wijman Jansen makelaars