Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

IDEALE TUSSENWONING VOOR STARTERS, EENPERSOONSHUISHOUDENS, TWEEPERSOONSHUISHOUDENS EN JONGE GEZINNEN

In de gewilde woonwijk "Achtse Barrier" in Woensel-Noord, bevindt zich deze charmante tussenwoning. Met een sfeervolle woonkamer, een semi open keuken, en een zonnige achtertuin met carport en separate berging, biedt deze woning alle comfort die je zoekt. Gelegen in een rustige straat, nabij een wandelpark en op korte afstand van diverse voorzieningen zoals winkelcentra, scholen en openbaar vervoer, is dit huis perfect voor starters, eenpersoonshuishoudens, tweepersoonshuishoudens en jonge gezinnen.

HIGHLIGHTS VAN DE WONING

Sfeervolle visgraat pvc vloer op de begane grond: Creëert een warme en uitnodigende sfeer in de gehele woning.
Carport aanwezig: Eenvoudig om te bouwen tot een garage, biedt extra flexibiliteit en opbergruimte.
Separate berging: Handig voor fietsen, tuingereedschap en extra opslag.
Cv-opstelling Remeha Tzerra: Bouwjaar 2018, gecontroleerd en nagekeken in 2024.
Tuinligging zuidwesten: Geniet van de zon en prachtige zonsondergangen in je eigen achtertuin.

BEGANE GROND

Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de entree. Bij binnenkomst in de hal, die net als de gehele begane grond is belegd met een visgraat pvc vloer, vind je de garderoberuimte, meterkast (voorzien van 6 groepen, 2 aardlekschakelaars en glasvezelverbinding), trapopgang en het toilet. De toiletruimte is half betegeld en beschikt over een closet, een fonteintje, een verwarmingselement en een raam voor natuurlijke ventilatie.

De sfeervolle woonkamer, voorzien van glad gestuukte wanden en een warme visgraat pvc vloer, heeft een praktische bergkast onder de trap en een sfeervolle gashaard, perfect voor knusse avonden. De semi open keukenruimte heeft een L-vormige keukenopstelling en is uitgerust met alle benodigde apparatuur; een koelkast, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, combi magnetron/oven en vaatwasser. Bovendien biedt de keuken voldoende kastruimte voor al je keukenbenodigdheden.

EERSTE VERDIEPING

De overloop, voorzien van een vinyl vloer, geeft toegang tot twee slaapkamers en de badkamer. De slaapkamer aan de voorzijde is ruim en licht, terwijl de tweede slaapkamer aan de achterzijde zich leent voor rust en stilte. Een derde slaapkamer is eenvoudig te realiseren door de cv-opstelling te verplaatsen en een dakvenster of dakkapel te plaatsen.

De neutrale badkamer is betegeld en voorzien van een douche met lage instap, een closet, aansluitingen voor wasapparatuur, een wastafel in meubel en een radiator. Dankzij een dakvenster komt er voldoende daglicht binnen, wat de ruimte fris en uitnodigend maakt.

TWEEDE VERDIEPING

De tweede verdieping is te bereiken via luiken, één in de voorzolder en één in de achterste slaapkamer, waardoor je extra bergruimte hebt voor seizoensgebonden spullen of andere zaken die je niet dagelijks nodig hebt.

TUIN

De achtertuin, gelegen op het zuidwesten, biedt vele zonuren en veel privacy, waardoor het een ideale plek is om te ontspannen of te entertainen. De tuin geeft toegang tot de carport, die al is voorzien van een elektrisch te bedienen deur en eenvoudig om te bouwen is tot een garage. Tevens is er een separate berging, ideaal voor extra opslag. Via de vrije achterom heb je toegang tot het achtergelegen garageplein.

ALGEMEEN:

Gehele begane grond voorzien van sfeervolle visgraat pvc vloer.
Begane grond v.v. isolatieglas.
Achtertuin op het zuidwesten.
Carport aanwezig, eenvoudig om te bouwen tot garage.
Separate berging aanwezig.
Cv-opstelling: Remeha Tzerra (bouwjaar 2018 en in 2024 nog gecontroleerd/nagekeken).
Mandelig binnenterrein, geen periodiek verschuldigde kosten.
Rustige ligging vlakbij wandelpark, winkelcentra, scholen en openbaar vervoer.

SOCIAL MEDIA POST

? Nieuw Te Koop! ? Prachtige tussenwoning in de Achtse Barrier!

Ben je op zoek naar een sfeervolle en goed onderhouden woning in een fijne buurt? Zoek niet verder! Deze woning heeft het allemaal: een visgraat pvc vloer, carport die eenvoudig om te bouwen is tot een garage, en een tuin op het zuidwesten. Perfect voor starters, eenpersoonshuishoudens, tweepersoonshuishoudens en jonge gezinnen! ??

?? Sfeervolle visgraat pvc vloer ?? Eenvoudig om te bouwen carport ?? Separate berging ?? Cv-opstelling Remeha Tzerra (2018) ?? Tuin op het zuidwesten

Plan nu je bezichtiging via onze website! ??

#NieuwTeKoop #AchtseBarrier #WoningTeKoop #DroomHuis #Startershuis #JongeGezinnen #TweePersoonsHuishouden #EénPersoonsHuishouden #Makelaars #Woningmarkt #HuisHunt

Met deze uitgebreide beschrijving willen we je een helder beeld geven van deze fantastische woning. Laat deze kans niet liggen en plan snel een bezichtiging!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1981
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1981
Woon oppervlakte 85
Inhoud woonhuis 301

Overige

Perceel oppervlakte 173

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1981
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1981
Woon oppervlakte 85
Inhoud woonhuis 301

Overige

Perceel oppervlakte 173

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij