Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Welkom in deze uitstekend afgewerkte hoekwoning in de populaire wijk Gestel!

Deze woning is ideaal voor starters, eenpersoonshuishoudens, tweepersoonshuishoudens en jonge gezinnen. Met een vernieuwde keuken en badkamer, vloerverwarming op de gehele begane grond en een diepe achtertuin biedt dit huis veel comfort en ruimte. Gelegen in een levendige buurt met uitstekende voorzieningen en verbindingen, is dit de perfecte plek om je thuis te voelen.

Hoogtepunten van de woning
- Uitgebouwde hoekwoning: Extra leefruimte en veel natuurlijk licht.
- Vloerverwarming op de gehele begane grond: Voor optimaal comfort en energie-efficiëntie.
- Vernieuwde keukenopstelling: Strakke, moderne keuken met hoogwaardige apparatuur.
- Vernieuwde badkamer: Luxe afwerking met moderne voorzieningen.
- Circa 17 meter diepe achtertuin: Ruime buitenruimte voor ontspanning.
-Dakkapellen aan voor- en achterzijde: Extra ruimte en licht op de bovenverdiepingen.

Uitgebreide creatieve beschrijving

Bij binnenkomst in deze hoekwoning valt direct de moderne afwerking op. De entree/hal is voorzien van een moderne tegelvloer met vloerverwarming, waardoor je het hele jaar door geniet van warmte en comfort. Vanuit de hal bereik je de ruime L-vormige woonkamer, die door de uitbouw en grote ramen veel natuurlijk licht binnenlaat. De dubbele openslaande deuren geven toegang tot de circa 15 meter diepe achtertuin, die op het oosten is gelegen en ideaal is voor de ochtendzon.

De moderne L-vormige keuken is uitgerust met een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven, koel-vriescombinatie en vaatwasser. Dit maakt het koken niet alleen een plezier, maar ook zeer efficiënt.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers. Aan de achterzijde liggen twee slaapkamers, waarvan één met een vaste kast. De derde slaapkamer aan de voorzijde heeft twee vaste kasten. De vernieuwde badkamer uit 2023 is voorzien van een hangcloset, wastafelmeubel, verwarmingselement en inloopdouche. De tweede verdieping is bereikbaar via een vlizotrap en dient als geïsoleerde bergzolder met de opstelling van de cv-combiketel.

De voortuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en de achtertuin biedt veel ruimte voor ontspanning, met sierbestrating, een terrasoverkapping, een ruime berging met elektra en een achterom.

Gestel is een gewilde wijk, bekend om zijn vriendelijke gemeenschap en uitstekende voorzieningen. Op loopafstand vind je scholen, parken, winkels en eetgelegenheden. De buurt heeft uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer en belangrijke uitvalswegen, waardoor je snel toegang hebt tot het stadscentrum en andere delen van de stad.

Extra kenmerken

Deze woning heeft een woonoppervlakte van ca. 93 m² en een perceeloppervlakte van 187 m². Dankzij de oostelijke ligging van de achtertuin geniet je hier van de ochtendzon. De woning is zeer energie-efficiënt met dubbele beglazing, geïsoleerde muren, een geïsoleerd dak en vloer, wat bijdraagt aan een comfortabel binnenklimaat en lagere energiekosten. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid voor de deur, wat extra gemak biedt


Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1950
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1950
Woon oppervlakte 93
Inhoud woonhuis 342

Overige

Perceel oppervlakte 187

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1950
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1950
Woon oppervlakte 93
Inhoud woonhuis 342

Overige

Perceel oppervlakte 187

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij